2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Ben elim yüreğimde okudum tüm yazdıklarını. Sen benim burda en başından beri yoldaşım oldun, birlikte hamile kalmaya çabaladık, birlikte anne olduk. Şimdi bunları okumak benim de kalbimi kırdı. Ama en çok hissettiğim şey de gururdu. Hem bir kız annesi hem de erkek çocuğu annesi olarak sen çocuklarına harika bir örneksin. Eminim onlar seninle ileride gurur duyacaklar. Travmayı silmek mümkün, ama onlar hayatları boyunca senin nasıl güçlü bir kadın olduğunu hiç unutmayacaklar sen hiç merak etme. Neye ihtiyacın olursa elimizden ne gelirse yanındayız.

Kızlar merhaba nasıl gidiyor hamişlik benim 19. Hafta itibariyle oğluş kudurmuş durumda çok hareketli sıpa maşallah bugün bazen hafif kasılma tarzı bir şeyler hissediyorum karnımda bebek hareketleri dışında, ağrı yok ama. Benim gibi olan var mı kızlar? Magnezyuma başladım bugün. Demir hapına da başlayacağım. Kullandığınız magnezyum ya da demir hapı var mı doktorunuzun önerdiği?

Oy maşallah o güzel kuzuya sabırsızlıkla bekliyorum ben de o kıpırtıları17 benim henüz. Doktor 2 haftaya başlar dedi
Memnun olduğum doktorumun verdiği magnezyumu atıyorum sana. Demire henüz başlamadım.

Eklentiler

• IMG_0974.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 73
Bende de ara ara kasılmalar oluyor 20+2 deyim. Ocean extramag kullanıyorum ben tavsiye ederim.

demir hapı olarak gynoferon yazmıştı doktorum. memnunum :)

Kızlar 20. Haftada olup hareketleri az hisseden var mı? Benim ikizlerin biri hareketli biri durgun sanırım sol tarafımda hareket hissediyorum sağda daha hiç hissedemedim. Bu arada ben de 171 boy 71 kiloyla hamile kaldım şu anda 73 kiloyum

Çok teşekkür ederim umarım bebişini bir an önce hissetmeye başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…