Ayyyy inşallahhh sabırsızlanıyorummÖnümüzdeki ay gümbür gümbür hissedicez az kaldı
Canım bunu doktor mu verdi? Ben bunu hamilelikten önce kullanıyordum da yanlış hatırlamıyorsam kutusunda hamilelikte kullanılması sakıncalıdır yazıyorduOy maşallah o güzel kuzuyasabırsızlıkla bekliyorum ben de o kıpırtıları 17 benim henüz. Doktor 2 haftaya başlar dedi
Memnun olduğum doktorumun verdiği magnezyumu atıyorum sana. Demire henüz başlamadım.
Evet doktorum yazdı canım çok faydasını gördüm ve her gün içmiyorum artık. Kasılmalar olursa alıyorum.Canım bunu doktor mu verdi? Ben bunu hamilelikten önce kullanıyordum da yanlış hatırlamıyorsam kutusunda hamilelikte kullanılması sakıncalıdır yazıyordu
Canım bunu doktor mu verdi? Ben bunu hamilelikten önce kullanıyordum da yanlış hatırlamıyorsam kutusunda hamilelikte kullanılması sakıncalıdır yazıyordu
Ben komple set yaptım ondan geldi bile kargomKızlar Trendyol flaş indirimde yakaldım şimdi Bime bile 500 e gelmişti almak isteyen olursa 15 dksınkaldı ben aldım
Ay aminn bi küvet aldım ona bile heyecanlandım çocuk gibiBen komple set yaptım ondan geldi bile kargomçok güzel Allah ım yıkamayı nasip etsin
Çok güzel güle güle kullansın bebiṣKızlar Trendyol flaş indirimde yakaldım şimdi Bime bile 500 e gelmişti almak isteyen olursa 15 dksınkaldı ben aldım
Çok da kafama takmıyorum ben artık sağlıklı olsun da hiç önemli değilCanım benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen kimse bana hamile demiyor 17+3 bende anca çok dar bişeyler giyersem hafif karnım belli oluyor onun haricinde dışardan gören herkes neren hamile diyor yapıcak bişey yok öncekisinde de son üç ay da belirmişti
Takılma kuzum bende de hiç yoktu 20. Haftadan sonra çıkmaya başladı benimde ama kimse farkedemez tabiKızlar bende dün ilk defa hissettim bebişimi 17+4 de ama karnım hiç çıkmadı ya gören herkes neden daha karnın yok diyo doktorumda iç karnın geniş olabilir 6. Ayda çıkar dedi sizde gobusler ne durumda
Doktorum bana üniversite hastanesindeki perinatoloğu önerdiKızlar merhaba herkese, detaylı ultrasona devletteki perinatologlar bakıyor mu bilginiz var mı?
Evet bakıyor canım. Ben gittim ama 5-10 dk fln sürdü. Özeldeki kadar ilgilenmedi doktor. Yine de farklı bir görüş için gidilebilir.Kızlar merhaba herkese, detaylı ultrasona devletteki perinatologlar bakıyor mu bilginiz var mı?
Doktorum bana üniversite hastanesindeki perinatoloğu önerdi
Teşekkür ederim cevaplar için, bana da özel bi yer önerdi ve radyoloji olmasın perinatolog tavsiyemdir demişti.. tamamdır bakacağım ben deEvet bakıyor canım. Ben gittim ama 5-10 dk fln sürdü. Özeldeki kadar ilgilenmedi doktor. Yine de farklı bir görüş için gidilebilir.
Yeni doğan çok almaya gerek yok çabuk büyüyorlarmış 3 ay almak daha mantıklıymış. Ben 4 tane yenidoğan aldım 6 tane 3 ay aldım. Yetmezse ekleme yaparım ihtiyaca göre artık.Beyaz Zıbın alanlarınız varmı kızlar kaç tane alınmalı sizce arkadaşım almış bugün 2 adet yenidoğan 4 adet 3 aylık kaça tamamlamalı bunları
Yaa ben cektirdim canınıMesela benim dün geceden beri karpuz canım çekiyor resmen uyuyamadım. Burda biri yazdı
O zaman bende 4 yenidoğan bi 6-8 tane de 3 ay yapiyim sonrası nasipYeni doğan çok almaya gerek yok çabuk büyüyorlarmış 3 ay almak daha mantıklıymış. Ben 4 tane yenidoğan aldım 6 tane 3 ay aldım. Yetmezse ekleme yaparım ihtiyaca göre artık.