2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Bizi oldurmeyen her acı guclendirir unutma. Ilerde iyiki de boyle olmus diyecegin gunler yasayacaksin insallah

İni
İnşallah en kötü günler geçmiştir kuzum senin için hep daha iyi olursunuz sen ve çocukların duruşunu takdir ediyorum umarım onun aileside sıkmaz canını sende biran önce kurtulursun o evden

Kızlar yerimde duramıyorum dişim çok ağrıyor acilde de hiç bı şey yapmadılar dayanamıyorum acısını ne yapsam geçer yardım edin çok kötüyüm

kızlar gece altıma kaçırdığımı sanıp uyandım bir baktım çok açık pembe kanama olmuş 20. haftadayım ilk kez yaşadım bunu ve çok gerildim. pazar sabahı doktor bulmam biraz zor ama endişelenmeli miyim? içim hiç rahat değil. bir türlü geçmeyen idrar enfeksiyonum var ondan mıdır sizce?

acile gittim, rahim kısalmış düşük riskin var dediler. her şey o kadar yolundaydı ki neden böyle oldu ilk üç ayda çok okudum burada kanama ya da lekelenme yaşayan ama neredeyse 5. ay dolacak artık. stres yaparsan daha kötü olur diyorlar ama yapmamak elimde değil çok üzgünüm ve korkuyorum. Progestan verdi doktor, onu kullanacağım.

Çok geçmiş olsun canım. Gönlünü ferah tut inşallah bebişin güzelce gelsin sana zamanında iyi bir doktora git sanırım bunun için serklaj yapıyorlar ben yaşamadım ama önlem alınınca sıkıntı olmaz canım inşallah inşallah sağlıkla gelsin annesine zamanında hayırlısıyla

Bunu bir arkadaşım yaşadı. Progestanı fitil olarak kullandı ve 1 hafta dinlendi. Bu süreçte uzamıştı sonraki kontrolünde. Gebeliğinin sonuna kadar da günde 1 Progestan ile devam etti. Sıkma canını çözümü var.

Progestanı fitil olarak kullanın, ayaklarınızı uzatarak istirahat edin uzayacaktır. Ama kanama yine olursa kontrole gidin bence

Canım benim 1 haftadır kahverengi akıntı devam ediyor. Sabahları bi tık fazla oluyor, akşama kadar hiç kalmıyor gibi. Neyin nesi bir türlü çözemedim. Bitse de rahatlasam. Sen ne durumdasın?
Benim şuan beyaz akıntım var canım, sende kanama alanı var mı? Bence rahim boyu uzunluğunu kontrol ettir, enfksiyonuna baktır. Bende kanama olmuştu rahim ağzında kısalma olduğunu (22mm az kalsın serklaj yaptıracaktım) öğrendim, en son 3.4 mm ölçtüler. Rahim ağzını kısmen kapatan plasenta previa var dediler. 12 gün hastanede yattım. Şuan evdeym hiçbir iş yapmıyorm

Evet enfeksiyon yapar canım.
Yataktan çıkma bi süre wc haricinde canım dinlen doktorların verdği ilaçları kullan. Düzelecektir. Benim de herşey yolundaydı. 22mm kadar düşmüş. Şuan 3.4mm diyorlar. İyi olacaksın
Şimdi nasılsın?

Son düzenleme:
Oy oy oy afiyet olsunn. Ben yemek yiyince barnimdq bir çekilme gibi bisey oluyor icerken vakum gibi seyirme gibi sende de oluyor mu bebek hareketi midir
Bende de oluyor bence bebek hareketi çünkü bir ay öncesine kadar böyle bişey hissetmiyordum ben

Senin adına çok sevindim, umarım doğuma kadar böyle bişey bi daha yaşamazsın. Rahim uzunluğumda hiçbir sorun yokmuş, rahim ağzın duvar gibi kapalı dedi hatta dr, 2 muayene üstüste. Enfeksiyon idrarda bir miktar vardı. Problem oluşturacak düzeyde değil bol su ile geçer dediler. Enfeksiyon baktır dediğin başka bir tahlil mi, neye baktırmalıyım yönlendirebilir misin?

Amin canımm. İdrar, Crp, hemogram canım. Belki de sende hiçbir sorun yoktur canım kimisinin hamilelik boyunca kahverengi akıntısı oluyormuş (can sıkıcı ama). Bol su iç ve asla kendini yormaa. Bazen fazla iş yapmak, kendini zorlamak ve çok yürümek de kahverengi akıntıya sebebiyet veriyormuş.

Günaydın kızlar, gece nasıl bi rüya gördüm anlamadım. Deprem oluyor ben uyanıyorum aslında gerçekten uyandım hatırlıyorum eşime bağırıyorum bi kez sonra dilim tutuluyor kendim hareket edemiyorum sadece ölücem onu anlıyorum tek isteğim eşimi uyandırıp sarılıp ölmek oluyor ama yapamıyorum seslenemiyorum da , bu arada beşik gibi de sallanıyordum .. kabus gibiydi.

amiiinn inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım. ‍ kendi doktoruma gideceğim yarın. gece mecburen acile gittim ama çok üstünkörü baktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…