2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Anladım ben Meliz hoca ile davam ediyorum daha önce konuşmuştuk sanırım öyle hatırlıyorum. Senin için de hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım hepimiz için inşallah. Yarın bi irtibat kurmaya çalışayım onunla

Detaylı ultrasonu için kaçıncı haftada önerdi canım kendisi mi yapacak, başka bir yere yönlendiriyor mu
21.-22. Haftanda yapabilirsin dedi. Kendisi yapmıyor başka bir yere yönlendirdi. Ama ben onun yönlendirdiği doktora gitmeyeceğim kendi doktorum vardı ona gideceğim ona da söyledim olur dedi. Perşembe gideceğim 21+3 oluyoruz

O hangi doktor canım, perinatolog mu

Bugün kötü bir olay yaşadım
Motosiklet ile eşim ben ve küçük oğlum eczaneye gidiyorduk yakın mesafede bir eczane hızımız 30 km yani gayet yavaş bir hız ortada oğlum arkada ben gidiyoruz bir anda önümüzdeki araç yol ortasında durdu takip mesafemizde vardı baya uzaktık araca ama nasıl olduysa eşim frene bastığı anda motosikletin arkası kaymaya başladı sağ sol sağ sol derken araca yakınlaşınca en son düştük motor diğer tarafa biz diğer tarafa düştük ama çok yavaş şekilde eşim en altta arada oğlum en üstte ben üst üste düştük şükür hiç birimize bişey olmadı ufak yüzülmeler haricinde . Benim el parmaklarım ile dizim yüzüldü eşimin ayak bileği ve dizi oğlana bişey olmadı çok şükür ama çok korktum ben şimdi kalcam acıyor biraz bebek hareketli sorun yok ama fazla kastım kendimi galiba kaza şoku atlatınca kahkahalara boğulduk üst üste düşmemize eşim yastık görevi gördü resmen yumuşacık yere düştük

Ayy canım geçmiş olsun, kötü birşey olmamasına sevindim, Allah korumuş sizi.

Zıbınları askılı mı alıyorsunuz kızlar?
İlk 10 gün göbek kordonu olacak badi bile giyemiyor o yüzden yeni doğan sıfır kol alınabilir ama 2 aydan sonrası kışa geliyor bizim bebelerin uzun kollu badi Nisan mayısa kadar giyerler o zamana kadar 7-8 aylık olacaklar ama yiğenlerim 6 ayda bile 9 Ay giyiyorlardı bende 1 Yaş bile uzun kollu aldım

Oyy dikkat edin yaa çok tehlikeli geçmş olsun Allah korumuş

Beyaz Zıbın alanlarınız varmı kızlar kaç tane alınmalı sizce arkadaşım almış bugün 2 adet yenidoğan 4 adet 3 aylık kaça tamamlamalı bunları
Kuzum son ayına göre bakarsın bence belki bebiş küçük olur yenidoğana ekleme yaparsın büyük olursa 2 tane yeter çünkü hastane çıkışında da zıbın oluyor ya zaten

Kızlar 17. Haftada sanki adet olacakmış gibi kasık karın ağrısı yasayanlariniz var mı
Var canım, bebek bu haftalarda hızlı büyüdüğü için sanırım ağrı daha çok oluyor bele de vuruyor hatta. Kanaman yoksa kafana takma hiç. Bu arada gaz sıkışması da bazen regl ağrısına benziyor alan daraldığı için bağırsaklarınla karnının yeri aynı gibi oluyor

Bu arada 18. hafta boyunca inanılmaz gazım vardı ve çok sancı yaptı. Merak etmeyin yani kızlar galiba her dönemin de zorluğu başka. Sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah

Oyy dikkat edin yaa çok tehlikeli geçmş olsun Allah korumuş
Sağolun kızlar teşekkür ederim ben kendimde aktif motosiklet kullanıcısıyım ilk defa böyle birşey geldi başımıza ve çok yavaş bir hızda şükürler olsun verilmiş sadaka mız varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…