• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Dün evimi 💩 götürüyordu biraz temizlik yaptım aksamdan beri belim ve kasıklarım ağrıyor hatta dun akşam 2 kere böyle ayyy diye bağırdım kasığıma resmen kramplar girdi yarın kontrolüm var beklesem mi diyorum baya hissettirir ağrılar var
Dün bende temizledigim az da olsa eğilip kalmaktan oluyor ağrılar

Dün evimi 💩 götürüyordu biraz temizlik yaptım aksamdan beri belim ve kasıklarım ağrıyor hatta dun akşam 2 kere böyle ayyy diye bağırdım kasığıma resmen kramplar girdi yarın kontrolüm var beklesem mi diyorum baya hissettirir ağrılar var
Bende eve supurge tuttuğumda hem agrim oldu hem de savastan cikmis gibi yoruldum

tersmi yatıyoruz bir an anlamıyorum ki akşamları kasik ağrısı oluyor bende onuda pek umursamıyorum gerçi bebek buyudugu için diyorum ama.bel ağrısı götürüyor resmen çok erken başladı ağrılar
Bende de bel agrisi cook fazla var bazen uykumdan uyandiriyor

Bende de bel agrisi cook fazla var bazen uykumdan uyandiriyor
Benim normal ya hem ev hem çocuklar derken zorlanıyorum çoğu zaman dün ne olduysa küçüğü kucağımdan inmedi mizmizdi bütün gün

Valla aynısı her dönüşte gözlerim açılıyor hayır uykuya da şıp diye dalamıyorum. 😅 Bir de arkadaşım 1 ay beklemek çok zormuş ya daha 6 nisana var 18 gün sürekli kafamda garip garip senaryolar diyorum ki acaba bu hafta bir akşam iş çıkışı kadın doğum acile gidip bir bebişkoyu görsem mi şehir hastanesinde. o_O
Off benimde 25 mart randevum. Geçmek bilmiyor günler

Canım kesinlikle kiloyla alakalı 20 kilodan sonra insan gerçekten başka birşeye dönüşüyor😂 o zaman doktorum bana 2. yi düşünürsen mutlaka diyet yap demişti😅
Ben de yuzustu yatma testi yapıyorum sanki ilk gebeligimde yuzustu yatamıyordum bu buyuklukte😂 hatta hamile pantolonuna gecmiştim cunku pantolonun dügmeleri batıyordu göbeğime ama şuan daha guvenli bolgede gibiyim 🙈 ama gecen hafta perşnatolog sürekli kiloma laf soktu. 21. Haftada olmam gereken kilodaymışım 57,5 kiloyum suan.normal ev hali kıyafetimle tabi. Gecen hafta tok karna baya agır bi kıyafetle gitmiştim daha fazla cıktım. 2 2,5 kilo almıs gibi hesapladı sürekli laf soktu😂 dioyroum kıyafet ayakkabı yemek yedim su içtim faln ben onları dustum dio😂

Kızlar düzenli olarak tansiyon ölçüyor musunuz? Normalde de tansiyon yüksekliği yaşayan varsa önlem olarak ne verdi sizin doktor ? Kan sulandırıcı içen var mı? Kanamadan sonra bugün korka korka da olsa Ecopirine geri başladım, 12/8 çıkıyor şimdiden tansiyonum. Doktorum içmem konusunda kararlı, korkuyorum 😔
canım bende de bazen yüksek çıkıyor, doktor şimdilik ilaç vermedi çünkü büyük ölçüde strese bağlı yükseklik dedi. takip etmeye çalışıyorum genelde sabahları yüksek oluyor öğleden sonra normal oluyor bilmiyorum gebelik ilerledikçe nasıl olur inş ilaca gerek kalmadan normale döner

Ben de yuzustu yatma testi yapıyorum sanki ilk gebeligimde yuzustu yatamıyordum bu buyuklukte😂 hatta hamile pantolonuna gecmiştim cunku pantolonun dügmeleri batıyordu göbeğime ama şuan daha guvenli bolgede gibiyim 🙈 ama gecen hafta perşnatolog sürekli kiloma laf soktu. 21. Haftada olmam gereken kilodaymışım 57,5 kiloyum suan.normal ev hali kıyafetimle tabi. Gecen hafta tok karna baya agır bi kıyafetle gitmiştim daha fazla cıktım. 2 2,5 kilo almıs gibi hesapladı sürekli laf soktu😂 dioyroum kıyafet ayakkabı yemek yedim su içtim faln ben onları dustum dio😂
Ehhehe güleyim boşa gitmesin doktorlar sinir bozmak için dünyaya gelmişler sanki kilonda hiç bir şey yok bence 11 le 13 kilo alinnan kilo normal üste cikince diyete giriyorsun zaten en son 62 dim hiç dartilmadim ne zamandır 🤣🤣🤣61 le başladık bu sefer kacla biteriz bakalım

Ehhehe güleyim boşa gitmesin doktorlar sinir bozmak için dünyaya gelmişler sanki kilonda hiç bir şey yok bence 11 le 13 kilo alinnan kilo normal üste cikince diyete giriyorsun zaten en son 62 dim hiç dartilmadim ne zamandır 🤣🤣🤣61 le başladık bu sefer kacla biteriz bakalım
Ben de 62 ile basladim suan 63🤭🤭

Ben uzun suredir bu ağrıyla cebellesiyordum. Bugün doktor randevum vardı sordum. Doktor biraz erken başlamış ama bu bir sorun değil rahim kendini tutmaya çalışıyor büyüme esnasında o sebeple böyle ağrılar oluyor dedi. Dinlenmeden de geçmiyor maalesef 🥺

Kilo işini bazı doktorların çok abarttığını düşünüyorum ya 10 kilo mu aldın sanki normal boşver😅

Back