Ben kanz ınkini aldım canım yorumları iyiUygun fiyatlı (braun kadar pahalı olmayan) kulaktan ateş ölçer öneriniz var mı? En büyük parçam bu kaldı bi türlü karar veremedim
Ben 17. Haftadayım hiç mide bulantım olmadı. Başından beri çok iştahlıyım. Boy 176 Kilo 59 başladım. 14. Haftamda 64 oldum. Hala 64 üm 5 kilo aldım. İlk hamileliğimde 2 aylıkken 5 kilo almıştım 14 kilo ile bitirmiştim. bu defa 4 aylıkta 5 kilo aldım iyi performans geliyor banaKızlar kaç kilo aldınız ya ben şimdiden 4 kilo almışımödem sorunu olan var mı benim gibi
Ay 14 kilo hiç de fena bir kilo değilmiş valla. Ben 173 boy 82. 6 kiloyla başladım maalesef, ilk 3 ay 1,5 kilo verdim 81 oldum en son 2 hafta önce 16. haftamdayken 83.6 çıktım yani 16 haftada 1 kilo almış oldum. Ancak tabi 1 ayda şak diye 2.6 kilo almış olmam doktorumu şok ettiBen 17. Haftadayım hiç mide bulantım olmadı. Başından beri çok iştahlıyım. Boy 176 Kilo 59 başladım. 14. Haftamda 64 oldum. Hala 64 üm 5 kilo aldım. İlk hamileliğimde 2 aylıkken 5 kilo almıştım 14 kilo ile bitirmiştim. bu defa 4 aylıkta 5 kilo aldım iyi performans geliyor bana
Bizde 18 haftalığız 68 kiloyla başladım boy 1.67 suan tam 70 kiloyum 4 ayda 2 kilo inşallah böyle devam ederKızlar kaç kilo aldınız ya ben şimdiden 4 kilo almışımödem sorunu olan var mı benim gibi
Ben kaç kiloyla başladığımı bilmiyorum 8 haftalıkken 76 kiloydum şu an 20. Haftada 85 kiloyumKızlar kaç kilo aldınız ya ben şimdiden 4 kilo almışımödem sorunu olan var mı benim gibi
Bende 1.68 boyundayım 76 ile hamile kaldım şuan 20. haftama girdim 78.5 lardayımAy 14 kilo hiç de fena bir kilo değilmiş valla. Ben 173 boy 82. 6 kiloyla başladım maalesef, ilk 3 ay 1,5 kilo verdim 81 oldum en son 2 hafta önce 16. haftamdayken 83.6 çıktım yani 16 haftada 1 kilo almış oldum. Ancak tabi 1 ayda şak diye 2.6 kilo almış olmam doktorumu şok ettiAsıl 21+5'te yine kendi doktorumla randevum var ben 16-21 arası ne kadar almış olucam onu merak ediyorum çünkü bence çok şey yaşandı
Bizim boyumuz, başlangıç kilomuz ve haftamız aynıBende 1.68 boyundayım 76 ile hamile kaldım şuan 20. haftama girdim 78.5 lardayım
Benim acıyor ama öksürmekten canım normalde acımıyorduKızlar göbek deliği çevresi ve karın içi acıyan var mı
Ben karnımın içinden hareketlerini hissediyorum daha hiç elimle yüzeysel hissetmedim bebeğimi, dün film izlerken yine hissettim içerden, hemen eşimin elini karnıma tuttum, dün ilk defa bebeği hissetti eşimBen az evvel uzanmıştım 4 5 kere pıt pıt hissettim elimi koyup biraz daha uzanıp bekledim tam avucumun içine vurdu gözyaşilarımı tutamadım gerçekten çok garip eşsiz bir his
Ay yine artmış görüyo musun ben 499 tlye almıştım 3 4 ay önceKızlar korbell bebek bezi çöp kovasından almayı düşünen varsa e-bebekte ve hepsiburada'da 600 TL'ye geliyor. Bilginiz olsun. :)
3-4 ay önce 499sa yine 600 iyi sayılır yaAy yine artmış görüyo musun ben 499 tlye almıştım 3 4 ay önce
Kızlarım güzel haftasonları şimdiden, benimde size bir önerim olacak böyle süs püs hediyelik anı foto çekimi için gayet uygun aksesuarlar var bende sipariş verdim anı küpleri falan baya uygun fiyata bir bakın derimKızlar bakın ne buldum kız bebisleri olucak olanlar sayfayı bir göz gezdirin derim
Bakwrim kesinKızlarım güzel haftasonları şimdiden, benimde size bir önerim olacak böyle süs püs hediyelik anı foto çekimi için gayet uygun aksesuarlar var bende sipariş verdim anı küpleri falan baya uygun fiyata bir bakın derim
Ya birde ne diyecegim benim ilk gebeliğim o yüzden biraz heveslendim şu hamilelik çekimlerine sade hoş samimi bikaç poz çektirmek istiyorum eşimle. acaba kaçıncı haftada gitmeliyiz daha önce giden varmı?Bakwrim kesin
Link eklemeyi unutmuşsun sanırım canımKızlar bakın ne buldum kız bebisleri olucak olanlar sayfayı bir göz gezdirin derim
Kesin güvenilir mi peki daha önce alışveriş yaptınız mıKızlarım güzel haftasonları şimdiden, benimde size bir önerim olacak böyle süs püs hediyelik anı foto çekimi için gayet uygun aksesuarlar var bende sipariş verdim anı küpleri falan baya uygun fiyata bir bakın derim