2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Allah razı olsun canım evet maalesef 12 yaşındaki kızımın yanında oldu ufak oğlum henüz anlamıyor ama oda çok korktu üstelik kızım ilk evliliğim den babasız büyüttüm onu hamileyken ayrılmıştım çok zor şartlarda onu büyüttüm daha 3 yıldır evliyim evlenmez olsaydım nasıl güvendim nasıl gerçek yüzünü göremedim çok kızıyorum kendime. Kızım eşime baba diyodu mahvoldu hastnede karakolda hep yanımdaydı adliyeye beraber gittik üzülme anne ben yanındayım diyo ona bidaha asla baba demicem diyo kardeşlerime ben bakarım sen çalışırsın diyo. Allah'ım nasıl bir evlada sahibim şükürler olsun biz kızımla çok zorlu yollardan geçtik beraber büyüdük elbet bunuda aşıcaz o şuan çok güçlü yada öyle görünüyor ama kalbi ruhu paramparça bunu hissediyorum onu nasıl iyileştiricem şuan sadece bunu düşünüyorum inanın kendimi daha hiç düşünmedim bile bu travmayı ondan nasıl silicem 😔 sadece Allah'a sığındım ve adalete elbet hak yerini bulacaktır..
Evet ailemde destek oldu bu süreçte aileler birbirine girdi resmen kaos yaşandı günlerdir ne doğru düzgün yemek yiyebildim ne bişey
Ben elim yüreğimde okudum tüm yazdıklarını. Sen benim burda en başından beri yoldaşım oldun, birlikte hamile kalmaya çabaladık, birlikte anne olduk. Şimdi bunları okumak benim de kalbimi kırdı. Ama en çok hissettiğim şey de gururdu. Hem bir kız annesi hem de erkek çocuğu annesi olarak sen çocuklarına harika bir örneksin. Eminim onlar seninle ileride gurur duyacaklar. Travmayı silmek mümkün, ama onlar hayatları boyunca senin nasıl güçlü bir kadın olduğunu hiç unutmayacaklar sen hiç merak etme. Neye ihtiyacın olursa elimizden ne gelirse yanındayız. 💙💙💙

Kızlar ürünlerim içinde şöyle bişey geldi.Bebek ihtiyaç listesi sizlere de fikir olsun 💕

Eklentiler

• IMG_2363.jpeg
    IMG_2363.jpeg
    132,7 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar merhaba nasıl gidiyor hamişlik😍 benim 19. Hafta itibariyle oğluş kudurmuş durumda çok hareketli sıpa maşallah😍🧿🙏🏻 bugün bazen hafif kasılma tarzı bir şeyler hissediyorum karnımda bebek hareketleri dışında, ağrı yok ama. Benim gibi olan var mı kızlar? Magnezyuma başladım bugün. Demir hapına da başlayacağım. Kullandığınız magnezyum ya da demir hapı var mı doktorunuzun önerdiği?

Kızlar merhaba nasıl gidiyor hamişlik😍 benim 19. Hafta itibariyle oğluş kudurmuş durumda çok hareketli sıpa maşallah😍🧿🙏🏻 bugün bazen hafif kasılma tarzı bir şeyler hissediyorum karnımda bebek hareketleri dışında, ağrı yok ama. Benim gibi olan var mı kızlar? Magnezyuma başladım bugün. Demir hapına da başlayacağım. Kullandığınız magnezyum ya da demir hapı var mı doktorunuzun önerdiği?
Oy maşallah o güzel kuzuya 🥳 sabırsızlıkla bekliyorum ben de o kıpırtıları🩵17 benim henüz. Doktor 2 haftaya başlar dedi 🙏🏻
Memnun olduğum doktorumun verdiği magnezyumu atıyorum sana. Demire henüz başlamadım.

Eklentiler

• IMG_0974.jpeg
    IMG_0974.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 73
Bende de ara ara kasılmalar oluyor 20+2 deyim. Ocean extramag kullanıyorum ben tavsiye ederim.

demir hapı olarak gynoferon yazmıştı doktorum. memnunum :)

Kızlar 20. Haftada olup hareketleri az hisseden var mı? Benim ikizlerin biri hareketli biri durgun sanırım sol tarafımda hareket hissediyorum sağda daha hiç hissedemedim. Bu arada ben de 171 boy 71 kiloyla hamile kaldım şu anda 73 kiloyum

Oy maşallah o güzel kuzuya 🥳 sabırsızlıkla bekliyorum ben de o kıpırtıları🩵17 benim henüz. Doktor 2 haftaya başlar dedi 🙏🏻
Memnun olduğum doktorumun verdiği magnezyumu atıyorum sana. Demire henüz başlamadım.
Çok teşekkür ederim 🥰 umarım bebişini bir an önce hissetmeye başlarsın😍🧿🙏🏻

X