Ben elim yüreğimde okudum tüm yazdıklarını. Sen benim burda en başından beri yoldaşım oldun, birlikte hamile kalmaya çabaladık, birlikte anne olduk. Şimdi bunları okumak benim de kalbimi kırdı. Ama en çok hissettiğim şey de gururdu. Hem bir kız annesi hem de erkek çocuğu annesi olarak sen çocuklarına harika bir örneksin. Eminim onlar seninle ileride gurur duyacaklar. Travmayı silmek mümkün, ama onlar hayatları boyunca senin nasıl güçlü bir kadın olduğunu hiç unutmayacaklar sen hiç merak etme. Neye ihtiyacın olursa elimizden ne gelirse yanındayız.Allah razı olsun canım evet maalesef 12 yaşındaki kızımın yanında oldu ufak oğlum henüz anlamıyor ama oda çok korktu üstelik kızım ilk evliliğim den babasız büyüttüm onu hamileyken ayrılmıştım çok zor şartlarda onu büyüttüm daha 3 yıldır evliyim evlenmez olsaydım nasıl güvendim nasıl gerçek yüzünü göremedim çok kızıyorum kendime. Kızım eşime baba diyodu mahvoldu hastnede karakolda hep yanımdaydı adliyeye beraber gittik üzülme anne ben yanındayım diyo ona bidaha asla baba demicem diyo kardeşlerime ben bakarım sen çalışırsın diyo. Allah'ım nasıl bir evlada sahibim şükürler olsun biz kızımla çok zorlu yollardan geçtik beraber büyüdük elbet bunuda aşıcaz o şuan çok güçlü yada öyle görünüyor ama kalbi ruhu paramparça bunu hissediyorum onu nasıl iyileştiricem şuan sadece bunu düşünüyorum inanın kendimi daha hiç düşünmedim bile bu travmayı ondan nasıl silicemsadece Allah'a sığındım ve adalete elbet hak yerini bulacaktır..
Evet ailemde destek oldu bu süreçte aileler birbirine girdi resmen kaos yaşandı günlerdir ne doğru düzgün yemek yiyebildim ne bişey
Bende dün göz gezdirdim e ebebkte ne kadar pahalılar eşim diyor ki koltuk altından ölçenler ölçmuyor mu işte alalım bi taneKızlar kulak ölçen ateş ölçer için önerileriniz nelerdir braun harici olsun bir marka olsun lütfen
Oy maşallah o güzel kuzuyaKızlar merhaba nasıl gidiyor hamişlikbenim 19. Hafta itibariyle oğluş kudurmuş durumda çok hareketli sıpa maşallah bugün bazen hafif kasılma tarzı bir şeyler hissediyorum karnımda bebek hareketleri dışında, ağrı yok ama. Benim gibi olan var mı kızlar? Magnezyuma başladım bugün. Demir hapına da başlayacağım. Kullandığınız magnezyum ya da demir hapı var mı doktorunuzun önerdiği?
Ben de sonunda öyle alıcam galibaBende dün göz gezdirdim e ebebkte ne kadar pahalılar eşim diyor ki koltuk altından ölçenler ölçmuyor mu işte alalım bi tane
Dimi ya bide braun harici bildiğim hiçbir marka yokBende dün göz gezdirdim e ebebkte ne kadar pahalılar eşim diyor ki koltuk altından ölçenler ölçmuyor mu işte alalım bi tane
Tebrik ederim canım gruptaki kızlar çoğalıyorSelam kızlar bebiṣim kızmıṣ16 haftalık yeni öğrendim
Tebrik ederim canım oğluşun hayırlı olsun bebek arabası önermiştin tekrar bulamadım malesef uçuşlardada kullanacağım için rahat bişey olması lazım hangi marka ve modeldi senin arabanErkeklere +1de ben ekliyorum. :)Linakiz
Bende de ara ara kasılmalar oluyor 20+2 deyim. Ocean extramag kullanıyorum ben tavsiye ederim.Kızlar merhaba nasıl gidiyor hamişlikbenim 19. Hafta itibariyle oğluş kudurmuş durumda çok hareketli sıpa maşallah bugün bazen hafif kasılma tarzı bir şeyler hissediyorum karnımda bebek hareketleri dışında, ağrı yok ama. Benim gibi olan var mı kızlar? Magnezyuma başladım bugün. Demir hapına da başlayacağım. Kullandığınız magnezyum ya da demir hapı var mı doktorunuzun önerdiği?
demir hapı olarak gynoferon yazmıştı doktorum. memnunum :)Kızlar merhaba nasıl gidiyor hamişlikbenim 19. Hafta itibariyle oğluş kudurmuş durumda çok hareketli sıpa maşallah bugün bazen hafif kasılma tarzı bir şeyler hissediyorum karnımda bebek hareketleri dışında, ağrı yok ama. Benim gibi olan var mı kızlar? Magnezyuma başladım bugün. Demir hapına da başlayacağım. Kullandığınız magnezyum ya da demir hapı var mı doktorunuzun önerdiği?
Selam canım doktorun mu önermiştiBende de ara ara kasılmalar oluyor 20+2 deyim. Ocean extramag kullanıyorum ben tavsiye ederim.
Evet doktorumun önerisiyle başladımSelam canım doktorun mu önermişti
Çok teşekkür ederimOy maşallah o güzel kuzuyasabırsızlıkla bekliyorum ben de o kıpırtıları 17 benim henüz. Doktor 2 haftaya başlar dedi
Memnun olduğum doktorumun verdiği magnezyumu atıyorum sana. Demire henüz başlamadım.
evet bana da oluyor. bildiğin burun tıkalı oksijen yok giibi. geliyor...Kızlar arada nefes darlığı cekiyor musunuz. Bazen aldigim nefes yetmiyor gibi oluyor çatlayacak gibi oluyorum
Valla dun olmustu simdi de oldu burnum tıkandı gibi aldigim nefes yetmiyor catlıcam sankievet bana da oluyor. bildiğin burun tıkalı oksijen yok giibi. geliyor...