Kuzum geçen sene hamileliğimde ben hasretsezginphotography var instada stüdyosuna gidip anlaşmıştık 32. Hafta ve sonrası için plan yapıyorlar fiyatları da uygun Bursa’da maalesef ben çok rahatsız olduğum için gitme şansım olmadı doğum için de anlaşmıştık ama bebeğim karnımda vefat edince o da kaldı ama doktorumun tavsiyesiydi doğumlarına hep bu fotoğrafçı giriyormuş bi sayfasına göz gezdir istersenYa birde ne diyecegim benim ilk gebeliğim o yüzden biraz heveslendim şu hamilelik çekimlerine sade hoş samimi bikaç poz çektirmek istiyorum eşimle. acaba kaçıncı haftada gitmeliyiz daha önce giden varmı?
@Fatmaben canım sen bursadaydın böyle çekim yapan sayfalarını tanıyorsan paylaşmanı isticem fikir olsun banada:)
Sakin ol geçecek inşallah gebelik şekerinin çözümü var diye biliyorum endişe etme kontrol altına alır doktorun. Dualarım seninleDoktordan çıktım moralim alt üst oldu bebek hala daha çok büyük suyu fazla imiş 450 Gr olmuş bebek hemen şeker yükleme yapacağız dedi doktor çok tehlikeli şöyle riskli böyle riskli anlattı durdu zaten ben preeklampsi dolayısı ile riskli gebeydim daha da kötü oldu
Benim yok valla öyle bir hecesimYa birde ne diyecegim benim ilk gebeliğim o yüzden biraz heveslendim şu hamilelik çekimlerine sade hoş samimi bikaç poz çektirmek istiyorum eşimle. acaba kaçıncı haftada gitmeliyiz daha önce giden varmı?
@Fatmaben canım sen bursadaydın böyle çekim yapan sayfalarını tanıyorsan paylaşmanı isticem fikir olsun banada:)
Trendsizde Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol buyur cnmLink eklemeyi unutmuşsun sanırım canım
Tamam canım teşekkür ederimKuzum geçen sene hamileliğimde ben hasretsezginphotography var instada stüdyosuna gidip anlaşmıştık 32. Hafta ve sonrası için plan yapıyorlar fiyatları da uygun Bursa’da maalesef ben çok rahatsız olduğum için gitme şansım olmadı doğum için de anlaşmıştık ama bebeğim karnımda vefat edince o da kaldı ama doktorumun tavsiyesiydi doğumlarına hep bu fotoğrafçı giriyormuş bi sayfasına göz gezdir istersen
evet sipariş verdim kargoda ürünün fotosunuda atıyolar whatsaptanKesin güvenilir mi peki daha önce alışveriş yaptınız mı
Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasın. Gebelik şekeri kontrol altına alınabiliyor korkma düzelecektirDoktordan çıktım moralim alt üst oldu bebek hala daha çok büyük suyu fazla imiş 450 Gr olmuş bebek hemen şeker yükleme yapacağız dedi doktor çok tehlikeli şöyle riskli böyle riskli anlattı durdu zaten ben preeklampsi dolayısı ile riskli gebeydim daha da kötü oldu
Geçmiş olsun canım beslenmene çok dikkat et. Bol bol su iç bende de idrarda glukoz +2 çıktı ben ondan sonra dikkat etmeye başladım. Senin tam kaç haftalık? Doktorlar 25 dem önce şeker yüklemesi önermiyor şahsen doktorum dedi sakın yaptırma öylr bişey varsa da dikkat et 25. Haftaya kadarDoktordan çıktım moralim alt üst oldu bebek hala daha çok büyük suyu fazla imiş 450 Gr olmuş bebek hemen şeker yükleme yapacağız dedi doktor çok tehlikeli şöyle riskli böyle riskli anlattı durdu zaten ben preeklampsi dolayısı ile riskli gebeydim daha da kötü oldu
Kız sen yine ilk çöp kovası almışsın, biz ilk direkt boku için bez aldık3-4 ay önce 499sa yine 600 iyi sayılır yaHerrr şeye her geçen gün zam geldiğini göz önünde bulundurursak
Bu arada bebiş için aldığım ilk ürünün boklu bezleri için çöp kovası olması rezaleti...
Ay o elbiseler ne muhteşem
Sen ne aldın peki gelince haber verir misin merak ettim ona göre bende bakayımevet sipariş verdim kargoda ürünün fotosunuda atıyolar whatsaptan
Aynen ya bı rahatlama geldiAllah analı babalı büyütsün canım sonunda öğrendiğine sevindim gelsin alışverişler
Kızlar herkese selam uzun zamandır giremedim buraya sizlerin canını sıkıp üzmek istemediğim için
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesinKızlar herkese selam uzun zamandır giremedim buraya sizlerin canını sıkıp üzmek istemediğim için6 Nisan akşamı eşimle büyük bi kavg yaşadık ve beni darp etti polisi aradım polis geldi darp raporu aldım eşimi tutukladılar 2 gün nezarette yattı şikayetçi oldum 2 ay uzaklaştırma verildi. 2 gün önce de boşanma davası açtım daha davayı açtığımın ertesi günü duruşma olmadan hakim 3 ay daha uzaklaştırma vermiş çok kötüyüm anlicağınız ama affetmicem asla bu yüzden sizleride üzmek istemedim zor zamn geçiriyorum nolur bana dua edin lütfen
Güzelim benim... Allah yar ve yardımcın olsunKızlar herkese selam uzun zamandır giremedim buraya sizlerin canını sıkıp üzmek istemediğim için6 Nisan akşamı eşimle büyük bi kavg yaşadık ve beni darp etti polisi aradım polis geldi darp raporu aldım eşimi tutukladılar 2 gün nezarette yattı şikayetçi oldum 2 ay uzaklaştırma verildi. 2 gün önce de boşanma davası açtım daha davayı açtığımın ertesi günü duruşma olmadan hakim 3 ay daha uzaklaştırma vermiş çok kötüyüm anlicağınız ama affetmicem asla bu yüzden sizleride üzmek istemedim zor zamn geçiriyorum nolur bana dua edin lütfen
Elleri kırılsın inşallah. Rabbim en kısa sürede yüreğine ferahlık versin inşallahKızlar herkese selam uzun zamandır giremedim buraya sizlerin canını sıkıp üzmek istemediğim için6 Nisan akşamı eşimle büyük bi kavg yaşadık ve beni darp etti polisi aradım polis geldi darp raporu aldım eşimi tutukladılar 2 gün nezarette yattı şikayetçi oldum 2 ay uzaklaştırma verildi. 2 gün önce de boşanma davası açtım daha davayı açtığımın ertesi günü duruşma olmadan hakim 3 ay daha uzaklaştırma vermiş çok kötüyüm anlicağınız ama affetmicem asla bu yüzden sizleride üzmek istemedim zor zamn geçiriyorum nolur bana dua edin lütfen
Şeker olup olmadığı kesin değil ki p.tesi şeker yükleme yapacağız hemen bebek çok büyük dediÇok geçmiş olsun kaçıncı haftadasın. Gebelik şekeri kontrol altına alınabiliyor korkma düzelecektir
Gunde 5 lt ye yakın su içiyorum neredeyse ben her zaman nasıl yiyorsam öyle yiyorum kilolu değilim bebek ilk bastan beri çok büyük diyorlardı bugün suyuda fazla dedi hemen şeker yükleme testi yapacağız dedi p.tesi gideceğim. Erken haftada yapılmasının bir sakıncası olmaz mı dedim şüpheli durumlarda erken haftalara alıyoruz dedi çok strese girdimGeçmiş olsun canım beslenmene çok dikkat et. Bol bol su iç bende de idrarda glukoz +2 çıktı ben ondan sonra dikkat etmeye başladım. Senin tam kaç haftalık? Doktorlar 25 dem önce şeker yüklemesi önermiyor şahsen doktorum dedi sakın yaptırma öylr bişey varsa da dikkat et 25. Haftaya kadar
Kız sen yine ilk çöp kovası almışsın, biz ilk direkt boku için bez aldık
Kızlar herkese selam uzun zamandır giremedim buraya sizlerin canını sıkıp üzmek istemediğim için6 Nisan akşamı eşimle büyük bi kavg yaşadık ve beni darp etti polisi aradım polis geldi darp raporu aldım eşimi tutukladılar 2 gün nezarette yattı şikayetçi oldum 2 ay uzaklaştırma verildi. 2 gün önce de boşanma davası açtım daha davayı açtığımın ertesi günü duruşma olmadan hakim 3 ay daha uzaklaştırma vermiş çok kötüyüm anlicağınız ama affetmicem asla bu yüzden sizleride üzmek istemedim zor zamn geçiriyorum nolur bana dua edin lütfen
Gunde 5 lt ye yakın su içiyorum neredeyse ben her zaman nasıl yiyorsam öyle yiyorum kilolu değilim bebek ilk bastan beri çok büyük diyorlardı bugün suyuda fazla dedi hemen şeker yükleme testi yapacağız dedi p.tesi gideceğim. Erken haftada yapılmasının bir sakıncası olmaz mı dedim şüpheli durumlarda erken haftalara alıyoruz dedi çok strese girdim