Malesef içemiyoruzki2 katarin atsak hiçbir şeyimiz kalmaz ama analık işte napacaksın
Canım benim çok geçmiş olsun. Plasenta previadan korkma bana da 13. Haftada aşağıda dediler tam kapatmıyor ama 1 cm var gibi dediler. Ben 17. Haftada yukarı çıktığını öğrendim. Çıkmasa da çok büyük bi problem değil hiç üzülmeCanım kızlar 12 gündür hastanedeydim dün taburcu oldum. Kanamam kesildi, rahim kısalığı normale yakına döndü tam olmasa da. Enfeksiyonum gitti. Bebeğimin suyu gelmiş biraz. Kontrollerde şuan bebeğim haftasına göre uyumlu çok şükür. Plasenta previa da varmış rahim ağzını kısmen kapatan. Umarım ileriki haftalarda yukarı çıkar. Wc dışında şuanda ayağa kalkmıyorum. 3 güne bir kontrole gideceğim. Durum böyle şuan
Dua eden, merek eden herkesten Allah razı olsun kimse böyle şeyler yaşamasın inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
Ayy bende 30 a aldım. Özelemi aldınız kızlar ben devlette bulamadımDoktoruma sordum kızlar erken dönem bazı anomalilerin daha rahat tespiti için de 20+1'deki ultrason randevumu olumlu buldu. 30'unda nasipse detaylı ultrason randevumuz var
Hemde ne arsız şimdiki nesil çok fenaBenimki ayrıntılıda yüzünü göstermedi kapadı hep :))) pipisi alenen açıkta ama buna ne diyoruz arsız mı :)
Hayırlı haberler alalım inşallah arkadaşımAyy bende 30 a aldım. Özelemi aldınız kızlar ben devlette bulamadım
Kal gelenlerden biride benim önceden derdim ki hamile olsam herhalde hiç duramam sürekli bişey alırım ama şimdi önce 12 hafta olsun sonra cinsiyet belli olsun sonra detaylı ultrasona girelim derken hala 2-3 zıbını var çocuğumun
Canım kızlar 12 gündür hastanedeydim dün taburcu oldum. Kanamam kesildi, rahim kısalığı normale yakına döndü tam olmasa da. Enfeksiyonum gitti. Bebeğimin suyu gelmiş biraz. Kontrollerde şuan bebeğim haftasına göre uyumlu çok şükür. Plasenta previa da varmış rahim ağzını kısmen kapatan. Umarım ileriki haftalarda yukarı çıkar. Wc dışında şuanda ayağa kalkmıyorum. 3 güne bir kontrole gideceğim. Durum böyle şuan
Dua eden, merek eden herkesten Allah razı olsun kimse böyle şeyler yaşamasın inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
Çoook sevindimCanım kızlar 12 gündür hastanedeydim dün taburcu oldum. Kanamam kesildi, rahim kısalığı normale yakına döndü tam olmasa da. Enfeksiyonum gitti. Bebeğimin suyu gelmiş biraz. Kontrollerde şuan bebeğim haftasına göre uyumlu çok şükür. Plasenta previa da varmış rahim ağzını kısmen kapatan. Umarım ileriki haftalarda yukarı çıkar. Wc dışında şuanda ayağa kalkmıyorum. 3 güne bir kontrole gideceğim. Durum böyle şuan
Canım sıkıntı yok araştırıldı açıklama yapıldı. Şayet günde 15 tane içmiyorsak 1-2 tanenin zararı yokkızlar selam napıyosunuz her şey yolunda mı? bizim bu hafta sonu cinsiyet partimiz var, ben öğrenmiştim ama rol yapıcam artık :))) bir de şeyi soracağım bu çıkan haberler var ya sodalarla ilgili, bebeğe kötü geliyormuş gibisinden. beypazarı davası. ben günde 1-2 içiyordum ama kesmem gerekir mi acaba, bilgisi olan var mı
Ben Edirne’de detaylıda meşhur bir perinatoloğa aldım, doktor tavsiyesi üzerine. Özel muayenehanesinde. 3000 tl bu arada.Ayy bende 30 a aldım. Özelemi aldınız kızlar ben devlette bulamadım
Ben de göbekle bebek karıştı sanırımKızlaaaaar göbüşleriniz ne alemde 17. haftadayım bende hala tık yok. Bir iki hafta önce daha şişti hatta sanki gaz mı vardı anlamadım. Kimse inanmıyor hamile olduğuma ne zaman çıkar bu göbekler tecrübeli anneler ( bu arada göbek meraklısı değilim ama bulantılarım da geçince paranoyaklık mod açıldı bende yine)
Bende istanbulda gideceğim 2600 olarak randevu ayarladım. Amin canımHayırlı haberler alalım inşallah arkadaşımBen doktorumun önerdiği ve İzmir'de de ismini duyduğum Prof. Dr. Fuat Akercan'a aldım randevumuzu. Özel muayenesinde bakıyor kendisi.
Teşekkür ediyorum. Hepimizin güzel geçer inşallahBen Edirne’de detaylıda meşhur bir perinatoloğa aldım, doktor tavsiyesi üzerine. Özel muayenehanesinde. 3000 tl bu arada.
Bazen instada denk geliyor bu haftalarda bariz göbeği olanlar görüyorum kişisel tabi böyle şeyler ama yine de artık biraz anneciğinize kendinizi hissettirebilir misiniz bebişlerrBen de göbekle bebek karıştı sanırım
Ama çıktı da ve bariz sertleşti. Sabah aç karnına da oluyor ve içime ilk zamanlardaki gibi de asla çekemiyorum.
Bu arada 17. Haftanın içindeyim ve elimi bastırınca sadece kalp atışı gibi ritmik pıtpıttan başka tekme gibi bariz bir hareket henüz hissedemiyorum. Ama panik değilim bu konuda.
Valla benimki inkar edilemeyecek derecede çıktı ve bebek hareketlerim de düzenli değil dün hissetmedim bugün sabah kasığımda azıcık pıt pıt hissettim o kadar. Sıkmayacağım canımı sen de sıkma hayatım hepimizin karın içi yapısı falan inanıılmaz farklı bebeklerimiz iyi ve iyi olacaklar ve sağlıkla doğacaklar inşallahKızlaaaaar göbüşleriniz ne alemde 17. haftadayım bende hala tık yok. Bir iki hafta önce daha şişti hatta sanki gaz mı vardı anlamadım. Kimse inanmıyor hamile olduğuma ne zaman çıkar bu göbekler tecrübeli anneler( bu arada göbek meraklısı değilim ama bulantılarım da geçince paranoyaklık mod açıldı bende yine)
Ay benimde geçen ay geldi bi kere 1 damla bile değildi ama ödüm koptu inşallah bişey değildir genelde az olunca birşey olmuyor sanırımEdiyorum kuzu da iş yerinde fazla dikkat edemiyorum az da olsa demin lavaboda silerken kahve rengi akıntım gelmiş
İnşallah inşallah canım. Allahtan kontrollerim iki haftada bir oluyor. Hareketlerini net hissettiğimiz günler yakın inşallahValla benimki inkar edilemeyecek derecede çıktı ve bebek hareketlerim de düzenli değil dün hissetmedim bugün sabah kasığımda azıcık pıt pıt hissettim o kadar. Sıkmayacağım canımı sen de sıkma hayatım hepimizin karın içi yapısı falan inanıılmaz farklı bebeklerimiz iyi ve iyi olacaklar ve sağlıkla doğacaklar inşallah
Az kaldı o günlerde gelecek inşallah. Sağlıklı olsunlar herşey yolunda gitsin deBazen instada denk geliyor bu haftalarda bariz göbeği olanlar görüyorum kişisel tabi böyle şeyler ama yine de artık biraz anneciğinize kendinizi hissettirebilir misiniz bebişlerr
Bu arada ben de çocuğumu arada dürtüyorum belki biraz tepki verir diye bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama o pıt pıtı ben de hissediyorum sanki arada
Ayda bir çağırıyor benim özeldeki asıl doktorum.İnşallah inşallah canım. Allahtan kontrollerim iki haftada bir oluyor. Hareketlerini net hissettiğimiz günler yakın inşallah