Bu arada fetal dna sonucum çıktı kızlar çok şükür temiz. Üzerimden kalkan yükü anlatamam size. Rabbim bekleyen herkese aynı mutluluğu yaşatsın inşallah
Bu arada fetal dna sonucum çıktı kızlar çok şükür temiz. Üzerimden kalkan yükü anlatamam size. Rabbim bekleyen herkese aynı mutluluğu yaşatsın inşallah
Kesinlikle canım bir hareketlerini görsem dünya benim olacak. Çok afadersiniz kabız oldum zorlanıyorum kanama acaba ondan mı diye düşündüm bende ama çok öndeydi leke o yüzden görmeden rahat edemeyeceğim
Aminn inşallah canım hiç birimiz yaşamayalım inşallah Analığı ilk o gün hissettim sanki. Hastaneye giderken elimi yüzüme sürdüm, ter damladı elimden. Çok şükür Rabbim bağışladı bana bebeğimi. Kimseyi evladıyla sınamasın inşallah, bir daha da yaşatmasın
Bişey olmaz ben aldığımdan beri öyle yapıyorum benimki karışmıyor zaten bana bunu alıştıran da o hiç sevmez ilaç , meyve sebzeden al der vitaminini OMEGA3 var onuda öyle 2-3 günde bir kullanıyorum
Bişey olmaz ben aldığımdan beri öyle yapıyorum benimki karışmıyor zaten bana bunu alıştıran da o hiç sevmez ilaç , meyve sebzeden al der vitaminini OMEGA3 var onuda öyle 2-3 günde bir kullanıyorum
Kızlar İzmir'de detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir perinatolog var mı? kendi doktorumla 16. haftada randevum var sonraki randevu muhtemelen detaylı olur diye düşünüyorum.