2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Canım eğer karıncalanma yanma tarzı şeylerse hamile çorabı yani varis çorabı giyebilirsin benim doktor yazdı çok rahatım.Allah razı olsun iyikide yazmış yoksa yanmadan karıncalanmadan uyuyamıyordum.
Bende baktık ama hamile çorabı hangısınden aldın lınk atma şansın var mı? Ya da marka isim canım

Canım eğer karıncalanma yanma tarzı şeylerse hamile çorabı yani varis çorabı giyebilirsin benim doktor yazdı çok rahatım.Allah razı olsun iyikide yazmış yoksa yanmadan karıncalanmadan uyuyamıyordum.
Canım yanma ve karıncalanma değil de daha ziyade böyle bacaklarını nereye koysan rahat edememe olur ya öyleli. Kafayı yedirtiyor bana 1 haftadır.

Canım yanma ve karıncalanma değil de daha ziyade böyle bacaklarını nereye koysan rahat edememe olur ya öyleli. Kafayı yedirtiyor bana 1 haftadır.
Bacağının arasına yastık koymayı dene bi de canım

Bacağının arasına yastık koymayı dene bi de canım
Bacağımın arasına komple yatağı bile koydum yok olmuyor. döne döne döne uykusuzluktan uykuya düşene kadar dönüp evin içinde yürüyüp kendimi yorup öyle uyuyabiliyorum arkadaşım. magnezyum falan mı lazım bana bilemedim ki.

Huzursuz bacak sendromu ayaklarını havaya dikip bekle çok rahatsız ettiğinde kan akışı sağlanınca uyuyacak kadar vakit kazanıyorsun en azından

Huzursuz bacak sendromu ayaklarını havaya dikip bekle çok rahatsız ettiğinde kan akışı sağlanınca uyuyacak kadar vakit kazanıyorsun en azından
Ay deneyeyim işe yararsa büyük dua aldın benden hamileliğimin 15. haftası ile birlikte başladı yok mu bunun bir çözümü

Ay deneyeyim işe yararsa büyük dua aldın benden hamileliğimin 15. haftası ile birlikte başladı yok mu bunun bir çözümü
Uzanirken ayaklarının altına yastık koyup dik durmasini sağla cnm kan akışı hizlaninca ağrın gider ben öyle yaparak uyuyorum

Bebek çikolata yediğiniz halde dönmüyorsa bir de maden suyu iç demişti bir arkadaşım bana. İşe yarıyor mu bilmiyorum ama
Ah keşke bilseydim dün çikolata yedim sağa döndüm sola döndüm yok bana mısın demedi eliyle yüzünü kapatmış plesentaya dogru dönmüş poposunu

Kızlar bu ferrum fort demir hapını kullanan var mı kahvaltıdan 2 saat önce ya da yemekten 2 saat sonra kullanmamı söyledi doktor. sabahları kahvaltısız duramıyorum bünye alıştı kötü oluyorum kahvaltımı yaptıktan 2 saat sonra portakal suyuyla içsem olur mu

Portakal suyu kullanmayın. İlaçlarda etkileşime girebiliyor. Bir bardak su ile içmeniz daha doğru olacaktır.

Ben normalde de çok çekiyorum bu rahatsızlığı ama benim de bu aralar çok arttı ben de 15. Haftaya girdim zaman geçtikçe daha da artmıştı ilk hamilelikte magnezyumdan başka çaresi de yok doktorlara göre

Ay evet hep öyle söylüyorlar son aylarda iyice şişersin vs.

Kızlar bir de akıntı durumunuz nasıl benim 2.trimester de daha da arttı gibi. Bazen seffaf bazen acık sarı. Doktor kötü koku ya da yanma yoksa normal dedi ilaç başlatmadı.

Ben normalde de çok çekiyorum bu rahatsızlığı ama benim de bu aralar çok arttı ben de 15. Haftaya girdim zaman geçtikçe daha da artmıştı ilk hamilelikte magnezyumdan başka çaresi de yok doktorlara göre
Yazacağım doktoruma bugün zaten, demek ki bu haftaların sıkıntısı da buymuş canım, sağlık olsun yeter ki bir şekilde toparlayacağım artık
Hamile uyku yastıgından edinsene canım rahatsız oluyorsan belki iyi gelir
Ay edineceğim hemen edineceğim hatta ilkten şu sadece bel desteklilerinden mi alsam diyordum şimdi bütün hamile yastıklarından alayım diyorum her yerimi sarsın bacak arama da koyayım

merhaba firmanın iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz

Olsun kuzum sağlıkla gelsin bebişin de son aylarda iyice sisersin bilmem ne normal dogum yapamazsın cok alırsan diyorlar sinirim bozuluyor ondan soruyorum. İlk gebeliğim bide
Takma herkes bir şey diyor bu dönemde ne zayıflar ne obezler doğuruyor biz mi doğuramıcaz umursama insanların ne dediğini her kafadan başka ses çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…