2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ya arkadaşlar bu arada benim dünden beri başımın sol tarafı ağrıyor hiçbir şekilde uyumak çözüm olmuyor. Yaşayan var mı

İşte tek başına kanama bi belirti değil demek ki ama korkman çok normal bide doktoruna gitmişsin yapabileceğin şeyi yapmışsın canım, inşallah hemen geçsin, stres yapmamaya çalış iyi düşünmeye çalış

15. Hafta ikili tarama için gec. 14 te bile yapılmıyor hatta.
Fetal dna için de geç midir acaba? Benim doktorum da ikili tarama yapmadı, iki hafta sonra gel o zaman bakarız fetal dna da yaparız dedi. İki hafta önce 11+3 haftalıktım, yarın kontrolüm var. Bu doktora iki seferdir gidiyorum ben de.

11-14 hafta arası yapılıyor aslında 11 haftada iseniz yapılıyor 2 li test. Fetal DNA da 10haftadan itibaren veriliyor

Ya arkadaşlar bu arada benim dünden beri başımın sol tarafı ağrıyor hiçbir şekilde uyumak çözüm olmuyor. Yaşayan var mı
Canım mevsimden etkileniyor olabilir misin acaba hava biraz kapalı olduğu zaman bnde başlıyor çünkü baş ağrısı huzursuzluk hiç sevmiyorum kapalı puslu havaları

Ya kızlar 1 saat bekledik bizim bebek dönmedi arkasını dönüp bacaklarını kapamıştı.Çikolata yedik neler yaptık tık yok dönmefio gün aç gitmeme rağmen çok hareketliydi yya.14 haftalık olduk ama yine sonuç yok

Geçenlerde benim de sebepsiz yere iki gün boyunca ağrıdı çok su içtim eşime de sürekli masaj yaptırdım çok zor geçti

Kızlar 53 kiloyla basladım boyum 168 cm. 4 kilo aldım 17.haftadayım. sizce cok mu siz kaç kilo aldınız simdiye kadar

Canım mevsimden etkileniyor olabilir misin acaba hava biraz kapalı olduğu zaman bnde başlıyor çünkü baş ağrısı huzursuzluk hiç sevmiyorum kapalı puslu havaları
Geçenlerde benim de sebepsiz yere iki gün boyunca ağrıdı çok su içtim eşime de sürekli masaj yaptırdım çok zor geçti
Olabilir valla kızlar ben de sürekli omzuma boynuma masaj yaptırıyorum, bol su içiyorum. Zaten tuvalete çıkmaktan bana öğk geldi sdfksf

Size bu takviyeler kilo yaptı mı ? 53 kiloyla basladım 17.haftamdayım 4 kilo almısım cok mu sizce (
Ben 51le başladım 2 kilo verdim 49a düştüm. Bikaç gün önce tartıldım 53 kilo olmuşum. Takviyeden değildir ama öğün sayımı artırdığımdan kilo aldım ben. (Normalde günde 2 öğün yiyordum aralarda hiçbirşey yemiyordum.) Çok da almamışsınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…