Bence değildir bir hafta ilerde olması normal. 18+5 te 360 gram demişti bize doktorArkadaşlar 23+4 gelişimi bir hafta ilerde bebeğim 651 gramdı geçen hafta. Aklıma takıldı kilosu fazla mı acaba ?
Bazı doktorlar öyle tercih edebiliyor. Sanırım daha kesin sonuç içinEvet canım öyleymiş
Öyleyse pek zorlanmam
Kola severim aslında ama aşırı tatlı içecekler meyve suları falan içmem hiç bakalım neler yaşayacağımbide bana 75 gramlık dedi o neden acaba
Bizim de günümüz aynıymış ben de 22+4iken gidecegim 31 mayıstaCanım günlerimiz aynı seninle. Benim doktorumda 22. Haftadan sonra al dedi. 28 mayısa aldım 22+2 oluyorum.
Benimde perşembe günüSelam kızlaryarın şeker yükleme günüm doktorum önerdiği için yaptıracağım var mı yaptıran aramızda nasıl geçti? Biraz korkuttular beni yok tadı kötü yok çok kötü oluyorsun vs diye
Hyr cnm gayet normalArkadaşlar 23+4 gelişimi bir hafta ilerde bebeğim 651 gramdı geçen hafta. Aklıma takıldı kilosu fazla mı acaba ?
Allahın ıznıyle atlatırıs cnm içini ferah tutBenimde perşembe günüBunuda sıkıntısız atlatırız inşallah
Bende 20+5 canım benim de mecburi sezeryan olacak eylülün 12-15 i gibi alır diye tahmin ediyorum bebişimi 38. Haftadan sonra alıyorlar geneldeBende sezeryan olacağım doktorumla görüştük genel anesteziyle olacak
Bende o zaman o haftada bir güne alayım doktoruma sordum 20 24 arası fark etmez dedi benimde aklım karışmıştı teşekkür ediyorum yardımcı olduğun içinCanım günlerimiz aynı seninle. Benim doktorumda 22. Haftadan sonra al dedi. 28 mayısa aldım 22+2 oluyorum.
Ben devlet hastanesine gidiyorum o yüzden uzun uzadıya tarih vs konuşamadık doktorum yoğun olduğu için ama genel anestezi istiyorum dedim olur anestezi doktorumuzla görüşürüz dedi ondan kaynaklı tamda bilemiyorum ama eylülde olacak orası belliBende 20+5 canım benim de mecburi sezeryan olacak eylülün 12-15 i gibi alır diye tahmin ediyorum bebişimi 38. Haftadan sonra alıyorlar genelde
Bende devlete gıdıyorum benım randevuyu 15+5 ken vermıslerdı ilk hep heyecanlı oluyor gercı benım dördüncü ilk gıbı heyecanlıyımBen devlet hastanesine gidiyorum o yüzden uzun uzadıya tarih vs konuşamadık doktorum yoğun olduğu için ama genel anestezi istiyorum dedim olur anestezi doktorumuzla görüşürüz dedi ondan kaynaklı tamda bilemiyorum ama eylülde olacak orası bellibirde ilk gebelik sürecim biraz bu konularda cahilim okuyarak sizlere sorarak birseyler öğrenmeye çalışıyorum
Ben bugün 23+2 yim 591 gr ölçüldü. Tam gününe haftasına uyumlu dedi doktorArkadaşlar 23+4 gelişimi bir hafta ilerde bebeğim 651 gramdı geçen hafta. Aklıma takıldı kilosu fazla mı acaba ?
Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütürsünüzBende devlete gıdıyorum benım randevuyu 15+5 ken vermıslerdı ilk hep heyecanlı oluyor gercı benım dördüncü ilk gıbı heyecanlıyımen kucugum 21 de 10 aylık olucak en buyuklerı 12 ve 11 yasındalar kendimi yaslanmıs gıbı hıssedıyprum
Ay ne güzel ne dedi doktor kılodisu boyu konusundaDetaylı ultrasondan çıktık başka bir kliniğe geldigimiz için çok heyecanlandım panikledim tansiyonum 14e 8 çıktı sonra tekrar ölçtük biraz rahatladım herşeyin iyi oldugunu görünce normal çıktı 11 e 7 çıktı
Bende öyle olmuştum tansiyon ölçülmedim ama kesin yükselmiştir elim ayağım titriyordu kapısında beklerken çok stres olmuştumDetaylı ultrasondan çıktık başka bir kliniğe geldigimiz için çok heyecanlandım panikledim tansiyonum 14e 8 çıktı sonra tekrar ölçtük biraz rahatladım herşeyin iyi oldugunu görünce normal çıktı 11 e 7 çıktı
Çok güzel sonuçlar alalım inşallahBizim de günümüz aynıymış ben de 22+4iken gidecegim 31 mayısta
Ne demek canımBende o zaman o haftada bir güne alayım doktoruma sordum 20 24 arası fark etmez dedi benimde aklım karışmıştı teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için
29 cm 546 grammış benim paşa, herşey yolunda bir sorun yok dedi günüyle uyumlu gidiyoruzAy ne güzel ne dedi doktor kılodisu boyu konusunda
su iç otur bi rahatla sakinleş canım yaa ne kötü bi durumla karşılaşmışsın ahay kızlar hamile halimle ödüm koptu ya mutfaktaydım nasıl olduysa eve fare girmiş kahvaltı hazırlıyordum göz göze geldik hayvanlaakşam da bi sesler vardı eşime dedim gider borularından ses geliyor diye ama o su sesidir dedi ama fareymiş şimdi kapan kurduk ama çok korktum ya şimdi mutfağa giremiyoruz