2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bütün gece bacaklarımı nereye koyacağımı bilemiyorum sürekli uyanıyorum kafayı yicem
İlk gebeliğimde de olmuştu şimdi de başladı. Demir eksikliğinden oluyor huzursuz bacak sendromu. İki şeyde çareyi buldum uyumadan önce ytube dan leslie 2 mil yapıyorum hareket etmek kan dolaşımını hızlandırıyor rahat uyuyorum o zaman yada eşim masaj yapıyor oda bir nebze rahatlatıyor

Demir ilacına da 12. haftada başladım halbuki ve epeyde kıyma yeşil sebze tüketiyorum oysa ki.....

Canım ben de içemiyordum uymuyordu içince de mideme dokunuyordu artık gece yatmadan önce içiyorum

Demiri aksam yatmadan önce iciyorum ben. Kizlar bisey soracagim bu doktorun verdigi demir hapinin icinde az.muktarda da olsa folik asit var . E doguma kadar kullanacagim multivitaminin icinde de 400mg folik asit var. 400 den fazla olmamasi gerekiyor ama geçmiş oluyorum. Fazlasınin bebege zararlı oldugunu biliyorum. Gun içinde yediğimiz seylerden de aliyoruz zaten. Doktoruma da bi soracagim bu durumu. Bilgisi olan varsa cevaplayın lutfen

Benzer durumu ben de merak ediyorum

Süt ürünleri demir emilimini azalttığı için 2 saat süre konuluyor canım peynir vs tüketüyorsan emilimini azaltabilir. Sabah lavobaya kalkıyorsan o ara içebilirsin uyanınca da kahvaltını yaparsın direk. C vitamini de emilimini arttırır portakal suyu ile içebilirsin bir de limonlu su ile içebilirsin

Çok teşekkür ederim hepinize ilk içişimdi bende sabahki kahvaltımdan 2 saat sonra içtiö bunda da folik asit var normalde de elenatal 2 kullanıyorum onda da var bir aorun olur mu acaba

Çok teşekkür ederim hepinize ilk içişimdi bende sabahki kahvaltımdan 2 saat sonra içtiö bunda da folik asit var normalde de elenatal 2 kullanıyorum onda da var bir aorun olur mu acaba
Elenatal'i de doktor mu verdi canım? Ben de aynı zamanda iMom kullanıyorum ikisini de doktor yazdı. Gittiğimde ben de soracağım

Kızlar sizde de unutkanlık başladı mı? Dün markette alacağım şeyi üç kere hatırlayıp yine de unutup almadan çıktım evde de odadan odaya geçene kadar aklımdakini unutuyorum

Portakal suyunda fazla şeker olduğu için yeşil biberle tüketmemi istemişti diyetisyenim daha önce. Belki size de fikir olabilir.

Folik asit B grubu vitamini. B ve C grubu vitaminlerin fazlası idrar ile atılıyor ben bi sorun olacağını düşünmüyorum ama tabi ki daha doğrusunu doktor bilir

Ben de bunu sordum canım bana da fazla geldi ferro sanol içinde folik asit yok ama gyno ferro sanolun içinde var.Brnde normal ferrosanolu içiyorum bide multivitamin içiyorum.400 den fazlası zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…