2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Benimki de son zamanlarda böyle ve sebebini bulamıyorum. Ağlayarak uyanmalarla başladı şimdi uyuturken de ağlıyor, uyanırken de ağlıyor.

dün aynı şekilde yaptım canım. maya da aynı marka. bakalım bugün açıcam nasıl olmuş diye bakıcam. inşallah bu kez güzel olur

ramazan girdiğinden beri bebeğim yeni mod açtı. normalde en erken 10 buçukta uyanırken şimdi en geç 8 buçukta uyanıyor hâlâ adapte olamadım buna ya. sabah geç uyanan bebek ne güzel bi nimetmiş

Üzüldüm gerçekten çünkü desteksiz çok zor oluyor ve insan bence bugünlerde kimin nasıl davrandığını asla unutmaz özellikle eşinin

Benim oğlan bugün yine sık sık uyandı gece 11 den sabah 6 ya kadar 20 kez kalkmıştır belkide eşimde bende artık mahvolduk. Aslında uyumak istiyor çocuk beşikte emzikle dalıyor birazdan geri uyanıyor

Yok ya zor lor yapımı çok aşamalı be uğraşamam onunla hiç
Bana da anlattı doktor ama süt ürünlerinden çekiniyorum. Yanlış bişey yaparsam ev koşulunda, bozuk bişey verirsem diye. Ondan sipariş verdim bakalım. Herkes övüyordu, umarım bebeğim de beğenir

Bana da anlattı doktor ama süt ürünlerinden çekiniyorum. Yanlış bişey yaparsam ev koşulunda, bozuk bişey verirsem diye. Ondan sipariş verdim bakalım. Herkes övüyordu, umarım bebeğim de beğenir
Evet ben de korkuyorum bi de çok aşamalı o kadar vaktim olacağını sanmıyorum. Nerden sipariş verdin ben de bakayım

ramazan girdiğinden beri bebeğim yeni mod açtı. normalde en erken 10 buçukta uyanırken şimdi en geç 8 buçukta uyanıyor hâlâ adapte olamadım buna ya. sabah geç uyanan bebek ne güzel bi nimetmiş
Benimki de git gide saati erkene çekiyo sağolsun birden yapmıyo

9 9 buçul gibi uyanıyo umarım o kadar erkene çekmez
Bizimki bizle sahura kalkmaya basladı bazen kalkmıyo biz sahurdan sonra yatarken kalkıyo. Bugun mesela beraber sahur yaptık sabah 6:30 falan uyuduk 9:30 a kadar zorla araya sahur girince 9:30 u bahşetti bana. Ama ben tabi sürekli uyan 8 gübi sıcradım sahura geç kaldık diye

Benimki hep sabit 7 de uyanıyor çok nadir 8 i gördüğümüz oluyor

Goon kullanıyorum çok memnunum gündüz goon gece prima pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…