- 19 Şubat 2024
- 868
- 778
- 31
200 mg Progestan verdi doktor, sabah bir tane içtim. kanama açık kırmızıdan kahverengi lekeye dönmüş. yarın da kendi doktoruma gideceğim inşallah çok teşekkür ederimProgestanı fitil olarak kullanın, ayaklarınızı uzatarak istirahat edin uzayacaktır. Ama kanama yine olursa kontrole gidin bence
Hayır olsun canım. Bende gebelik oncesinde böyle olmustu bir ara esime de oldu karabasan veya uyku felci deniyor uyaniyorsun kendindesin ama elini kolunu hareket ettiremiyorsun sesin cikmiyor. Bizde uyumadan once yemek yiyince olmustu tok karinca yatincaGünaydın kızlar, gece nasıl bi rüya gördüm anlamadım. Deprem oluyor ben uyanıyorum aslında gerçekten uyandım hatırlıyorum eşime bağırıyorum bi kez sonra dilim tutuluyor kendim hareket edemiyorum sadece ölücem onu anlıyorum tek isteğim eşimi uyandırıp sarılıp ölmek oluyor ama yapamıyorum seslenemiyorum da , bu arada beşik gibi de sallanıyordum .. kabus gibiydi.
çoookk geçmiş olsun sana da canımEvet enfeksiyon yapar canım.
Yataktan çıkma bi süre wc haricinde canım dinlen doktorların verdği ilaçları kullan. Düzelecektir. Benim de herşey yolundaydı. 22mm kadar düşmüş. Şuan 3.4mm diyorlar. İyi olacaksın
Şimdi nasılsın?
Üzerine parol koyabilecek bir şekilde diş ise parol koy canım üzerine bnde ilk başlarda ağrı çok çektim öyle geçirmiştimKızlar yerimde duramıyorum dişim çok ağrıyor acilde de hiç bı şey yapmadılar dayanamıyorum acısını ne yapsam geçer yardım edin çok kötüyüm
benim de aynıHamile kaldıgımdan bu yana hep akıntı görüyorum şeffaf, beyaz, hafif sarı. Artık alıştım desem yeridir.
Yaptım öyle geçmedi acile gittimÜzerine parol koyabilecek bir şekilde diş ise parol koy canım üzerine bnde ilk başlarda ağrı çok çektim öyle geçirmiştim
Geceden beri aynısını yaşıyorum bende bol süt iççeksin canım bide tuzlu suyla gargara yap dişine dogruKızlar yerimde duramıyorum dişim çok ağrıyor acilde de hiç bı şey yapmadılar dayanamıyorum acısını ne yapsam geçer yardım edin çok kötüyüm
Ben yemek de yememiştim aslında sadece dün deprem ile ilgili bi post görmüştüm 2 dk göz gezdirmiştim herhalde onun etkisi olduHayır olsun canım. Bende gebelik oncesinde böyle olmustu bir ara esime de oldu karabasan veya uyku felci deniyor uyaniyorsun kendindesin ama elini kolunu hareket ettiremiyorsun sesin cikmiyor. Bizde uyumadan once yemek yiyince olmustu tok karinca yatinca
Denicem canım çok kötüGeceden beri aynısını yaşıyorum bende bol süt iççeksin canım bide tuzlu suyla gargara yap dişine dogru
Bilincaltına yerlesmis olabilir aynenBen yemek de yememiştim aslında sadece dün deprem ile ilgili bi post görmüştüm 2 dk göz gezdirmiştim herhalde onun etkisi oldu
Mesela benim dün geceden beri karpuz canım çekiyor resmen uyuyamadım. Burda biri yazdıne yediğimizi yazınca canlar çeker :) diye düşünüyorum...
Tahlillerimi kontrol ettim şimdi. Benim kanda crp değerime bakılmamış. Hemogram temiz çıkmış. Olmazsa acile gidip bakmalarını istiyim. Enfeksiyon öyle hafife alınacak şey değil. İhmal etmiyim. Teşekkür ederim yönlendirmen içinAmin canımm. İdrar, Crp, hemogram canım. Belki de sende hiçbir sorun yoktur canım kimisinin hamilelik boyunca kahverengi akıntısı oluyormuş (can sıkıcı ama). Bol su iç ve asla kendini yormaa. Bazen fazla iş yapmak, kendini zorlamak ve çok yürümek de kahverengi akıntıya sebebiyet veriyormuş.
Bence de enfeksiyon takibi çok önemli. Bağışıklıklığımız düşüyor, savunmasız kalıyoruz. Ben artık sık sık kontrol ettireceğim..Tahlillerimi kontrol ettim şimdi. Benim kanda crp değerime bakılmamış. Hemogram temiz çıkmış. Olmazsa acile gidip bakmalarını istiyim. Enfeksiyon öyle hafife alınacak şey değil. İhmal etmiyim. Teşekkür ederim yönlendirmen için
Bazen boyle biri söyleyince ya da görünce falan kokusu burnuma geliyor gibi oluyo ya. Telefonda falan görünce bile sanki kokuyor size de koku gelmesi oluyor muMesela benim dün geceden beri karpuz canım çekiyor resmen uyuyamadım. Burda biri yazdı
Önümüzdeki ay gümbür gümbür hissedicez az kaldıEvet bende de 1 ay oncesine kadar olmuyordu şimdi karnımda icerden bir sey vakumla cekiliyor gibi oluyor dalga gibi degisik bir his
Ya ben pazarda baktım ama daha içleri pembe beyazdı ya o yüzden tadı kötüdür diye almadım sanırım biraz daha bekleyip öyle yiyeceğimBazen boyle biri söyleyince ya da görünce falan kokusu burnuma geliyor gibi oluyo ya. Telefonda falan görünce bile sanki kokuyor size de koku gelmesi oluyor mudün allahtan biz d almıştık karpuz ama kesün kötüdür die emşn olamıyordum yazıları görünce ben de yedim rahatladım valla. kokuyor resmen
Ben sanki ağzımda tadını hissediyorum öyle bi can çekmesiBazen boyle biri söyleyince ya da görünce falan kokusu burnuma geliyor gibi oluyo ya. Telefonda falan görünce bile sanki kokuyor size de koku gelmesi oluyor mudün allahtan biz d almıştık karpuz ama kesün kötüdür die emşn olamıyordum yazıları görünce ben de yedim rahatladım valla. kokuyor resmen
Canım benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen kimse bana hamile demiyor 17+3 bende anca çok dar bişeyler giyersem hafif karnım belli oluyor onun haricinde dışardan gören herkes neren hamile diyor yapıcak bişey yok öncekisinde de son üç ay da belirmiştiKızlar bende dün ilk defa hissettim bebişimi 17+4 de ama karnım hiç çıkmadı ya gören herkes neden daha karnın yok diyo doktorumda iç karnın geniş olabilir 6. Ayda çıkar dedi sizde gobusler ne durumda