2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Benimde perşembe günü Bunuda sıkıntısız atlatırız inşallah

Canım günlerimiz aynı seninle. Benim doktorumda 22. Haftadan sonra al dedi. 28 mayısa aldım 22+2 oluyorum.
Bende o zaman o haftada bir güne alayım doktoruma sordum 20 24 arası fark etmez dedi benimde aklım karışmıştı teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için

Bende 20+5 canım benim de mecburi sezeryan olacak eylülün 12-15 i gibi alır diye tahmin ediyorum bebişimi 38. Haftadan sonra alıyorlar genelde
Ben devlet hastanesine gidiyorum o yüzden uzun uzadıya tarih vs konuşamadık doktorum yoğun olduğu için ama genel anestezi istiyorum dedim olur anestezi doktorumuzla görüşürüz dedi ondan kaynaklı tamda bilemiyorum ama eylülde olacak orası belli birde ilk gebelik sürecim biraz bu konularda cahilim okuyarak sizlere sorarak birseyler öğrenmeye çalışıyorum

Bende devlete gıdıyorum benım randevuyu 15+5 ken vermıslerdı ilk hep heyecanlı oluyor gercı benım dördüncü ilk gıbı heyecanlıyım en kucugum 21 de 10 aylık olucak en buyuklerı 12 ve 11 yasındalar kendimi yaslanmıs gıbı hıssedıyprum

Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütürsünüz yaşlanmış gibi değilde tecrübeli genç anne olarak görün ama cocukların yaşı büyüyünce sanırım herkes aynı hissediyor benimde 7 yaşında koruyucu aile olduğum bir kızım var bebekken yollarımız kesişmişti bende ona bakınca aynı hissediyorum sonradan kızıyorum kendime dur daha gençsin diye

Ay ne güzel ne dedi doktor kılodisu boyu konusunda

Bende öyle olmuştum tansiyon ölçülmedim ama kesin yükselmiştir elim ayağım titriyordu kapısında beklerken çok stres olmuştum

ay kızlar hamile halimle ödüm koptu ya mutfaktaydım nasıl olduysa eve fare girmiş kahvaltı hazırlıyordum göz göze geldik hayvanla akşam da bi sesler vardı eşime dedim gider borularından ses geliyor diye ama o su sesidir dedi ama fareymiş şimdi kapan kurduk ama çok korktum ya şimdi mutfağa giremiyoruz

su iç otur bi rahatla sakinleş canım yaa ne kötü bi durumla karşılaşmışsın ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…