2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Canım bunu doktor mu verdi? Ben bunu hamilelikten önce kullanıyordum da yanlış hatırlamıyorsam kutusunda hamilelikte kullanılması sakıncalıdır yazıyordu

Kızlar Trendyol flaş indirimde yakaldım şimdi Bime bile 500 e gelmişti almak isteyen olursa 15 dksınkaldı ben aldım

Eklentiler

• Screenshot_20240421-144433.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 79
Canım bunu doktor mu verdi? Ben bunu hamilelikten önce kullanıyordum da yanlış hatırlamıyorsam kutusunda hamilelikte kullanılması sakıncalıdır yazıyordu
Evet doktorum yazdı canım çok faydasını gördüm ve her gün içmiyorum artık. Kasılmalar olursa alıyorum.
Çok kullanan arkadaşım ve okuduğum yorum oldu hiç biri bir sıkıntı yaşamadı. Ben ishal vs. Gibi yan etkisini de görmedim.
Tansiyon yüksekliğine de iyi geliyormuş bu arada

Selam kızlar. Bebiṣim 17 +1 haftalık ama daha kırmaṣtığını hisetmedim.
Bebiṣ çok hareketsiz. Doktor bile dedi. Allah korusun kötü biṣeyi mi var diye baṣka bir doktora daha gittim. Herṣey yollunda Allahın izniyle.
Ama orda da bebiṣ az kırmaṣtı

Çok da kafama takmıyorum ben artık sağlıklı olsun da hiç önemli değil

Kızlar bende dün ilk defa hissettim bebişimi 17+4 de ama karnım hiç çıkmadı ya gören herkes neden daha karnın yok diyo doktorumda iç karnın geniş olabilir 6. Ayda çıkar dedi sizde gobusler ne durumda
Takılma kuzum bende de hiç yoktu 20. Haftadan sonra çıkmaya başladı benimde ama kimse farkedemez tabi doktora gittim bebiş tombikti suyum tamdı o yüzden insanları boşver banda diyorlar

Doktorum bana üniversite hastanesindeki perinatoloğu önerdi

Evet bakıyor canım. Ben gittim ama 5-10 dk fln sürdü. Özeldeki kadar ilgilenmedi doktor. Yine de farklı bir görüş için gidilebilir.
Teşekkür ederim cevaplar için, bana da özel bi yer önerdi ve radyoloji olmasın perinatolog tavsiyemdir demişti.. tamamdır bakacağım ben de

Beyaz Zıbın alanlarınız varmı kızlar kaç tane alınmalı sizce arkadaşım almış bugün 2 adet yenidoğan 4 adet 3 aylık kaça tamamlamalı bunları

Beyaz Zıbın alanlarınız varmı kızlar kaç tane alınmalı sizce arkadaşım almış bugün 2 adet yenidoğan 4 adet 3 aylık kaça tamamlamalı bunları
Yeni doğan çok almaya gerek yok çabuk büyüyorlarmış 3 ay almak daha mantıklıymış. Ben 4 tane yenidoğan aldım 6 tane 3 ay aldım. Yetmezse ekleme yaparım ihtiyaca göre artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…