Evet benimde canım öyle bir sarma çekti ki bugün sardık yedim şişecektimMesela benim dün geceden beri karpuz canım çekiyor resmen uyuyamadım. Burda biri yazdı
Valla ben denk geldikce aliyorum yeni dogan 3 ay 6 ay vsBeyaz Zıbın alanlarınız varmı kızlar kaç tane alınmalı sizce arkadaşım almış bugün 2 adet yenidoğan 4 adet 3 aylık kaça tamamlamalı bunları
Yok canım eşimi gönderdim almaya bugün yedim merak etmeYaa ben cektirdim canınıkarpuz da cikti canim her yerde var umarim bugün yemişsindir
ben dün gece 12 gibi sardım pişirdim bi de yedim yatmadan iyi ki malzemem vardıEvet benimde canım öyle bir sarma çekti ki bugün sardık yedim şişecektim
Benim başak olacak kuzum 3 eylülde 40 haftam doluyor banada başak zor diyorlar çok anlamam ama
Beyaz Zıbın alanlarınız varmı kızlar kaç tane alınmalı sizce arkadaşım almış bugün 2 adet yenidoğan 4 adet 3 aylık kaça tamamlamalı bunları
Zıbınları askılı mı alıyorsunuz kızlar?Yeni doğan çok almaya gerek yok çabuk büyüyorlarmış 3 ay almak daha mantıklıymış. Ben 4 tane yenidoğan aldım 6 tane 3 ay aldım. Yetmezse ekleme yaparım ihtiyaca göre artık.
O zaman yeni doğanları kısa kollu 3 aylıkların bazılarını uzun bazılarını yine kısa kollu almak daha mantıklı sankiBen kısa kollu aldım ya omuzlarını tutsun diye kışa gircez doğduktan sonra zatenTrue_orange
Uzun kollunun üstüne uzun kollu giydirmek zor olur belki diye hepsini kısa kol aldım ben bakalım nasıl olcak :)O zaman yeni doğanları kısa kollu 3 aylıkların bazılarını uzun bazılarını yine kısa kollu almak daha mantıklı sanki
Hangi marka canım bana silvernurse iyi dedilerKızlar bu arada gümüş kapak aldım ebebekte indirim vardı almayı düşünen varsa. Kremden ziyade gümüş kapak daha çok önerildi bana umarım işe yarar :)
Markadan ziyade ayarı ve nikel içermemesi önemliymiş çok daha pahalılarla karşılaştırdım hiç fark yoktu baby mom 925 ayar aldım silvernurse ile aynı tamamen.Hangi marka canım bana silvernurse iyi dediler
O da mantıklıUzun kollunun üstüne uzun kollu giydirmek zor olur belki diye hepsini kısa kol aldım ben bakalım nasıl olcak :)
Bana da doktorum bunu önerdi. Tek aşı olursun muhtemelen onuda bogmacalı öneriyorum dedi. Tabi sana kalmış hüçbişeye mecbur değilsiniz dedi.Şöyle bir bilgiye denk geldim kızlar. Bizim de yavaş yavaş geliyor aşı zamanlarımız kafası karışık olanlar varsa yardımcı olur belki
Benim doktorum da bu şekilde önerdi ilk dozu sağlık ocağında olacağım. İkinci dozu doktorum yapacak içinde bogmaca aşısı da olacakmış normalde sağlık ocaklarinda yapılanda olmuyormuş. Benim hiç tecrübem olmadığı için anlamadım araştırırım bir bakarım diye düşündüm o sırada doktorumu onayladım ama bu konuda bilgi sahibi olan varsa bilgilendirebilir mi acabaŞöyle bir bilgiye denk geldim kızlar. Bizim de yavaş yavaş geliyor aşı zamanlarımız kafası karışık olanlar varsa yardımcı olur belki
Bana da doktorum bunu önerdi. Tek aşı olursun muhtemelen onuda bogmacalı öneriyorum dedi. Tabi sana kalmış hüçbişeye mecbur değilsiniz dedi.
Biz henüz konuşmadık doktorumla bu konuyu ama ben olmayı düşünüyorum her türlüBenim doktorum da bu şekilde önerdi ilk dozu sağlık ocağında olacağım. İkinci dozu doktorum yapacak içinde bogmaca aşısı da olacakmış normalde sağlık ocaklarinda yapılanda olmuyormuş. Benim hiç tecrübem olmadığı için anlamadım araştırırım bir bakarım diye düşündüm o sırada doktorumu onayladım ama bu konuda bilgi sahibi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba
Selam canım Meliz doktora giden sen miydin hâlâ devam ediyor musun onaBenim doktorum da bu şekilde önerdi ilk dozu sağlık ocağında olacağım. İkinci dozu doktorum yapacak içinde bogmaca aşısı da olacakmış normalde sağlık ocaklarinda yapılanda olmuyormuş. Benim hiç tecrübem olmadığı için anlamadım araştırırım bir bakarım diye düşündüm o sırada doktorumu onayladım ama bu konuda bilgi sahibi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba
Evet canım. Sende mi ona gidiyorsun?Selam canım Meliz doktora giden sen miydin hâlâ devam ediyor musun ona
https://rijksvaccinatieprogramma.nl...344_Folder RVP 22 weken_TURKS_TG_PDFA (1).pdfBiz henüz konuşmadık doktorumla bu konuyu ama ben olmayı düşünüyorum her türlü