2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kesinlikle canım bir hareketlerini görsem dünya benim olacak. Çok afadersiniz kabız oldum zorlanıyorum kanama acaba ondan mı diye düşündüm bende ama çok öndeydi leke o yüzden görmeden rahat edemeyeceğim
Ay bak oda olabilir aynı dert bende de var ön tarafı sikerken bile peçeteye gelebiliyor kanama. Sandıgımızdan da yakın

Çok teşekkür ederim canım gideceğim yarın sabahtan umarım sende hiçbir zaman bir daha böyle birşey yaşamazsın
Aminn inşallah canım hiç birimiz yaşamayalım inşallah Analığı ilk o gün hissettim sanki. Hastaneye giderken elimi yüzüme sürdüm, ter damladı elimden. Çok şükür Rabbim bağışladı bana bebeğimi. Kimseyi evladıyla sınamasın inşallah, bir daha da yaşatmasın

Ben kullanıyorum. Doğuma kadar her gün devam dedi doktor. Ama ben 2-3 günde bir alıyorum kan değerlerim iyi zaten çok sevmiyorum ilaç kullanımı
Her akşam adamdan laf yiyorum yine yemedinmi die iki gün önce içmiştim birde demin içtim

Her akşam adamdan laf yiyorum yine yemedinmi die iki gün önce içmiştim birde demin içtim
Bişey olmaz ben aldığımdan beri öyle yapıyorum benimki karışmıyor zaten bana bunu alıştıran da o hiç sevmez ilaç , meyve sebzeden al der vitaminini OMEGA3 var onuda öyle 2-3 günde bir kullanıyorum

Bişey olmaz ben aldığımdan beri öyle yapıyorum benimki karışmıyor zaten bana bunu alıştıran da o hiç sevmez ilaç , meyve sebzeden al der vitaminini OMEGA3 var onuda öyle 2-3 günde bir kullanıyorum
Aynen meyve sebzeden almak varken neden ilaç birde özel sirketlerin ilaçlarını veriyorlar

Kızlar İzmir'de detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir perinatolog var mı? kendi doktorumla 16. haftada randevum var sonraki randevu muhtemelen detaylı olur diye düşünüyorum.

Allah seni üşenmeyip saydinmi ben sen bir kaç kişi daha belli olmayan bakalım bizim ki ne
Senin gene haftan daha ileri öğrenirsin en geç önümüzdeki hafta bence benim daha var tahmin söyledi ama net değil dedi doktor netleşene kadar beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…