2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Multivitamin olarak regenesis max kullanıyorum ben seninki hangisi canım

Benim doktorum hiçbişeye başlamadı halaa yaa folik asit üç aydan sonra kullanılmıyor diye kendim bıraktım onu doktor hiçbişey demedi kan hapı da yazmadı öyle bekliyorum haftaya Cuma’ya randevum var o zaman söylicem unuttu mu naptı anlamadım ya şuan bi tek bulantı hapı kullanıyorum

Kızlar sizde de unutkanlık başladı mı? Dün markette alacağım şeyi üç kere hatırlayıp yine de unutup almadan çıktım evde de odadan odaya geçene kadar aklımdakini unutuyorum
Hahha ben kendimi gördüm şuan sanki o ne ki ben çocuğu odada yere koymuşum mutfağa gitmişim demiş çocuk arkamdan emekleyerek gelmiş

Bu ara sanki bana birşeyler oldu ne yesem direk lavabodayim kabızlık olayım sanki yok oldu çok rahatım sizde durumlar ne kızlar

Elenatal'i de doktor mu verdi canım? Ben de aynı zamanda iMom kullanıyorum ikisini de doktor yazdı. Gittiğimde ben de soracağım
Evet imom kullanıyodum bitince elenatal 2ye geçmemi söyledi dünde bu demir hapını verdi ama içinde folik asit oldugunu bilmiyodum soramadım

Bunu ben de çok merak ediyorum unutmazsam sorayım bugün

Kizlar simdiden alın derim doğduktan sonra aşırı destekciniz oluyor ben pişman oldum bugün eczaneden hava makinesi aldım sizde alın buhar makinesini de sipariş verdim eczaneden hava makinesini 475 aldım demin

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-26-14-13-20-026_trendyol.com.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2024-03-26-14-12-31-586_trendyol.com.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 52
Bunu ben de çok merak ediyorum unutmazsam sorayım bugün
Valla ben demir hapı içiyorum oda aklıma gelirse demir hapını hiç içmiyorum desem yeridir içemiyorum midem almıyor içince bir toaf oluyorum sanki onun yerine yediklerini daha özen gosteriyorum muz olsun portakal olsun elma olsun brokoli ispanak derken zaten vitamini alıyorum güneş en güzeli

Bu ara sanki bana birşeyler oldu ne yesem direk lavabodayim kabızlık olayım sanki yok oldu çok rahatım sizde durumlar ne kızlar
Ben zaten yıllardır kabıızm bu 3 aydır çok feci durumlar 4 5 günde bir anca çıkıyorum şişkinlik hazımsızlık mahvediyor.Kayısı olmadan imkansız

Ben zaten yıllardır kabıızm bu 3 aydır çok feci durumlar 4 5 günde bir anca çıkıyorum şişkinlik hazımsızlık mahvediyor.Kayısı olmadan imkansız
Kayısıyı akşamdan suya koyup suyumuda içe bilirsin cnm öylede faydası varmış

Canım yanma ve karıncalanma değil de daha ziyade böyle bacaklarını nereye koysan rahat edememe olur ya öyleli. Kafayı yedirtiyor bana 1 haftadır.
Huzursuz bacak sendromu. Oğluma hamile iken böyle olmuştum doktor kalsiyum vr çinko vermişti çok iyi gelmişti

Canım erkek dediyse bence dönmez gibime geliyor çünkü o pipi ye dair bişey gördükü erkek diyor bence .Allah gönlüne göre versin benimde yarın rdv var bakalım 12+4 olduk
Amiin inşallah sizinde Allah gönlünüze göre verir inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim bacaklarım hemen uyuşuyordu. Oturdum 2 dkka sonra bile uyuşuyordu magnezyum yazdı bana belki sizede yazabilirler

Yaş 24
Sat 21.12.2023
Kese 5+2
Kalp atışı 7+2
Sakarya
Kız
Erkek
?.09.2024

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…