2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına. Bebek iyiyse hiç sıkıntı yok ama dinlenmeye çalış bence de, inşallah sağlıkla büyüsün minik

Kızlar randevudan geldik hiçbir sprun yok çok şükür ferrum diye demir ilacına başlatıyor doktorum. Cinsiyette garantilendi erkek bu arada sorun yok benim bebişte bir türlü göstermedi yüzünü elleri yüzünde kıpır kıpır keyif yapıyor rahatını hiç bozmadı sola döndüm tatlı yedim bana mısın demedi sağlık olsun

Teşekkür ederim cevap için. Düşük kiloda başlayınca daha hızlı alınıyor sanırım. Dikkat de ediyorum aslında ama artmış yinede. Bakalım doguma kadar kaça cıkacagız

Size bu takviyeler kilo yaptı mı ? 53 kiloyla basladım 17.haftamdayım 4 kilo almısım cok mu sizce (
Çok normal 4 kilo almanız 4 bitmiş bebek de büyüyor sadece kndimize kilo almıyoruz ve herkesin bünyesi bir değil bazen bu 4 kiloyu hamilelik boyunca alanlar bile var bazen 20 25 kilo alanlar da

Teşekkür ederim cevap için. Düşük kiloda başlayınca daha hızlı alınıyor sanırım. Dikkat de ediyorum aslında ama artmış yinede. Bakalım doguma kadar kaça cıkacagız
Benim onceki gamileligimde toplamda 7,5 kilo almısım 3 kilodan fazlası ilk 3 aydı. Son ay hiç almamıstım ama bebek 1 kilo almıstı. Ben sanırım .zayıflamısım yani. İlk ay boyleysen son aylarda napıcan diyenlere aldırmamak lazım.

Canım nasıl oldun

Burun kanamasına çözüm buldum kızlar nazalnem damla burna 2ser damla damlatıyoruz burun mukozasını yumuşatıyoruz ve kanama olmuyor doktor tavsiye etti burun ameliyatımdan kalmıştı kullanabilirmiyim dedim kesinlikle çözümü o dedi

Sağol canım tavsiyen için, bugün benim de şakır şakır kanadı

Bebek çikolata yediğiniz halde dönmüyorsa bir de maden suyu iç demişti bir arkadaşım bana. İşe yarıyor mu bilmiyorum ama

Kızlar iyi geceler. Bu gün 13. Haftamdı kontrole gittik %70 erkek dedi burdan sonra döner mi bana dönmez gibi geliyor ama

Bütün gece bacaklarımı nereye koyacağımı bilemiyorum sürekli uyanıyorum kafayı yicem

Kızlar iyi geceler. Bu gün 13. Haftamdı kontrole gittik %70 erkek dedi burdan sonra döner mi bana dönmez gibi geliyor ama
Canım erkek dediyse bence dönmez gibime geliyor çünkü o pipi ye dair bişey gördükü erkek diyor bence .Allah gönlüne göre versin benimde yarın rdv var bakalım 12+4 olduk

Bütün gece bacaklarımı nereye koyacağımı bilemiyorum sürekli uyanıyorum kafayı yicem
Canım eğer karıncalanma yanma tarzı şeylerse hamile çorabı yani varis çorabı giyebilirsin benim doktor yazdı çok rahatım.Allah razı olsun iyikide yazmış yoksa yanmadan karıncalanmadan uyuyamıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…