Bizi oldurmeyen her acı guclendirir unutma. Ilerde iyiki de boyle olmus diyecegin gunler yasayacaksin insallahAy evet ya güzel kızım Defne'm onu kucağıma alınca dahada güçlenicem inanıyorum ne güzel bi duygu bedeninde minicik atan bir kalbi hissetmek şükürler olsun
Ah kuzum keşke keşke böyle anlamasaydım adaleti ama kaderde buda varmış. Asla isyan etmiyorum zaten normalde çok anlayışlı biriydi aslında nasıl bu hale geldi bilmiyorum ama bilmekte istemiyorum onunla ilgili artık hiçbişey bilmek istemiyorum. Bu ilk defa oldu hala şaşkınım ama emin olduğum bişey varki son olmicak affedersen devamı gelicek ve kızıma kötü bir örnek olucam. Kızımla zaten zor bi hayat yaşadık ve artık onu kötü şiddet dolu bir evliliğe her gün ağlayan bir anneyle yaşamaya mecbur bırakmicam bütün süreçte yanımdaydı hastanede adliyede hep yanımda götürdüm çünkü güvenip evde yalnız bırakamadım. Oda süreci gördü kağıtları aldı okudu ne yaptığımızı anladı hangi haklara sahip olduğunu susmaması gerektiğini kavradı. Evet belki yaşı çok küçük malesef bunları yaşatmayı bende istemezdim ama mecburen bunları öğrendi. Şuan okula ben götürüp getiriyorum bol bol sohbet ediyoruz yaz tatilinde biraz ailemin yanına da gidince ona iyi gelicek eminim şuan ilk hedefim yaşananları ondan sevgiyse silebilmek şimdi daha sıkı sarıldık birbirimize asl pes etmicem..
Ayy canım benim Allah razı olsun
Aynen öyle aslında buraya yazmayı hiç istemedim sizleri üzmek istemedim ama dediğin gibi belki birilerine faydam olur bellimi olur. Umarım hiçbir kadın bu muameleye maruz kalmaz çok incitici bi süreç ama üstesinden gelicem. Neleri atlattım ben küçücük yaşta babasız çocuk büyüttüm şükürler olsun şimdi bana akıl veriyor inanır mısın bir erkeğe ihtiyaç hiç duymadım ama yaptık yine bi hata yıllar sonra birine güvendim inandım ve yanıldım olabilir hepimiz insanız sadece 3 yıl kaynım oldu hayatımda ama o üç yıl bana 2 evlat daha nasip etti buna tutunup ayağa kalkıcam yeniden buda benim sınavım demekki napalım...
Ya cansınız can yemin ederim o kadar iyi geldi mesajlarınız anlatamam Allahım sizleride herzaman iyilerle karşılaştırsın.. asla affetmeyi düşünmüyorum kendime inanıyorum yapabilirim başarabilirim her kadın başarabilir yeterki isteyelim bizim için imkansız yoktur...
Valla yorumlar tutuyor maşallah sevindim Allah analı babalı büyütsün canım. Teşekkür ederim haber verdiğin içinkarın ultrasonu için kız demiştiniz. dün 15 haftalık kontrolde doktor da kız gibi dedi, haber vereyim dedim :)
İnşallah en kötü günler geçmiştir kuzum senin için hep daha iyi olursunuz sen ve çocukların duruşunu takdir ediyorum umarım onun aileside sıkmaz canını sende biran önce kurtulursun o evden@HortkulukFatmaben S Simsimm92 @Brcmommy @BB_Queen @lilyrosey
Canlarım hepinizin güzel yüreğinden öpüyorum Allah razı olsun desteğinizi yüreğimde hissettim iyiki varsınız
Bugün daha iyiyim çocuklarıma odaklandım uzaklaştırma var zaten davamı da açtım bi kaç haftaya duruşma olur nafaka da hemen bağlanır zaten ailemde destek bana şükürler olsun.. Şuan eşimin ailesinin apartmanındayım eşimle burda oturuyorduk üst katımda ailesi var o yüzden biraz endişeliyim ister istemez insan korkuyor ama kilidimi falan değiştirdim zaten onlarda hayatlarında ilk defa polis hakim savcı uzaklaştırma falan gördüler bide benim ailem baya tepkili geldiler ortalığı yıktılar desem yeridir. O yüzden bişey yapmaya cesaret de edemezler zaten karakoldan sürekli arıyolar bi sıkıntı varmı diye haftada bir de eve ekip yollayıp bakıp gidiyolar Allah devletimizden de razı olsun.
Demekki bu tür şeyler yaşayan kadınnlarımız kararlarının arkasında durursa devlette her türlü destek oluyormuş bunu öğrendim.
Şimdi şikayetinden vazgeçmem için yalvarıyolar ama asla vazgeçmem maddi manevi tazminat davasını da açıcam hemen zaten boşanma dilekçede hepsini belirttim.
Şimdilik yoluma böyle kararlı bi şekilde devam edicem zamanla toparlarım inşallah evlatlarım yanımda olduktan sonra atlatırım Allah büyüktür..
Boşandıktan sonrada taşınırım zaten burdan bi süre annemin evinde nafakayla idare ederim annemde emekli olunca ben çalışırım oda çocuklara bakar böyle konuştuk şuan kafamda herşey net sizlerinde duası ve desteğiyle bu zamanları atlatıcam kızlar hepinizden Allah razı olsun ismini etiketleyemediğim yoldaşlarımdanda Allah razı olsun iyiki varsınız kızlar...
Ve şunu söylemek istiyorum sakın korkmayın kendi gücünüzün farkına varın biz kadınlar muhteşem varlıklarız evet erkekler bedenen güçlü olabilir ama bizim başardıklarımızın yarısını bile başaramaz..
Canım benim 1 haftadır kahverengi akıntı devam ediyor. Sabahları bi tık fazla oluyor, akşama kadar hiç kalmıyor gibi. Neyin nesi bir türlü çözemedim. Bitse de rahatlasam. Sen ne durumdasın?Kızlar akıntılarınız nasıl biçimi, rengi falan?
Çok geçmiş olsun canım. Gönlünü ferah tut inşallah bebişin güzelce gelsin sana zamanındaacile gittim, rahim kısalmış düşük riskin var dediler. her şey o kadar yolundaydı ki neden böyle olduilk üç ayda çok okudum burada kanama ya da lekelenme yaşayan ama neredeyse 5. ay dolacak artık. stres yaparsan daha kötü olur diyorlar ama yapmamak elimde değil çok üzgünüm ve korkuyorum. Progestan verdi doktor, onu kullanacağım.
Bunu bir arkadaşım yaşadı. Progestanı fitil olarak kullandı ve 1 hafta dinlendi. Bu süreçte uzamıştı sonraki kontrolünde. Gebeliğinin sonuna kadar da günde 1 Progestan ile devam etti. Sıkma canını çözümü var.acile gittim, rahim kısalmış düşük riskin var dediler. her şey o kadar yolundaydı ki neden böyle olduilk üç ayda çok okudum burada kanama ya da lekelenme yaşayan ama neredeyse 5. ay dolacak artık. stres yaparsan daha kötü olur diyorlar ama yapmamak elimde değil çok üzgünüm ve korkuyorum. Progestan verdi doktor, onu kullanacağım.
Progestanı fitil olarak kullanın, ayaklarınızı uzatarak istirahat edin uzayacaktır. Ama kanama yine olursa kontrole gidin benceacile gittim, rahim kısalmış düşük riskin var dediler. her şey o kadar yolundaydı ki neden böyle olduilk üç ayda çok okudum burada kanama ya da lekelenme yaşayan ama neredeyse 5. ay dolacak artık. stres yaparsan daha kötü olur zdiyorlar ama yapmamak elimde değil çok üzgünüm ve korkuyorum. Progestan verdi doktor, onu kullanacağım.
Benim şuan beyaz akıntım var canım, sende kanama alanı var mı? Bence rahim boyu uzunluğunu kontrol ettir, enfksiyonuna baktır. Bende kanama olmuştu rahim ağzında kısalma olduğunu (22mm az kalsın serklaj yaptıracaktım) öğrendim, en son 3.4 mm ölçtüler. Rahim ağzını kısmen kapatan plasenta previa var dediler. 12 gün hastanede yattım. Şuan evdeym hiçbir iş yapmıyormCanım benim 1 haftadır kahverengi akıntı devam ediyor. Sabahları bi tık fazla oluyor, akşama kadar hiç kalmıyor gibi. Neyin nesi bir türlü çözemedim. Bitse de rahatlasam. Sen ne durumdasın?
Evet enfeksiyon yapar canım.kızlar gece altıma kaçırdığımı sanıp uyandım bir baktım çok açık pembe kanama olmuş20. haftadayım ilk kez yaşadım bunu ve çok gerildim. pazar sabahı doktor bulmam biraz zor ama endişelenmeli miyim? içim hiç rahat değil. bir türlü geçmeyen idrar enfeksiyonum var ondan mıdır sizce?
Yataktan çıkma bi süre wc haricinde canım dinlen doktorların verdği ilaçları kullan. Düzelecektir. Benim de herşey yolundaydı. 22mm kadar düşmüş. Şuan 3.4mm diyorlar. İyi olacaksınacile gittim, rahim kısalmış düşük riskin var dediler. her şey o kadar yolundaydı ki neden böyle olduilk üç ayda çok okudum burada kanama ya da lekelenme yaşayan ama neredeyse 5. ay dolacak artık. stres yaparsan daha kötü olur diyorlar ama yapmamak elimde değil çok üzgünüm ve korkuyorum. Progestan verdi doktor, onu kullanacağım.
Hamile kaldıgımdan bu yana hep akıntı görüyorum şeffaf, beyaz, hafif sarı. Artık alıştım desem yeridir.Kızlar akıntılarınız nasıl biçimi, rengi falan?
Bende de oluyor bence bebek hareketi çünkü bir ay öncesine kadar böyle bişey hissetmiyordum benOy oy oy afiyet olsunn. Ben yemek yiyince barnimdq bir çekilme gibi bisey oluyor icerken vakum gibi seyirme gibi sende de oluyor mu bebek hareketi midir
Senin adına çok sevindim, umarım doğuma kadar böyle bişey bi daha yaşamazsın.Benim şuan beyaz akıntım var canım, sende kanama alanı var mı? Bence rahim boyu uzunluğunu kontrol ettir, enfksiyonuna baktır. Bende kanama olmuştu rahim ağzında kısalma olduğunu (22mm az kalsın serklaj yaptıracaktım) öğrendim, en son 3.4 mm ölçtüler. Rahim ağzını kısmen kapatan plasenta previa var dediler. 12 gün hastanede yattım. Şuan evdeym hiçbir iş yapmıyorm
Amin canımm. İdrar, Crp, hemogram canım. Belki de sende hiçbir sorun yoktur canım kimisinin hamilelik boyunca kahverengi akıntısı oluyormuş (can sıkıcı ama). Bol su iç ve asla kendini yormaa. Bazen fazla iş yapmak, kendini zorlamak ve çok yürümek de kahverengi akıntıya sebebiyet veriyormuş.Senin adına çok sevindim, umarım doğuma kadar böyle bişey bi daha yaşamazsın.Rahim uzunluğumda hiçbir sorun yokmuş, rahim ağzın duvar gibi kapalı dedi hatta dr, 2 muayene üstüste. Enfeksiyon idrarda bir miktar vardı. Problem oluşturacak düzeyde değil bol su ile geçer dediler. Enfeksiyon baktır dediğin başka bir tahlil mi, neye baktırmalıyım yönlendirebilir misin?
Evet bende de 1 ay oncesine kadar olmuyordu şimdi karnımda icerden bir sey vakumla cekiliyor gibi oluyor dalga gibi degisik bir hisBende de oluyor bence bebek hareketi çünkü bir ay öncesine kadar böyle bişey hissetmiyordum ben
amiiinn inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım.Çok geçmiş olsun canım. Gönlünü ferah tut inşallah bebişin güzelce gelsin sana zamanındaiyi bir doktora git sanırım bunun için serklaj yapıyorlar ben yaşamadım ama önlem alınınca sıkıntı olmaz canım inşallah inşallah sağlıkla gelsin annesine zamanında hayırlısıyla