İyi olmuş elindekinin kıymetini bilmeyene az bile canım boşverYa neye üzüldüm biliyomusun mesleği elinden gitti çevresine rezil oldu uzman cavusmus daha geç de ne diyim ki yakalanmış elinden gitti mesleği
karın ultrasonu için kız demiştiniz. dün 15 haftalık kontrolde doktor da kız gibi dedi, haber vereyim dedim :)Vajinal ultrason ise erkek karın ultrasonu ise kız
Ben ferrum hapını kullanıyorum demir hapı canımKızlar merhaba nasıl gidiyor hamişlikbenim 19. Hafta itibariyle oğluş kudurmuş durumda çok hareketli sıpa maşallah bugün bazen hafif kasılma tarzı bir şeyler hissediyorum karnımda bebek hareketleri dışında, ağrı yok ama. Benim gibi olan var mı kızlar? Magnezyuma başladım bugün. Demir hapına da başlayacağım. Kullandığınız magnezyum ya da demir hapı var mı doktorunuzun önerdiği?
Bana çok sık oluyor. Normal dedi doktorKızlar arada nefes darlığı cekiyor musunuz. Bazen aldigim nefes yetmiyor gibi oluyor çatlayacak gibi oluyorum
Önceden olsa paniklerdim artık nefes darlıgı kasik agrisi karın agrisi alistimBana çok sık oluyor. Normal dedi doktor
Umarım her şey yoluna gider canım benim, evlatlarınla mutlu bir hayat sürersin bundan sonra. Ailenin yanında olması çok iyi. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah siziHortkuluk Fatmaben S Simsimm92 Brcmommy BB_Queen lilyrosey
Canlarım hepinizin güzel yüreğinden öpüyorum Allah razı olsun desteğinizi yüreğimde hissettim iyiki varsınız
Bugün daha iyiyim çocuklarıma odaklandım uzaklaştırma var zaten davamı da açtım bi kaç haftaya duruşma olur nafaka da hemen bağlanır zaten ailemde destek bana şükürler olsun.. Şuan eşimin ailesinin apartmanındayım eşimle burda oturuyorduk üst katımda ailesi var o yüzden biraz endişeliyim ister istemez insan korkuyor ama kilidimi falan değiştirdim zaten onlarda hayatlarında ilk defa polis hakim savcı uzaklaştırma falan gördüler bide benim ailem baya tepkili geldiler ortalığı yıktılar desem yeridir. O yüzden bişey yapmaya cesaret de edemezler zaten karakoldan sürekli arıyolar bi sıkıntı varmı diye haftada bir de eve ekip yollayıp bakıp gidiyolar Allah devletimizden de razı olsun.
Demekki bu tür şeyler yaşayan kadınnlarımız kararlarının arkasında durursa devlette her türlü destek oluyormuş bunu öğrendim.
Şimdi şikayetinden vazgeçmem için yalvarıyolar ama asla vazgeçmem maddi manevi tazminat davasını da açıcam hemen zaten boşanma dilekçede hepsini belirttim.
Şimdilik yoluma böyle kararlı bi şekilde devam edicem zamanla toparlarım inşallah evlatlarım yanımda olduktan sonra atlatırım Allah büyüktür..
Boşandıktan sonrada taşınırım zaten burdan bi süre annemin evinde nafakayla idare ederim annemde emekli olunca ben çalışırım oda çocuklara bakar böyle konuştuk şuan kafamda herşey net sizlerinde duası ve desteğiyle bu zamanları atlatıcam kızlar hepinizden Allah razı olsun ismini etiketleyemediğim yoldaşlarımdanda Allah razı olsun iyiki varsınız kızlar...
Ve şunu söylemek istiyorum sakın korkmayın kendi gücünüzün farkına varın biz kadınlar muhteşem varlıklarız evet erkekler bedenen güçlü olabilir ama bizim başardıklarımızın yarısını bile başaramaz..
Valla ben kocaman kizartma tabagi yaptim patlayana kadar yedim. Su icecek halim yoktu karpuz çekti canım. Belki icim yandi bilemiyorum burnuma karpuz kokusu geldiAz önce soylemesi ayip fastfood ve barbeku sos mayonez vs yedim sevinçten aglayacaktim asiri mutlu oldumnormalde bu kadar çok sevmezdim nedne boyle oldu anlamadjm aserdim de farketmedim mi acaba
Amin amin canım benim Allah razı olsunUmarım her şey yoluna gider canım benim, evlatlarınla mutlu bir hayat sürersin bundan sonra. Ailenin yanında olması çok iyi. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah sizi
Ben de karpuz görünce aldırdım eşime şapır şupur iyi gitti callaaValla ben kocaman kizartma tabagi yaptim patlayana kadar yedim. Su icecek halim yoktu karpuz çekti canım. Belki icim yandi bilemiyorum burnuma karpuz kokusu geldi
Oy kuzummAmin amin canım benim Allah razı olsun
İlk günler çok kötüydüm napıcamı bilemiyodum ama adli olarak herşeyi hızlı karar verdim Allah'tan o kafa karışıklığı duygusallık la bile akıllıca hareket ettim. Şimdi daha sakinim yapıcaklarım belli sadece çocuklarım sağ olsun iyi olsunlar ben onlar için dahada güçlü olucak artık ne istediğimi biliyorum..
Ya bebeğimde hareket etmeye başladı Allah'ıma şükürler olsun
Başından hayretle okudum ama bir yandan da sevindim ki kötü yerlere gitmemiş olay. Polisin bu kadar ilgili olması aile yönünden şanslı olman, keşke böyle kötü olaylar sonrası anlamasak bunları. Maalesef ki istatiksel olarak bir kere bunları yapanlar devamında da meyilli oluyor. Değişme olmuyor genelde. Ya da aileler yonunden farklı şeyler oluyor. Çok şükür güçlüsün ve güçlü cocukların var. En kötü günleriniz geçmiş olur inşallah.Hortkuluk Fatmaben S Simsimm92 Brcmommy BB_Queen lilyrosey
Canlarım hepinizin güzel yüreğinden öpüyorum Allah razı olsun desteğinizi yüreğimde hissettim iyiki varsınız
Bugün daha iyiyim çocuklarıma odaklandım uzaklaştırma var zaten davamı da açtım bi kaç haftaya duruşma olur nafaka da hemen bağlanır zaten ailemde destek bana şükürler olsun.. Şuan eşimin ailesinin apartmanındayım eşimle burda oturuyorduk üst katımda ailesi var o yüzden biraz endişeliyim ister istemez insan korkuyor ama kilidimi falan değiştirdim zaten onlarda hayatlarında ilk defa polis hakim savcı uzaklaştırma falan gördüler bide benim ailem baya tepkili geldiler ortalığı yıktılar desem yeridir. O yüzden bişey yapmaya cesaret de edemezler zaten karakoldan sürekli arıyolar bi sıkıntı varmı diye haftada bir de eve ekip yollayıp bakıp gidiyolar Allah devletimizden de razı olsun.
Demekki bu tür şeyler yaşayan kadınnlarımız kararlarının arkasında durursa devlette her türlü destek oluyormuş bunu öğrendim.
Şimdi şikayetinden vazgeçmem için yalvarıyolar ama asla vazgeçmem maddi manevi tazminat davasını da açıcam hemen zaten boşanma dilekçede hepsini belirttim.
Şimdilik yoluma böyle kararlı bi şekilde devam edicem zamanla toparlarım inşallah evlatlarım yanımda olduktan sonra atlatırım Allah büyüktür..
Boşandıktan sonrada taşınırım zaten burdan bi süre annemin evinde nafakayla idare ederim annemde emekli olunca ben çalışırım oda çocuklara bakar böyle konuştuk şuan kafamda herşey net sizlerinde duası ve desteğiyle bu zamanları atlatıcam kızlar hepinizden Allah razı olsun ismini etiketleyemediğim yoldaşlarımdanda Allah razı olsun iyiki varsınız kızlar...
Ve şunu söylemek istiyorum sakın korkmayın kendi gücünüzün farkına varın biz kadınlar muhteşem varlıklarız evet erkekler bedenen güçlü olabilir ama bizim başardıklarımızın yarısını bile başaramaz..
Öyle kıymetli ki bu yazdıkların canımHortkuluk Fatmaben S Simsimm92 Brcmommy BB_Queen lilyrosey
Valla ben kocaman kizartma tabagi yaptim patlayana kadar yedim. Su icecek halim yoktu karpuz çekti canım. Belki icim yandi bilemiyorum burnuma karpuz kokusu geldi
Kuzumm yasadiklarin cok zor ve yasamayan anlayamaz biz sadece empati kurmaya calisabiliriz ama inan bana her sey cok guzel olacak. Suan affedersen taviz taviz dogurur asla kararindan vazgecme sana deger vermeyene aslaaa deger verme hayatindan ciksin bu karakterdeki insanlar cocuklarınla kendi ailenle huzurla yasaHortkuluk Fatmaben S Simsimm92 Brcmommy BB_Queen lilyrosey
Ay evet ya güzel kızım Defne'm onu kucağıma alınca dahada güçlenicem inanıyorum ne güzel bi duygu bedeninde minicik atan bir kalbi hissetmek şükürler olsunOy kuzummBak bebişin "Anne ben de yanındayım" diyor.
Ah kuzum keşke keşke böyle anlamasaydım adaleti ama kaderde buda varmış. Asla isyan etmiyorum zaten normalde çok anlayışlı biriydi aslında nasıl bu hale geldi bilmiyorum ama bilmekte istemiyorum onunla ilgili artık hiçbişey bilmek istemiyorum. Bu ilk defa oldu hala şaşkınım ama emin olduğum bişey varki son olmicak affedersen devamı gelicek ve kızıma kötü bir örnek olucam. Kızımla zaten zor bi hayat yaşadık ve artık onu kötü şiddet dolu bir evliliğe her gün ağlayan bir anneyle yaşamaya mecbur bırakmicam bütün süreçte yanımdaydı hastanede adliyede hep yanımda götürdüm çünkü güvenip evde yalnız bırakamadım. Oda süreci gördü kağıtları aldı okudu ne yaptığımızı anladı hangi haklara sahip olduğunu susmaması gerektiğini kavradı. Evet belki yaşı çok küçük malesef bunları yaşatmayı bende istemezdim ama mecburen bunları öğrendi. Şuan okula ben götürüp getiriyorum bol bol sohbet ediyoruz yaz tatilinde biraz ailemin yanına da gidince ona iyi gelicek eminim şuan ilk hedefim yaşananları ondan sevgiyse silebilmek şimdi daha sıkı sarıldık birbirimize asl pes etmicem..Başından hayretle okudum ama bir yandan da sevindim ki kötü yerlere gitmemiş olay. Polisin bu kadar ilgili olması aile yönünden şanslı olman, keşke böyle kötü olaylar sonrası anlamasak bunları. Maalesef ki istatiksel olarak bir kere bunları yapanlar devamında da meyilli oluyor. Değişme olmuyor genelde. Ya da aileler yonunden farklı şeyler oluyor. Çok şükür güçlüsün ve güçlü cocukların var. En kötü günleriniz geçmiş olur inşallah.
Ayy canım benim Allah razı olsunÖyle kıymetli ki bu yazdıkların canımBurcuYengec adaşım ❤❤ kim bilir cesaret edemeyen, sessizce burayı okuyan niceleri olacak ve senden güç bulacaklar. Birbirimizin hayatlarına dokundukça anlamlı dünya. Hiç kimse vazgeçilmez değildir, bizler de kimse için mecburi değiliz. Önce kendimizi seviyor ve sayıyoruz. Önce kendimize saygıdan saygısızlık yapandan uzaklaşmalıyız, sen de emin adımlarla bunu yapıyorsun ve sonuna kadar arkandayız.
Hayat bundan sonra hep güzelliklerle çalsın kapını
Ya cansınız can yemin ederim o kadar iyi geldi mesajlarınız anlatamam Allahım sizleride herzaman iyilerle karşılaştırsın.. asla affetmeyi düşünmüyorum kendime inanıyorum yapabilirim başarabilirim her kadın başarabilir yeterki isteyelim bizim için imkansız yoktur...Kuzumm yasadiklarin cok zor ve yasamayan anlayamaz biz sadece empati kurmaya calisabiliriz ama inan bana her sey cok guzel olacak. Suan affedersen taviz taviz dogurur asla kararindan vazgecme sana deger vermeyene aslaaa deger verme hayatindan ciksin bu karakterdeki insanlar cocuklarınla kendi ailenle huzurla yasa
Bende aldım başımı gidiyorum bi tencere yaprak sarması önümde gömülmüş durumdayım yanına da salatalık turşusu çıkardım annem getirmiş bu gidişle annem beni 100 kilo yapacakAfiyet olsun kuzumm ben de kavun ve salatalık yiyorum şuan
Bende aldım başımı gidiyorum bi tencere yaprak sarması önümde gömülmüş durumdayım yanına da salatalık turşusu çıkardım annem getirmiş bu gidişle annem beni 100 kilo yapacak