Aynen canım bebeğim iyi olsun da bayram umrumda değilSende geçen bayramki kendimi gördümoğlum karnımdaydı benleydi o zamanlar sancım var diye yatırmışlardı hastaneye erken doğum ihtimaline karşın bütün bayram hastanede kalmıştım. Sen ve bebeğin iyi olsun yeter ki boşver bayramı canım
Sağol canım, kanama şikayetiyle hastaneye gittim rahim ağzında kısalma varmış, enfeksiyon var büyük ihtimal ondandır diye düşünüyorum, antibiyotik veriyorlar kanama durdu çok şükür dua edin bana nolurGeçmiş olsun cnm neyin var ne oldu önemli birşeyin yoktur inşallah
Kız canım netleştiErkek diyorum. Hayırlısı bakalım ne çıkacak
Serklaj yapışacak mıAynen canım bebeğim iyi olsun da bayram umrumda değil
Sağol canım, kanama şikayetiyle hastaneye gittim rahim ağzında kısalma varmış, enfeksiyon var büyük ihtimal ondandır diye düşünüyorum, antibiyotik veriyorlar kanama durdu çok şükür dua edin bana nolur
Evet evet göbek hizasında yürürken hareket ediyor gibi hissettim bi kaç defa. Ultrasonda da biraz yukarıda gibiydi zaten. Artık çok altlarda değiller sanırım büyüdükleri içinCanım hareketleri göbek hizasında mı hissediyorsun? Ultrasonda bebek göbeğin alt kısımlarında, benim hissettiğim hareketler göbek hizasında..
Senin de öyle mı?
Kızlar en şanssız benim bu konuda . İlk çocuğum erken doğdu çene kasları gelişmemişti emmedi hiç bir kere bile . İkinci çocuğum ilk 4 ay emzik almadı denemediğim emzik kalmamıştı en son birine alıştı sonra emmeyi bıraktı. Ben hiç emzirmenin tadını alamadım doya doya emziremedim . Bu sefer ne emzik ne biberon vermeyi planlamıyorum. Ha alacağım kenarda dursun kaşık biberonlardan
Benimki de 37 haftalık doğmuştu genel anestezi ile sezaryene girmiştim özel hastane olmasına rağmen çocuk doğduktan sonra ben kendime gelene kadar 3 saat aç kalmış mama vermemişler aileler de yanımızda değildi acil ameliyata girdiğim için eşim de bilmediğinden akıl edememiş çocuk sarılık oldu ondan sonra da bizim emme işi kabusa döndü sekiz ay boyunca gece gündüz 3 saatte bir süt sağıp verdim artık psikolojim kaldırmadığı için sonlandırdım sekizinci ayda anne sütünü. Bu sefer ben de ne biberon ne emzik hiçbir şey almayacağım çocuk büyütmek değil de emzirmek gözümde büyüyor yaşadığım bu korkunç deneyimden dolayıKızlar en şanssız benim bu konuda . İlk çocuğum erken doğdu çene kasları gelişmemişti emmedi hiç bir kere bile . İkinci çocuğum ilk 4 ay emzik almadı denemediğim emzik kalmamıştı en son birine alıştı sonra emmeyi bıraktı. Ben hiç emzirmenin tadını alamadım doya doya emziremedim . Bu sefer ne emzik ne biberon vermeyi planlamıyorum. Ha alacağım kenarda dursun kaşık biberonlardan
Seninki iyi haftasında doğmuş 33+5 haftalık doğdu çene kasları gelişmemişti emme refleksi yoktu ciğer geliştiriciler vs yapıldığı için kuveze girmedi. Emmediği için ve kan uyuşmazlığından sarılık oldu aşırı derecede yükseldi 10 gün hastanede yoğun bakımda kaldı sarılıktan kanını değiştireceklerdi az daha düşmeseydi. Lohusa halimle yoğun bakımda kaldım 2 saatte bir emzirmeye çalıştım asla almadı biberon verdik emmedi ay ben neler yaşadım yaBenimki de 37 haftalık doğmuştu genel anestezi ile sezaryene girmiştim özel hastane olmasına rağmen çocuk doğduktan sonra ben kendime gelene kadar 3 saat aç kalmış mama vermemişler aileler de yanımızda değildi acil ameliyata girdiğim için eşim de bilmediğinden akıl edememiş çocuk sarılık oldu ondan sonra da bizim emme işi kabusa döndü sekiz ay boyunca gece gündüz 3 saatte bir süt sağıp verdim artık psikolojim kaldırmadığı için sonlandırdım sekizinci ayda anne sütünü. Bu sefer ben de ne biberon ne emzik hiçbir şey almayacağım çocuk büyütmek değil de emzirmek gözümde büyüyor yaşadığım bu korkunç deneyimden dolayı
Son doktor randevumda bu kadar şikayetim yoktu o yüzden danışamadım da, bu gittiğimde dediğin şurubu bi danışayım canım çok sağ ol
Çok geçmiş olsun, çabucak atlatıp toparlanın, çok üzüldüm.Benim kombinim bu şekilde olacak
Bunlardan bende çok istiyorum ama eşim asla izin vermiyorTişörtüm geldiiiEki Görüntüle 3413504
Yaaa kıyamam sanaBenim kombinim bu şekilde olacak
5 Aralık Sat :)Sata göre kaçsın canım. Benim de böyleydi son ultrason araştırdım biraz ne ne demekmiş diye anladığım kadarıyla normal gözüküyor seninki de
8. Haftamda 3gün ileri ,11. Haftamda 2 gün geri, 16. Haftamda 5 gün ileri çıktı bende canım bu oynamaların önemli olmadığını söylüyor doktorlar5 Aralık Sat :)
Ya söyle aslında tüm değerler ileri görünüyor. fl küçük geldi bir iki gün geriden. Ve digerl değerlere göre fl kucuk olması değişik geldi oransal olarak...
Neden ki ya çok tatlı önceki hamileliğimde çok özenmiştim alamamıştım o zaman bu sefer dedim alıcamBunlardan bende çok istiyorum ama eşim asla izin vermiyor
Ultrasona göre benim de 16 haftalık..Göbeğimin hemen solunda hareketler hissediyorum.Sonra dedim ki bu kadar yukarı çıkmış olamaz ama çıkmış demekki :)Evet evet göbek hizasında yürürken hareket ediyor gibi hissettim bi kaç defa. Ultrasonda da biraz yukarıda gibiydi zaten. Artık çok altlarda değiller sanırım büyüdükleri için
Ama bebeğin emmemesi için sebep varmış canım ve tespit etmişsin hiç öyle düşünme şimdi neden böyle olsun bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah kötüyü düşünme her bebek her hamilelik her doğum kendine özelBenimki de 37 haftalık doğmuştu genel anestezi ile sezaryene girmiştim özel hastane olmasına rağmen çocuk doğduktan sonra ben kendime gelene kadar 3 saat aç kalmış mama vermemişler aileler de yanımızda değildi acil ameliyata girdiğim için eşim de bilmediğinden akıl edememiş çocuk sarılık oldu ondan sonra da bizim emme işi kabusa döndü sekiz ay boyunca gece gündüz 3 saatte bir süt sağıp verdim artık psikolojim kaldırmadığı için sonlandırdım sekizinci ayda anne sütünü. Bu sefer ben de ne biberon ne emzik hiçbir şey almayacağım çocuk büyütmek değil de emzirmek gözümde büyüyor yaşadığım bu korkunç deneyimden dolayı
Ne kadar ki ara benim de kısa 16 yı geçtik hareket hissetmiyorum yaİlk çocukla arası kısa olduğundan mıdır nedir ben 15. Haftadan beri hareketi hissediyordum 17. Haftaya girdim şimdi elimi koyduğumda vurduğunda elime de geliyor vurma hissi. Özellikle sabaha karşı kuduruk gibi hareket ediyor
Benim de ölçümler sata göre farklı. Sonuçta anlık ölçümler bunlar canım bebişin haeketlerine göre bile değişebilir kaldı ki bir iki gün çok değil takılma bence5 Aralık Sat :)
Ya söyle aslında tüm değerler ileri görünüyor. fl küçük geldi bir iki gün geriden. Ve digerl değerlere göre fl kucuk olması değişik geldi oransal olarak...
Suya tutmadın dimi bende dudukluden çok korkuyorum eve almıyorum asla üstüme patlamıştı her yerim yanmıştı günlerce çarşafla gezmistim etlerin kopuyordu yanık diyince tüylerim ürperiyor iyisin dimi şimdiBugün kızartma yaparken elime 2 kere yağ sıcradı su gibi çok şekilde geldi elim kabardı anında su topladı. Buz tuttum kantaron surdum esim eczaneden krem aldı geldı sakınan göze çöp batar misalisimdi de kasigima ara ara agri giriyor kendimi mi kastim acaba acıyla