Canım bende 3 aylıkken yaptırmıştım. Sağlık ocağındaki doktor geçen hafta gittiğimde her şeyine tekrar bakalım bişey olur haberimiz olmaz demişti. 3 ay önceye göre düşük olan ya da yüksek olam her şey düzelmişti. Sende baktır istersen. Ama toxoplazmaya sağlık ocağı bakıyor mu bilmiyorumKızlar selamm
Doktor benden bir kez kan tahlili istemişti gebelik başından beri. Bir daha da istemedi. Acaba sağlık ocağında baktırsam mı nelerim ne durumda? Toxoplazmaya da baksa keşke aile hekimliği
Günde 3-4 litre iç diyor bana doktorum. Çok zorluyorum ama 3’ü geçemedim henüz. Benim de aynı, toplamda 9 kilo aldım ve 80’le başlamıştım ben yola zaten. Ki çok dikkat ediyorum hemen her zaman, normalde bu yemeye bu kadar hızla almam mümkün gözükmüyordu. Henüz 20+2 telaşlanıyorum da ama yapacak bir şey yok gibi. Multivamin ve Protestanlar da çok kızlı kilo ve dahası ödem yapıyormuş. Biraz da problemimiz bu olabilir. Benim tek eksiğim yürüyüş az yapıyorum, düzenli yapabilsem belki bu kadar olmazdı, dikkat etmeye çalışacağım, kötü bir şey olmasın da yeter ki.Kızlar nasıl gidiyor hamişlik? Ya ben çok dikkat etmeme ve günde 2lt ye yakın su içmeme rağmen kilo alıyorumkilo verilir sorun değil de çok kilo almadan hem bebek hem kendim için sağlıklı ve normal bir doğum istiyorum inşallah bir mani olmazsa sizde durumlar nasıl? 54le hamile kaldım 62-63 civarı çıkıyorum tartıda benim yağ oranım çok azdı başta biraz yağ kütlem arttı sanırım. Göğüslerim zaten 2 beden büyüdü
Cumartesi günü ara randevu verelim bu hafta dolu dedi bi özel hastane üniversiteyle görüşmedim hala araştırıyorum acaba hangisi iyi ona gitsem diyeAyrıntılı ne zaman cnm hatırlısıyla ogrenırsın kısa zamanda
Malesef yapmıyo canım ama diğer testleri bir tekrarlatayım yine ben deCanım bende 3 aylıkken yaptırmıştım. Sağlık ocağındaki doktor geçen hafta gittiğimde her şeyine tekrar bakalım bişey olur haberimiz olmaz demişti. 3 ay önceye göre düşük olan ya da yüksek olam her şey düzelmişti. Sende baktır istersen. Ama toxoplazmaya sağlık ocağı bakıyor mu bilmiyorum
Hadi hayırlısı guzel haberler alırsın insallah bızde pazartesi ayrıntılıya gırıcezCumartesi günü ara randevu verelim bu hafta dolu dedi bi özel hastane üniversiteyle görüşmedim hala araştırıyorum acaba hangisi iyi ona gitsem diye
Aynı gün bizim seninleHadi hayırlısı guzel haberler alırsın insallah bızde pazartesi ayrıntılıya gırıcez
Oy oy sabah dokuzda da benim ayrıntılıdan çıkıp doktoruma gırıcem 10 da aynı durum bendede var sıtres heyecanAynı gün bizim seninlePazartesi 16.30 Heyecan ve biraz da stresle o günü bekliyorum.
benimde 22. haftada 26 cm 460 gr çıktı canım hiç endişelenecek bişey yokbenim 20+6da 360 gramdı valla sizin yazdıklarınıza göre bebişim küçük kalıyorama doktor 2 gün önde demişti. belki boyu da hesaba katmak gerekir. 22+2de 470 gram ve 25 cm çıktı.
ayy maşallahbenimde 22. haftada 26 cm 460 gr çıktı canım hiç endişelenecek bişey yok
İnşallah amin hepimiz güzel haberler alalımHadi hayırlısı guzel haberler alırsın insallah bızde pazartesi ayrıntılıya gırıcez
Ben dıer üç ayrıntılıda bunda olduğu gıbı 23 ve 24 hafta arası gıttım organları herseyı daha net anlasılıyor dıeİnşallah amin hepimiz güzel haberler alalımben aslında haftada da kararsızım en doğru zaman ne zaman diye düşünüp duruyorum
Yok cnm ya neden tadı kötü olsun tam aksıne tatlı şerbet tarzında önce içmeden kan verıceksın sonra yüklemeden sonra kan verıceksınSelam kızlaryarın şeker yükleme günüm doktorum önerdiği için yaptıracağım var mı yaptıran aramızda nasıl geçti? Biraz korkuttular beni yok tadı kötü yok çok kötü oluyorsun vs diye
O zaman bende öyle sıra alayım daha net anlaşılıyorsaBen dıer üç ayrıntılıda bunda olduğu gıbı 23 ve 24 hafta arası gıttım organları herseyı daha net anlasılıyor dıe
Ben daha önce 50 gramlık olanı yaptırmıştım elmalı gazoz gibi bir dikişte içtim midem hiç bulanmadıSelam kızlaryarın şeker yükleme günüm doktorum önerdiği için yaptıracağım var mı yaptıran aramızda nasıl geçti? Biraz korkuttular beni yok tadı kötü yok çok kötü oluyorsun vs diye
Düzenli ölçmüyorum ama genelde büyük 9/Kızlar tansiyonlarınızı ölçüp bi yazın ya karşılaştırmak istiyorum
Benim içtigim meyveli soda gibiydiSelam kızlaryarın şeker yükleme günüm doktorum önerdiği için yaptıracağım var mı yaptıran aramızda nasıl geçti? Biraz korkuttular beni yok tadı kötü yok çok kötü oluyorsun vs diye
Evet canım öyleymişYok cnm ya neden tadı kötü olsun tam aksıne tatlı şerbet tarzında önce içmeden kan verıceksın sonra yüklemeden sonra kan verıceksın
Öyleyse pek zorlanmamBenim içtigim meyveli soda gibiydi
Kola severim aslında ama aşırı tatlı içecekler meyve suları falan içmem hiç bakalım neler yaşayacağımBen daha önce 50 gramlık olanı yaptırmıştım elmalı gazoz gibi bir dikişte içtim midem hiç bulanmadıeğer asitli tatlı içecekler seviyosan etkileneceğini düşünmüyorum canım
Canım günlerimiz aynı seninle. Benim doktorumda 22. Haftadan sonra al dedi. 28 mayısa aldım 22+2 oluyorum.O zaman bende öyle sıra alayım daha net anlaşılıyorsa