2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Günaydın arkadaşlar, bu çağın meselesi olmayacak çok kötü zihinlerin ürününü okudum az önce epey üzüldüm. İyi ki erkek annesi oluyorum ki bu köhne ve kokuşmuş düşüncelerle mücadele şansım doğuyor

Hepinize sağlıklı mutlu ve bebeğimizi kucağımıza kolaylıkla ve sağlıkla aldığımız bayramlar diliyorum. Bebişlerimizin ilk bayramı mübarek olsun

Sana sonuna kadar katılıyorum. Ağam paşam diyerek büyütmek değil, empati kurabilen saygılı sevgili, erkekliği elinde güç görmeyen birey yetiştirmem lazım diye bende cok cok dusunuyorum.
Diğer yandan çok kötü kv oldugu için diyorumki bunların hiçbirini yapmayacağım.

Umarım bizimle birlikte bu düşünce yapısı biter sonraki nesillere aktarılmaz. Benim eşimin ailesi hep imam ve müftü ama kümse kimsenin kıyafetine açıklıgına kapalılıgına karısmıyor

Ayy seni gaza getirmek istemıyorum ama bende cok sinir oldum. Adresüni ver de sana pembe ayakkabıyla tilort yollayayım hediye

Canım çok zor bir durum ben 3 sene eşimin ailesiyle yaşamak zorunda kaldım ve seni çok iyi anlıyorum. Ama inatlaşarak asla çözülmüyor. Kayınvaliden eşini ne kadar dolduruyorsa sen de aksi yönde ince ince bunların yanlış olduğunu söyle eşine. Erkekler bazen anneleri konu olduğunda dünyayı unutuyorlar maalesef. Umarım kötü niyetli insanlar hayatından uzaklaşır huzurla yaşayabilirsin. Herkese mutlu bayramlar diliyorum❤

T Tali89 Merhaba herkese iyi bayramlar kizlar beni de yorumlayabilir misin 6+6 karından çok merak ediyorum be n kasım annelerindeyim

Eklentiler

• 023140CA-7811-489B-B40F-048287581C08.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 34
iyi akşamlar birşey soracağım karnım genişliyor diye mi anlamadım leğen kemiklerim kenarda hafif morarmalar olmuş ve kemiklerim artık dışarda değil ele gelmiyor şişmiş gibi oralar hep bi sakıncası olur mu ?

Eşim bişey diyemez hale geldi kv kişisi de gizli gizli söylüyor eşime fişliyor yani ama ben her seferinde yakalıyorum sonra Alllaaaahhh gerçek eğlenceeeehhh diyip başlıyorum ne eş ne kv susturamadığı için pes edip susuyorlar bi altı ay bir sene sessiz geciyor sonra yine aynı kısır döngü başlıyor.

3 çizgi olunca kesin kız oluyor sanırım demi erkekte öyle 3 çizgi olayı yok
Kesin diye bişey yok tabiki. Benim ultrason resmime herkes kız dedi yok 3 çizgi 4 çizgi yok nubu kız keseye göre kız plesantaya gore kız herşey kız ama fetalde ogrendikkü oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…