- 16 Mart 2023
- 663
- 773
- 23
- 35
Bende baktık ama hamile çorabı hangısınden aldın lınk atma şansın var mı? Ya da marka isim canımCanım eğer karıncalanma yanma tarzı şeylerse hamile çorabı yani varis çorabı giyebilirsin benim doktor yazdı çok rahatım.Allah razı olsun iyikide yazmış yoksa yanmadan karıncalanmadan uyuyamıyordum.
Canım yanma ve karıncalanma değil de daha ziyade böyle bacaklarını nereye koysan rahat edememe olur ya öyleli. Kafayı yedirtiyor bana 1 haftadır.Canım eğer karıncalanma yanma tarzı şeylerse hamile çorabı yani varis çorabı giyebilirsin benim doktor yazdı çok rahatım.Allah razı olsun iyikide yazmış yoksa yanmadan karıncalanmadan uyuyamıyordum.
Bacağının arasına yastık koymayı dene bi de canımCanım yanma ve karıncalanma değil de daha ziyade böyle bacaklarını nereye koysan rahat edememe olur ya öyleli. Kafayı yedirtiyor bana 1 haftadır.
Bacağımın arasına komple yatağı bile koydum yok olmuyor. döne döne döne uykusuzluktan uykuya düşene kadar dönüp evin içinde yürüyüp kendimi yorup öyle uyuyabiliyorum arkadaşım. magnezyum falan mı lazım bana bilemedim ki.Bacağının arasına yastık koymayı dene bi de canım
Huzursuz bacak sendromuBacağımın arasına komple yatağı bile koydum yok olmuyor. döne döne döne uykusuzluktan uykuya düşene kadar dönüp evin içinde yürüyüp kendimi yorup öyle uyuyabiliyorum arkadaşım. magnezyum falan mı lazım bana bilemedim ki.
Ay deneyeyim işe yararsa büyük dua aldın bendenHuzursuz bacak sendromu ayaklarını havaya dikip bekle çok rahatsız ettiğinde kan akışı sağlanınca uyuyacak kadar vakit kazanıyorsun en azından
Uzanirken ayaklarının altına yastık koyup dik durmasini sağla cnm kan akışı hizlaninca ağrın gider ben öyle yaparak uyuyorumAy deneyeyim işe yararsa büyük dua aldın bendenhamileliğimin 15. haftası ile birlikte başladı yok mu bunun bir çözümü
Ah keşke bilseydim dün çikolata yedim sağa döndüm sola döndüm yok bana mısın demedi eliyle yüzünü kapatmış plesentaya dogru dönmüş poposunuBebek çikolata yediğiniz halde dönmüyorsa bir de maden suyu iç demişti bir arkadaşım bana. İşe yarıyor mu bilmiyorum ama
Hamile uyku yastıgından edinsene canım rahatsız oluyorsan belki iyi gelirBütün gece bacaklarımı nereye koyacağımı bilemiyorum sürekli uyanıyorum kafayı yicem
Portakal suyu kullanmayın. İlaçlarda etkileşime girebiliyor. Bir bardak su ile içmeniz daha doğru olacaktır.Kızlar bu ferrum fort demir hapını kullanan var mı kahvaltıdan 2 saat önce ya da yemekten 2 saat sonra kullanmamı söyledi doktor. sabahları kahvaltısız duramıyorum bünye alıştı kötü oluyorum kahvaltımı yaptıktan 2 saat sonra portakal suyuyla içsem olur mu
Ben normalde de çok çekiyorum bu rahatsızlığı ama benim de bu aralar çok arttı ben de 15. Haftaya girdim zaman geçtikçe daha da artmıştı ilk hamilelikte magnezyumdan başka çaresi de yok doktorlara göreAy deneyeyim işe yararsa büyük dua aldın bendenhamileliğimin 15. haftası ile birlikte başladı yok mu bunun bir çözümü
Ay evet hep öyle söylüyorlar son aylarda iyice şişersin vs.Benim onceki gamileligimde toplamda 7,5 kilo almısım 3 kilodan fazlası ilk 3 aydı. Son ay hiç almamıstım ama bebek 1 kilo almıstı. Ben sanırım .zayıflamısım yani. İlk ay boyleysen son aylarda napıcan diyenlere aldırmamak lazım.
Kız sus ben neredeyse 10 kilo aldım
Yazacağım doktoruma bugün zaten, demek ki bu haftaların sıkıntısı da buymuş canım, sağlık olsun yeter ki bir şekilde toparlayacağım artıkBen normalde de çok çekiyorum bu rahatsızlığı ama benim de bu aralar çok arttı ben de 15. Haftaya girdim zaman geçtikçe daha da artmıştı ilk hamilelikte magnezyumdan başka çaresi de yok doktorlara göre
Ay edineceğim hemen edineceğim hatta ilkten şu sadece bel desteklilerinden mi alsam diyordum şimdi bütün hamile yastıklarından alayım diyorum her yerimi sarsın bacak arama da koyayımHamile uyku yastıgından edinsene canım rahatsız oluyorsan belki iyi gelir
merhaba firmanın iletişim bilgilerini paylaşabilir misinizBen Veritas My Prenatal yaptırdım İspanya ya gönderiyorlar. Çok ilgililer. Kapsamlı fetal DNA yı 430 euro ya yaptırdım. 5 günde çıktı sonuç. Hem fatura kesiyorlar hemde yurtdışına gönderdiklerine dair DHL gönderi kodu. Ayrıca test numaranı da alıp Veritas a direkt sorabiliyorsun mail ile. Oldukça güvenilir.
Takma herkes bir şey diyor bu dönemde ne zayıflar ne obezler doğuruyor biz mi doğuramıcazOlsun kuzum sağlıkla gelsin bebişin de son aylarda iyice sisersin bilmem ne normal dogum yapamazsın cok alırsan diyorlar sinirim bozuluyor ondan soruyorum. İlk gebeliğim bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?