2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Benim başak olacak kuzum 3 eylülde 40 haftam doluyor banada başak zor diyorlar çok anlamam ama 😂

Beyaz Zıbın alanlarınız varmı kızlar kaç tane alınmalı sizce arkadaşım almış bugün 2 adet yenidoğan 4 adet 3 aylık kaça tamamlamalı bunları

Yeni doğan çok almaya gerek yok çabuk büyüyorlarmış 3 ay almak daha mantıklıymış. Ben 4 tane yenidoğan aldım 6 tane 3 ay aldım. Yetmezse ekleme yaparım ihtiyaca göre artık.
Zıbınları askılı mı alıyorsunuz kızlar?

Kızlar bu arada gümüş kapak aldım ebebekte indirim vardı almayı düşünen varsa. Kremden ziyade gümüş kapak daha çok önerildi bana umarım işe yarar :)

Şöyle bir bilgiye denk geldim kızlar. Bizim de yavaş yavaş geliyor aşı zamanlarımız kafası karışık olanlar varsa yardımcı olur belki🙏🏻

Eklentiler

• IMG_3915.png
    IMG_3915.png
    177 KB · Görüntüleme: 84
Şöyle bir bilgiye denk geldim kızlar. Bizim de yavaş yavaş geliyor aşı zamanlarımız kafası karışık olanlar varsa yardımcı olur belki🙏🏻
Bana da doktorum bunu önerdi. Tek aşı olursun muhtemelen onuda bogmacalı öneriyorum dedi. Tabi sana kalmış hüçbişeye mecbur değilsiniz dedi.

Benim doktorum da bu şekilde önerdi ilk dozu sağlık ocağında olacağım. İkinci dozu doktorum yapacak içinde bogmaca aşısı da olacakmış normalde sağlık ocaklarinda yapılanda olmuyormuş. Benim hiç tecrübem olmadığı için anlamadım araştırırım bir bakarım diye düşündüm o sırada doktorumu onayladım ama bu konuda bilgi sahibi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba 🤓

Bana da doktorum bunu önerdi. Tek aşı olursun muhtemelen onuda bogmacalı öneriyorum dedi. Tabi sana kalmış hüçbişeye mecbur değilsiniz dedi.

Benim doktorum da bu şekilde önerdi ilk dozu sağlık ocağında olacağım. İkinci dozu doktorum yapacak içinde bogmaca aşısı da olacakmış normalde sağlık ocaklarinda yapılanda olmuyormuş. Benim hiç tecrübem olmadığı için anlamadım araştırırım bir bakarım diye düşündüm o sırada doktorumu onayladım ama bu konuda bilgi sahibi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba 🤓
Biz henüz konuşmadık doktorumla bu konuyu ama ben olmayı düşünüyorum her türlü

Selam canım Meliz doktora giden sen miydin hâlâ devam ediyor musun ona

X