O kadar su içmene rağmen çıkıyorsa bence de yaptırGunde 5 lt ye yakın su içiyorum neredeyse ben her zaman nasıl yiyorsam öyle yiyorum kilolu değilim bebek ilk bastan beri çok büyük diyorlardı bugün suyuda fazla dedi hemen şeker yükleme testi yapacağız dedi p.tesi gideceğim. Erken haftada yapılmasının bir sakıncası olmaz mı dedim şüpheli durumlarda erken haftalara alıyoruz dedi çok strese girdim
Kaç haftalıksınO kadar su içmene rağmen çıkıyorsa bence de yaptır
Çok üzüldüm ya çok kötü şeyler demek geliyor içimden ama seni daha fazla üzmemek için bir şey demicem. Umarım sorun çıkmadan atlatırsın boşanma sürecini.Kızlar herkese selam uzun zamandır giremedim buraya sizlerin canını sıkıp üzmek istemediğim için6 Nisan akşamı eşimle büyük bi kavg yaşadık ve beni darp etti polisi aradım polis geldi darp raporu aldım eşimi tutukladılar 2 gün nezarette yattı şikayetçi oldum 2 ay uzaklaştırma verildi. 2 gün önce de boşanma davası açtım daha davayı açtığımın ertesi günü duruşma olmadan hakim 3 ay daha uzaklaştırma vermiş çok kötüyüm anlicağınız ama affetmicem asla bu yüzden sizleride üzmek istemedim zor zamn geçiriyorum nolur bana dua edin lütfen
Almam gerek kesinlikleAy o elbiseler ne muhteşem
Yok kuzum ya malesef keşke olsa ama sorarım bi arkadaşlarımaYa birde ne diyecegim benim ilk gebeliğim o yüzden biraz heveslendim şu hamilelik çekimlerine sade hoş samimi bikaç poz çektirmek istiyorum eşimle. acaba kaçıncı haftada gitmeliyiz daha önce giden varmı?
Fatmaben canım sen bursadaydın böyle çekim yapan sayfalarını tanıyorsan paylaşmanı isticem fikir olsun banada:)
böyle anı küpü yaptırdım canımSen ne aldın peki gelince haber verir misin merak ettim ona göre bende bakayım
Canım benim çok üzüldüm, en hassas oldugun dönemde hemde böyle olması ne kötü... Allah sabrıı da kuvetini de versinKızlar herkese selam uzun zamandır giremedim buraya sizlerin canını sıkıp üzmek istemediğim için6 Nisan akşamı eşimle büyük bi kavg yaşadık ve beni darp etti polisi aradım polis geldi darp raporu aldım eşimi tutukladılar 2 gün nezarette yattı şikayetçi oldum 2 ay uzaklaştırma verildi. 2 gün önce de boşanma davası açtım daha davayı açtığımın ertesi günü duruşma olmadan hakim 3 ay daha uzaklaştırma vermiş çok kötüyüm anlicağınız ama affetmicem asla bu yüzden sizleride üzmek istemedim zor zamn geçiriyorum nolur bana dua edin lütfen
Aynı fiyata hemen hemen trendyolda da vardı baktım da isim de yazdırılıyormuş bende alıcam bunlardan bakalımböyle anı küpü yaptırdım canım
Kuzum çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca senin başına keşke böyle bişey gelmeseydi ama herkesin sınavı başka işte net ve kararlı olduğun için tebrik ederim herkes haddini bilicek. Hamilesin ve yarın öbür aynı şeyi çocuğunada yapabilir en kötüsü de susup sesini çıkarmasan sana yaparken çocuğun görse ömür boyu unutamaz malesef çocukken böyle şeylere şahit oldum bu durum çocukları çok kötü etkiliyor. Senin için bol bol dua edicem canım umarım ailen anlayışlıdır sana destek oluyorlardırKızlar herkese selam uzun zamandır giremedim buraya sizlerin canını sıkıp üzmek istemediğim için6 Nisan akşamı eşimle büyük bi kavg yaşadık ve beni darp etti polisi aradım polis geldi darp raporu aldım eşimi tutukladılar 2 gün nezarette yattı şikayetçi oldum 2 ay uzaklaştırma verildi. 2 gün önce de boşanma davası açtım daha davayı açtığımın ertesi günü duruşma olmadan hakim 3 ay daha uzaklaştırma vermiş çok kötüyüm anlicağınız ama affetmicem asla bu yüzden sizleride üzmek istemedim zor zamn geçiriyorum nolur bana dua edin lütfen
Ne oldu lan ben ne yi kaçırdım kim şiddet gördü kim uzaklaştırma aldıKızlar etiketlemeyide unuttum dua eden herkesten Allah razı olsun yaşadıklarım çok zordu ama evlatlarım için ayakta durmam lazım başıma ilk defa böyle bişey geliyor çok kırıldım yerle bir oldum ama toparlicam buraya yazıp dertleşmek çok istedim ama sizleride üzmek istemedim umarım herkes iyidir bebişler iyidir hiç takip edemedim. İnşallah hiçbir kadının başına bu gelmez ama ben buna susup kabul etseydim devamı gelicekti o yüzden sonuna kadar gidicem hiçbir kadın bunu hak etmiyor çok zoruma gitti şiddet mağduru olan kadınları şimdi daha iyi anladım.
Uzaklaştırılma kararı var zaten yakkaşamaz pişman olması falan umrumda değil asla affetmicem sonuna kadar gidicem çok zor bir süreç beni bekliyor Allah benim ve benim gibilerin yardımcısı olsun
Ya nasıl el kaldırdı hamilesin sen nasılsın bebeğin nasıl durumunuz ne şiddetin hiç bir şeyi tabikide kolay değil olamazda yaşadım öyle yaşadım ki seni neden darp etti sebep neydi kuzumKızlar herkese selam uzun zamandır giremedim buraya sizlerin canını sıkıp üzmek istemediğim için6 Nisan akşamı eşimle büyük bi kavg yaşadık ve beni darp etti polisi aradım polis geldi darp raporu aldım eşimi tutukladılar 2 gün nezarette yattı şikayetçi oldum 2 ay uzaklaştırma verildi. 2 gün önce de boşanma davası açtım daha davayı açtığımın ertesi günü duruşma olmadan hakim 3 ay daha uzaklaştırma vermiş çok kötüyüm anlicağınız ama affetmicem asla bu yüzden sizleride üzmek istemedim zor zamn geçiriyorum nolur bana dua edin lütfen
Allah razı olsun canım evet maalesef 12 yaşındaki kızımın yanında oldu ufak oğlum henüz anlamıyor ama oda çok korktu üstelik kızım ilk evliliğim den babasız büyüttüm onu hamileyken ayrılmıştım çok zor şartlarda onu büyüttüm daha 3 yıldır evliyim evlenmez olsaydım nasıl güvendim nasıl gerçek yüzünü göremedim çok kızıyorum kendime. Kızım eşime baba diyodu mahvoldu hastnede karakolda hep yanımdaydı adliyeye beraber gittik üzülme anne ben yanındayım diyo ona bidaha asla baba demicem diyo kardeşlerime ben bakarım sen çalışırsın diyo. Allah'ım nasıl bir evlada sahibim şükürler olsun biz kızımla çok zorlu yollardan geçtik beraber büyüdük elbet bunuda aşıcaz o şuan çok güçlü yada öyle görünüyor ama kalbi ruhu paramparça bunu hissediyorum onu nasıl iyileştiricem şuan sadece bunu düşünüyorum inanın kendimi daha hiç düşünmedim bile bu travmayı ondan nasıl silicemKuzum çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca senin başına keşke böyle bişey gelmeseydi ama herkesin sınavı başka işte net ve kararlı olduğun için tebrik ederim herkes haddini bilicek. Hamilesin ve yarın öbür aynı şeyi çocuğunada yapabilir en kötüsü de susup sesini çıkarmasan sana yaparken çocuğun görse ömür boyu unutamaz malesef çocukken böyle şeylere şahit oldum bu durum çocukları çok kötü etkiliyor. Senin için bol bol dua edicem canım umarım ailen anlayışlıdır sana destek oluyorlardır
Ay evet bende gördüm trendyyolda vardı ama satın aldıktan sonra satıcıya sor kısmından isim yazılıyor ya aksilik olur beceremem diye korktum burdan vereyim dedimAynı fiyata hemen hemen trendyolda da vardı baktım da isim de yazdırılıyormuş bende alıcam bunlardan bakalım
Olsun hemen hemen aynı fiyat zaten canım bişey farketmiyor bakalım şu detaylıyı bi atlatalım da hepsini favorilere ekledim eksikleri felan hepsini vercem kargoyaAy evet bende gördüm trendyyolda vardı ama satın aldıktan sonra satıcıya sor kısmından isim yazılıyor ya aksilik olur beceremem diye korktum burdan vereyim dedim
Canım bu dimdik duruşunla gurur duydum. Helal olsun sana . Bir ömür çekecektin belki ama simdi sadece can sıkıcı bir süreçten sonra yepyeni korkusuz ve kendinle gurur duyduğun bir yaşamın olacak. Bebeğinin çok cesur bir annesi var maşallah. Ama bilmiyorum tabii bebek konusunda korkuların olabilir yanlız büyütmek açısından. Biz her konuda birbirimize yardımcı olmalıyız annelik değil tek mesele, hepimiz kadınız. O yüzden biz hep buradayızKızlar etiketlemeyide unuttum dua eden herkesten Allah razı olsun yaşadıklarım çok zordu ama evlatlarım için ayakta durmam lazım başıma ilk defa böyle bişey geliyor çok kırıldım yerle bir oldum ama toparlicam buraya yazıp dertleşmek çok istedim ama sizleride üzmek istemedim umarım herkes iyidir bebişler iyidir hiç takip edemedim. İnşallah hiçbir kadının başına bu gelmez ama ben buna susup kabul etseydim devamı gelicekti o yüzden sonuna kadar gidicem hiçbir kadın bunu hak etmiyor çok zoruma gitti şiddet mağduru olan kadınları şimdi daha iyi anladım.
Uzaklaştırılma kararı var zaten yakkaşamaz pişman olması falan umrumda değil asla affetmicem sonuna kadar gidicem çok zor bir süreç beni bekliyor Allah benim ve benim gibilerin yardımcısı olsun
Ya kıyamam ben ona senin gibi güçlü olacak kızın belli inşallah bu günlerde geçer sararsınız beraber yaralarınızı. Allah 3 çocuğunada sağlık versin inşallah ömür boyu uzak olsun böyle kötü insanlar sizdenAllah razı olsun canım evet maalesef 12 yaşındaki kızımın yanında oldu ufak oğlum henüz anlamıyor ama oda çok korktu üstelik kızım ilk evliliğim den babasız büyüttüm onu hamileyken ayrılmıştım çok zor şartlarda onu büyüttüm daha 3 yıldır evliyim evlenmez olsaydım nasıl güvendim nasıl gerçek yüzünü göremedim çok kızıyorum kendime. Kızım eşime baba diyodu mahvoldu hastnede karakolda hep yanımdaydı adliyeye beraber gittik üzülme anne ben yanındayım diyo ona bidaha asla baba demicem diyo kardeşlerime ben bakarım sen çalışırsın diyo. Allah'ım nasıl bir evlada sahibim şükürler olsun biz kızımla çok zorlu yollardan geçtik beraber büyüdük elbet bunuda aşıcaz o şuan çok güçlü yada öyle görünüyor ama kalbi ruhu paramparça bunu hissediyorum onu nasıl iyileştiricem şuan sadece bunu düşünüyorum inanın kendimi daha hiç düşünmedim bile bu travmayı ondan nasıl silicemsadece Allah'a sığındım ve adalete elbet hak yerini bulacaktır..
Evet ailemde destek oldu bu süreçte aileler birbirine girdi resmen kaos yaşandı günlerdir ne doğru düzgün yemek yiyebildim ne bişey
Canım çoook gecmis olsun cok uzuldum Rabbim yar ve yardımcın olsun. Boyle bir insandan kurtuldugun icin sevinmelisin bence cocuklarin icin ayakta durmak zorundasin. Ailen de yanindaymis destek burafa bizler variz bunalıp sıkılırsan yaz buraya her zaman. O pislik insan kendi kaybetmisAllah razı olsun canım evet maalesef 12 yaşındaki kızımın yanında oldu ufak oğlum henüz anlamıyor ama oda çok korktu üstelik kızım ilk evliliğim den babasız büyüttüm onu hamileyken ayrılmıştım çok zor şartlarda onu büyüttüm daha 3 yıldır evliyim evlenmez olsaydım nasıl güvendim nasıl gerçek yüzünü göremedim çok kızıyorum kendime. Kızım eşime baba diyodu mahvoldu hastnede karakolda hep yanımdaydı adliyeye beraber gittik üzülme anne ben yanındayım diyo ona bidaha asla baba demicem diyo kardeşlerime ben bakarım sen çalışırsın diyo. Allah'ım nasıl bir evlada sahibim şükürler olsun biz kızımla çok zorlu yollardan geçtik beraber büyüdük elbet bunuda aşıcaz o şuan çok güçlü yada öyle görünüyor ama kalbi ruhu paramparça bunu hissediyorum onu nasıl iyileştiricem şuan sadece bunu düşünüyorum inanın kendimi daha hiç düşünmedim bile bu travmayı ondan nasıl silicemsadece Allah'a sığındım ve adalete elbet hak yerini bulacaktır..
Evet ailemde destek oldu bu süreçte aileler birbirine girdi resmen kaos yaşandı günlerdir ne doğru düzgün yemek yiyebildim ne bişey
Bugün senin ve evlatlarının yeniden doğduğunuz gün olsun inşallah. Size bulaşmasın, sizden uzak olsun, zarar veremesin.. Böyle bir babayla yaşamanın vereceği zarar kadar hiçbir şey zarar veremez bir çocuğa. Ardına bile bakma, kendin ve evlatların için. Kararlılığın ile sonsuz mutlu olduk hepimiz eminimAllah razı olsun canım evet maalesef 12 yaşındaki kızımın yanında oldu ufak oğlum henüz anlamıyor ama oda çok korktu üstelik kızım ilk evliliğim den babasız büyüttüm onu hamileyken ayrılmıştım çok zor şartlarda onu büyüttüm daha 3 yıldır evliyim evlenmez olsaydım nasıl güvendim nasıl gerçek yüzünü göremedim çok kızıyorum kendime. Kızım eşime baba diyodu mahvoldu hastnede karakolda hep yanımdaydı adliyeye beraber gittik üzülme anne ben yanındayım diyo ona bidaha asla baba demicem diyo kardeşlerime ben bakarım sen çalışırsın diyo. Allah'ım nasıl bir evlada sahibim şükürler olsun biz kızımla çok zorlu yollardan geçtik beraber büyüdük elbet bunuda aşıcaz o şuan çok güçlü yada öyle görünüyor ama kalbi ruhu paramparça bunu hissediyorum onu nasıl iyileştiricem şuan sadece bunu düşünüyorum inanın kendimi daha hiç düşünmedim bile bu travmayı ondan nasıl silicemsadece Allah'a sığındım ve adalete elbet hak yerini bulacaktır..
Kuzum helal olsun sana, tek başına güçlü vicdanlı merhametli bir kız evlat yetiştirmişsin. İçin rahat olsun. Sen öncelikle kendini iyileştirerek güzel kızına en büyük iyiliği yapacaksın inan bana. Annesini güçlü, mutlu, huzurlu ve sağlıklı gördükçe kızın çok çok daha iyi olacak emin ol. Elbet üzgün olduğunu görecek şimdilerde, çok normal. Hiç birimiz taştan değiliz. Sadece bu kötü olay sizde matem-yas havası yaratmasın. Kızın görsün senin tekrar ayaklarının üzerinde kendinden emin bir şekilde durabildiğini. Böylelikle kızın ileriki hayatında düştüğü zaman "Annem de düştü, yaralandı ama bir şekilde ayağa kalktı ve üstesinden geldi, ben de üstesinden gelebilirim, en az annem kadar güçlüyüm" diyecektir.Allah razı olsun canım evet maalesef 12 yaşındaki kızımın yanında oldu ufak oğlum henüz anlamıyor ama oda çok korktu üstelik kızım ilk evliliğim den babasız büyüttüm onu hamileyken ayrılmıştım çok zor şartlarda onu büyüttüm daha 3 yıldır evliyim evlenmez olsaydım nasıl güvendim nasıl gerçek yüzünü göremedim çok kızıyorum kendime. Kızım eşime baba diyodu mahvoldu hastnede karakolda hep yanımdaydı adliyeye beraber gittik üzülme anne ben yanındayım diyo ona bidaha asla baba demicem diyo kardeşlerime ben bakarım sen çalışırsın diyo. Allah'ım nasıl bir evlada sahibim şükürler olsun biz kızımla çok zorlu yollardan geçtik beraber büyüdük elbet bunuda aşıcaz o şuan çok güçlü yada öyle görünüyor ama kalbi ruhu paramparça bunu hissediyorum onu nasıl iyileştiricem şuan sadece bunu düşünüyorum inanın kendimi daha hiç düşünmedim bile bu travmayı ondan nasıl silicemsadece Allah'a sığındım ve adalete elbet hak yerini bulacaktır..