2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Çok normal kuzum Şuan her dönüşümde uyanıyorum sürekli kendimi kontrol etme hissi geliyor , bacak ağrıları eklendi 1 haftadır yatarken bacak arana yastık alıp deneyebilirsin iyi geliyormuş. Kendimi şimdiden uyurken 8-9 aylık hissediyorum biraz da fazla düşünmekten herhalde

Valla aynısı her dönüşte gözlerim açılıyor hayır uykuya da şıp diye dalamıyorum. Bir de arkadaşım 1 ay beklemek çok zormuş ya daha 6 nisana var 18 gün sürekli kafamda garip garip senaryolar diyorum ki acaba bu hafta bir akşam iş çıkışı kadın doğum acile gidip bir bebişkoyu görsem mi şehir hastanesinde.

Kızlar gece yatış ağrıları basladıysa destek yastıklarını alın bence.bende bundan var az yer kaplıyor ben 17 haftamda falan almıştım tv izlerken falan tek bitanesini belime koyuyodum. Cırtcırtlı ayrılıyo ayarlanıyo cunku. Uzanırken de ayaklarınızı kaldırarak dinlenin. Bacak arasına yastık koymak dogurana kadar destekciniz olcak

Ay alıcam valla dayanılmaz hale geldi teşekkür ederim kuşum, buna ek bir bacak arası yastık desteği gerekir tabi L olan destek yastıklarından değil

Ay alıcam valla dayanılmaz hale geldi teşekkür ederim kuşum, buna ek bir bacak arası yastık desteği gerekir tabi L olan destek yastıklarından değil
Ben bu kucuk yastıkla rahat ettim diger hamilelikte yatakta da yine cok yer kaplamıyor yeri geliyor bazen nerdeyse oturur pozisyonda yatmak gerekiyor normal yastıklar dusuyodu yere bu cırtlı olunca dusmuyoru tutuyodu birbirini. İşim bitincede kaldırdım biyere az kaplayınca yer. Emzirme olarakta kullanılıyomus ama ben o kısmı yaşayamadım

Güne bel ağrısıyla başlamakta ne bilim

Son aylar hiç derin uyunmuyor canım bu aylarda benim şikayetim yoktu ama hoş ben şimdi de uyuyamıyorum oğlum 11 aylık onun da hatta vücut bebekten sonra bölünmüş uykulara alışsın diye olduğunu söylüyorlar vücut derin uyumuyor doğunca da zaten bebek hep öyle gidiyor ama son aylar kilodan ne tarafa dönsen ağrı uyuşma oluyor hele yatakta dönmek çok zor, benim 20 nin üstünde kilo almıştım belki daha az kilo alanlar daha rahat etmiştir, bu bebişte şimdiden dikkat ediyorum çok kilo almamaya

Kızlar kendinizi bu kadar korkutmayın yaa. Ben son aylarda da okadar zorlanmamıstım. Kendim kalkabiliyordum donebiliyordum ama eşim varsa tabi bi el at diyodum daha rahat. Dogum yaptıgım haftaya kadar coraplarımı kendim giydim. Ama mesela akşam oldu abdest aldım ozaman yorgunlukta varsa eşim yardım ediyordu giyinmeme. Tabi ayakkabı falan oyle rahat giyilmiyor ayakakkabı keratıası candır ya da bir koca. doguma ladar rahat namaz kıldım. Agrım varsa oturarak kıldım. ama kiloda etkili olabilir. 7.5 kilo almısım. Kendime gore Biraz kilolu hamile kalmıstım 58 59 falandım hamilelikten once

Bu yastık aşırı kurtarıcı bence kızlar ilk hamileliğimde ben de bunu kullandım aşırı memnun kaldım. Diğer büyük yastıklar yaz günü aşırı terletiyor bence

Bu yastık aşırı kurtarıcı bence kızlar ilk hamileliğimde ben de bunu kullandım aşırı memnun kaldım. Diğer büyük yastıklar yaz günü aşırı terletiyor bence

Evet, ben de öyle düşünüyorum ve yüzüstü zaten yatamıyorum:) şimdilik sağ ve sırt üstü...

Canım oldukça az ve makul kilo almışsın o sebeple rahat geçmiştir hamileliğin. Herkesin beden yapısı farklı benim kas ağrılarım omurga ağrılarım hep olurdu örneğin. İnşallah olmaz ama bebek ağırlığıyla birlikte çok ağrılı da geçebilir. Bir başka hamiş daha şimdiden çorabını giyemeyebilir mesela. Ya da senin kadar rahat da geçirebiliriz göreceğiz. Herkesin deneyimi bambaşka. Bakalım hepimiz kendi bedenimize özgü muhteşem hamişleriz çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza aldığımız sürece her şey aşılabilir
Gerçekten derin uyku saatim oldukça azdır. Bakalım bebişkolar hazırlasın bizleri

Ben de sürekli yuzustu uyurum karniminnuzerine yatarim yani. Karnim buyuyunce ne yapacagim hic bilmiyorum baska turlu hic uyuyamiyorum

Ben suan hep karnimin uzerine yatiyorum gobus buyuyunce mecbur yatamicam

Canım kesinlikle kiloyla alakalı 20 kilodan sonra insan gerçekten başka birşeye dönüşüyor o zaman doktorum bana 2. yi düşünürsen mutlaka diyet yap demişti

Dün evimi götürüyordu biraz temizlik yaptım aksamdan beri belim ve kasıklarım ağrıyor hatta dun akşam 2 kere böyle ayyy diye bağırdım kasığıma resmen kramplar girdi yarın kontrolüm var beklesem mi diyorum baya hissettirir ağrılar var

Ay benim de ağrıyor
tersmi yatıyoruz bir an anlamıyorum ki akşamları kasik ağrısı oluyor bende onuda pek umursamıyorum gerçi bebek buyudugu için diyorum ama.bel ağrısı götürüyor resmen çok erken başladı ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…