Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Hepsiburada geçerliymiş kızlar uyku seti aldım ben.Avizeler de vardı çocuk odası için ihtiyacı olan bakabilir.

Eklentiler

• IMG_1963.png
    IMG_1963.png
    174,8 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar ben elektrikli makinayı eğer bebek emmezse lazım olursa düğünden sonra alayım diyorum . Bunu da idareten yanımda olsun diye alsam mantıklı mı sizce ? Yeterli olur mu ?
Ben de bebebao alacaktım aynısını düşünüp vazgeçtim. Manuel bir tane aldım. Yorumlarda okuduğum kadarıyla mesela ilk gün süt gelmediğinde bu süt getirmiyormuş. E bebekten manuel aldım. İlk gün de sağım yaparım süt çoğalır. Eğer yeterli gelmezse alırım elektrikli.

Kızlar ben elektrikli makinayı eğer bebek emmezse lazım olursa düğünden sonra alayım diyorum . Bunu da idareten yanımda olsun diye alsam mantıklı mı sizce ? Yeterli olur mu ?
Elektirikli gogsu uyarmak icin zaten canim sutunu cogaltmasi icin bebek zaten ilk dogdugunda sakir sakir sut gelmiyor.sagman gerekiyor ki sutun cogalsin ❤️

Kızlar bişey merak ediyorum bebişlere kimsenin bilmediği ikinci bi isim koyulması gerekiyormuş kötü niyetli kişilerden korunması için diye bişey gördüm biliyo musunuz bunu, koyuluyorsa hoca kulağna mı okuyor o zamn 3. kişi biliyor yine nasıl oluyo bu iş bilen var mı🤗

Fiyat çok düşünce cazip geldi sanırım 😊😊 haklısın arkadaşım
Onun yerine başka ihtiyaçları al derim kuzum benim arkadaşım verdi bebek arabasını benim ikiz baston du malum bu tek bebek☺️ en azından diyorum bebek arabası derdim yok kışın doğacaklar zaten oto koltuğumuz da abilerden kalma besafe marka 9 kilo olunca direk alıştırırım

Kuzum ben ikizlerde lansinoh çiftli aldım sağım bende sütü aşırı artırdı ben iyi ki aldım dedim çabuk yoruluyorlar birkaç emip bırakıyorlar göğsü uyarmak için çok mantıklı oluyor geçenlerde bebebao markasının giyilebilir olan şarjlı pompasını aldım malum 3 çocuklu olacağımdan rahat rahat sağım yapma şansım olmayacak en azından süpürge yaparken bile kendi kendine sağım yapar o mantıkla aldım

Kızlar bişey merak ediyorum bebişlere kimsenin bilmediği ikinci bi isim koyulması gerekiyormuş kötü niyetli kişilerden korunması için diye bişey gördüm biliyo musunuz bunu, koyuluyorsa hoca kulağna mı okuyor o zamn 3. kişi biliyor yine nasıl oluyo bu iş bilen var mı🤗
Bunu bende duydum ama bebesi olan arkadaşlara falan da sormadım bı sorcam açıkçası yapan varmı diye

Ben de bebebao alacaktım aynısını düşünüp vazgeçtim. Manuel bir tane aldım. Yorumlarda okuduğum kadarıyla mesela ilk gün süt gelmediğinde bu süt getirmiyormuş. E bebekten manuel aldım. İlk gün de sağım yaparım süt çoğalır. Eğer yeterli gelmezse alırım elektrikli.

Bebebao aldım ben canım 1200 liraydı aldığımda tekli aldım ama 1 tane duruma göre bir tane daha alırım ama şimdilik tekli yetecek gibi

Bebebao aldım ben canım 1200 liraydı aldığımda tekli aldım ama 1 tane duruma göre bir tane daha alırım ama şimdilik tekli yetecek gibi
Hayırlı olsun bence de yeter bir tane. Ben şimdilik 200 liraya manuel aldım. 10 dkkada 60
CC falan sağmışlar. Ekstrem bir durum olmazsa iş görür gibi geldi.

Kızlar bebek için hangi deterjan şampuan ve kremleri aldınız ? İçeriği temiz denenlerin de bazen temiz olmadığını duyuyoruz
Deterjan olarak minoris çok iyi ama pahali malesef mustela şampuan krem vs de canim ilk bebegimde de bunlari kullandim
Bana arkadaşim çok iyi vs dedi aldim hic kullanamadim benim memeler çok minnao oldugundan mi bilmiyorum düşüyor durmuyor süt sagma makinasi daha mantikli
Kan sulandirici kulanan arkadaslar dogumda kanamaniz cok oldu mu ?
Ben sezaryen oldum 40 gün neredeyse kanamam oldu cunku 40 cikana kadar kullanmak zorundayiz ama oyle çok degil az az
Ben ilk bebegime koydum eşimin arkadasinin kardeşi hoca o soyledi bize de sonra merak edip bi kaç hocaya sorduk uygun dedi bizde koyduk büyü muska vs seyler tutmazmiş
Bunu bende duydum ama bebesi olan arkadaşlara falan da sormadım bı sorcam açıkçası yapan varmı diye
Ben yaptim canim cevabi üstte🤣

Ben kendime de kimsenin bilmediği bi isim koydum 😅 bir hocaya sormuşlardı büyüden vs korunmak için ne yapmalıyız diye, o da demisti kendinize kimsenin bilmediği bir isim koyun.

Biz de koyacağız ikinci kimsenin bilmediği bir isim, benim eşim okuyacak zaten kulağına yavrumun ismini, o yüzden 3. kişi bilmeyecek 😊

Biz dogumda sonradan duymuştuk bunu 1 hafta sonra kulağına okutmuştuk anne baba okuyan kişi biliyor zaten sadece yine böyle yaparız ne olur olmaz 🫠

X