Kötü niyetli insanlar var gercekten hamile oldugunu gördüklerinde kötü niyetli yaklaşabiliyorlar bence eskiden buyuzden gizliyorlardı. Ben eski hamileliğimde ve annemin hastalıgı sırasında bazı akrabalarımdan cok yardım gordum yemekler. Yiyecekler gonderiyorlardı. İnsafa geldiler diye sevınıyordum. Hem annem hasta die dusunmeye basladılar. Kendi hamileliğimde de hamileyim die beni dusunuyor ne guzel artık iyi bi insan oldu ( ne kadar safım
) o meshur ikramların geldigi tarihten 1 hafta sonra annemi kaybettik. Kendi hamileliğimde de aynı şekilde geldi 1 hafta sonra aksam sancım oldu 37. Haftadaydım. Sabah kızımı kaybettik. Evet tesadüftür belki ama ben nazara kötü niyetin kötü enerjisine inanıyorum. İçten içe iyi niyetle yapılmadıgını dusunuyorum. Bide zamanlamaları cok manidar oldu sadece 2 olayda yardımını gormustum. Şimdi o sebeple bende cok belli etmiyorum kimseye pek. Çok yakınlarım biliyor. Babam bile göze geliyorsunuz dio mesela. Gerçekten çok kötü kalpli insanlar var. İşyerinizde mesela bi abinin eşi sürekli börekler ikramlar yapıp gelirdi dolmalar sarmalar ne kadar iyi diodum kadına. Sonradan bi öğrendim kadının annesi büyü işleriyle ugrasıyormus. Hani kocanı baglamak istiyorsan yok adet kanını içir falan diyengillerden. İşyerinde bikaç kıza da boyle oneriler fallar bakılmış. Duyunca şok oldum. Ve hanileyken de yemiştim bikaç kez. Ne kadar toz pembeydi hayat benim için ozamanlara kadar. Böyle şeyler benim için saçmalık uydurma şeylerdi ama Şimdi herkese herşeyi yapabilir gözüyle bakıyorum
. Yani birinin bilmem ne sıvısını içmek zorunda bile kalabiliriz cok iğrenç.gerçi biz Belki biraz abartmıs olabiliriz yani Daha kayınvalidemler bile bilmiyor
aramızda kötü değil sadece eşim daha bekleyelim diyip duruyor söyleyelim diorum dur şu geçşin bu bitsin falan dio.