2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Progestanı fitil olarak kullanın, ayaklarınızı uzatarak istirahat edin uzayacaktır. Ama kanama yine olursa kontrole gidin bence
200 mg Progestan verdi doktor, sabah bir tane içtim. kanama açık kırmızıdan kahverengi lekeye dönmüş. yarın da kendi doktoruma gideceğim inşallah çok teşekkür ederim

Hayır olsun canım. Bende gebelik oncesinde böyle olmustu bir ara esime de oldu karabasan veya uyku felci deniyor uyaniyorsun kendindesin ama elini kolunu hareket ettiremiyorsun sesin cikmiyor. Bizde uyumadan once yemek yiyince olmustu tok karinca yatinca

çoookk geçmiş olsun sana da canım amin, inşallah. acilde enfeksiyon için bir şey demedi, daha doğrusu hiçbir şey demedi. kontrol etti, rahim kısalmış düşük riskin var dedi gitti dr. hiç böyle bir ihtimal aklımda olmadığından kısa süreli panik oldum ağladım. kanama şu an kesildi gibi. yarın inşallah kendi doktoruma gideceğim. o her şeyi daha detaylı anlatır diye umuyorum.

Kızlar yerimde duramıyorum dişim çok ağrıyor acilde de hiç bı şey yapmadılar dayanamıyorum acısını ne yapsam geçer yardım edin çok kötüyüm
Üzerine parol koyabilecek bir şekilde diş ise parol koy canım üzerine bnde ilk başlarda ağrı çok çektim öyle geçirmiştim

Kızlar yerimde duramıyorum dişim çok ağrıyor acilde de hiç bı şey yapmadılar dayanamıyorum acısını ne yapsam geçer yardım edin çok kötüyüm
Geceden beri aynısını yaşıyorum bende bol süt iççeksin canım bide tuzlu suyla gargara yap dişine dogru

Ben yemek de yememiştim aslında sadece dün deprem ile ilgili bi post görmüştüm 2 dk göz gezdirmiştim herhalde onun etkisi oldu

Tahlillerimi kontrol ettim şimdi. Benim kanda crp değerime bakılmamış. Hemogram temiz çıkmış. Olmazsa acile gidip bakmalarını istiyim. Enfeksiyon öyle hafife alınacak şey değil. İhmal etmiyim. Teşekkür ederim yönlendirmen için

Bence de enfeksiyon takibi çok önemli. Bağışıklıklığımız düşüyor, savunmasız kalıyoruz. Ben artık sık sık kontrol ettireceğim..

Mesela benim dün geceden beri karpuz canım çekiyor resmen uyuyamadım. Burda biri yazdı
Bazen boyle biri söyleyince ya da görünce falan kokusu burnuma geliyor gibi oluyo ya. Telefonda falan görünce bile sanki kokuyor size de koku gelmesi oluyor mu dün allahtan biz d almıştık karpuz ama kesün kötüdür die emşn olamıyordum yazıları görünce ben de yedim rahatladım valla. kokuyor resmen

Ya ben pazarda baktım ama daha içleri pembe beyazdı ya o yüzden tadı kötüdür diye almadım sanırım biraz daha bekleyip öyle yiyeceğim

Kızlar bende dün ilk defa hissettim bebişimi 17+4 de ama karnım hiç çıkmadı ya gören herkes neden daha karnın yok diyo doktorumda iç karnın geniş olabilir 6. Ayda çıkar dedi sizde gobusler ne durumda

Ben sanki ağzımda tadını hissediyorum öyle bi can çekmesi

Kızlar bende dün ilk defa hissettim bebişimi 17+4 de ama karnım hiç çıkmadı ya gören herkes neden daha karnın yok diyo doktorumda iç karnın geniş olabilir 6. Ayda çıkar dedi sizde gobusler ne durumda
Canım benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen kimse bana hamile demiyor 17+3 bende anca çok dar bişeyler giyersem hafif karnım belli oluyor onun haricinde dışardan gören herkes neren hamile diyor yapıcak bişey yok öncekisinde de son üç ay da belirmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…