Benim de modum berbat. İşte stresli günler geçiriyorum ona yordum ben ama sadakayı hatırlattığın için Allah razı olsun, vereyim ben deCanım ya bugün bende çok kötü bir rüya gördüm, ağlayarak uyandım. Modum aşırı düşük bugün. Allah hepimizin evlatlarını korusun, bizimle beraberben sadaka attım uyanır uyanmaz belki senide rahatlatır biraz
Mrb canım bana da tahmin yapabilir misin burda 8+5 ti bebeğim karından bakıldıSonunda tuttu tahminim
Canım hormonlardan oluyor hiç tedirgin olmaBu gece benim gibi kötü kötü rüyalar gören var mıydı kızlar ya. Korkunç bir rüya gördüm, zikretmek bile istemiyorum çoğunuz tahmin etmiştir. Allahım esirgesin hepimizi, evlatlarımızı....
Teşekkür ederim canım desteğin için sağlıkla kucağımıza alalım tek isteğim oCanım hormonlardan oluyor hiç tedirgin olma
Kesinlikle öyleHer gebelik o kadar farklı ki ya canları sağolsun inşallah sağlıklı olsunlarda halledilir geri kalan
Ben de genlabda yaptırdım kadıköyde. Ekip çok güleryüzlüydü, çok rahatlatarak işlem yaptılar ben memnun kaldım. Benim de doktorum yılladırdır burayla çalışıyormuş o önerdi gittim. Aynı doktora mı gidiyoruz acaba cuccutecat? Sadık özen'e gidiyorum benBen doktorumun önerisiyle genlab diye bir yerde yaptırdım yorumları iyiydi doktorum da yıllardır bu firmayla çalışıyorum dediği için güvendim. Bir araştır istersen
Aa kaç günde çıktı sonucun? Yok canım Emel Küçük benim doktorumun adıBen de genlabda yaptırdım kadıköyde. Ekip çok güleryüzlüydü, çok rahatlatarak işlem yaptılar ben memnun kaldım. Benim de doktorum yılladırdır burayla çalışıyormuş o önerdi gittim. Aynı doktora mı gidiyoruz acaba cuccutecat? Sadık özen'e gidiyorum ben
Haftamız aynı canım. Doktorum bana 2 hafta sonra cinsiyetini söyleyeceğim dedi. Bence gördü ama emin olmak istediMerhabalar bende 11+3 haftalık hamileyim bu haftalarda cinsiyet öğreniliyor mu acaba ?
anladm canım ben Genoks diye bi firmaya verdim ama hatta tekrar kan istediler.Kırklareli/Lüleburgazdayım canım ama hepsinin temsilcilikleri var ve eve yönlendiriyorlar diye biliyorum yanlış duymadıysam.
Bende özel hastanede yaptırdım bir haftada çıktı. Doktor bir hafta sonra arayıp sonucu öğrenebilirsin demişti zaten. Senin de büyük ihtimalle Perşembe cumaya çıkar sonuçKızlar cuma 2li test için kan vermiştim hala çıkmamış sonucu özel hastanede.Bu ne zaman çıkıyor acaba özel diye çabuk çıkar sanmıştım
Benim de oluyor aynısı, çok rahatsız edici şiddette değil ama hissettiriyor kendini ve anlık bişey çok uzun sürmüyor. Ben de normaldir diye düşünüyorum.Kızlar ara ara alt karnımda ağrı oluyor bebiş büyüdüğü içindir diye çok önemsemiyorum sizde de oluyor mu? Sancı gibi değil yani sızlama gibi hareket edince yürüyünce falan net hissediyorum
Anlayamadım bunu canım çok ortadaMrb canım bana da tahmin yapabilir misin burda 8+5 ti bebeğim karından bakıldı
Merhaba canım fetal dna sonucumuz geldi. Hiçbir problem yok. Senin de için rahatlasın diye yazmak istedim. Acildeki doktordan sonra kendi doktorum da ense kalınlığı azalmış demişti zaten. Darısı başınaİçimi rahatlattın teşekkür ederim canım.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah boş endişeler olsun bunlar. Pazartesi güzel haberini bekliyorum canım
Merhaba cnm okuyunca kendimi gördüm sanki. Aynı şeyi yaşadım. Sebebini buldum sanırım bir kaç doktora gittim. Sebebi şu yada bu diyemeyiz dediler. Son gittiğin doktor çok ayakta durmak yorulmak vs. Bebeğin eşinde kanmaya yol açar bolca dinlenmelisin dedi. İçim fahatladı. Kanama yaptığım gün çok ayakta kalmış yorulmuştum.Bir de geçen cuma çok şiddetli bir kanamam oldu birden bire, düşük yapıyorum diye koştum doktora. Çok şükür iyi miniğimhatta rahim içi hiç bir kanama alanı yok dedi çok şükür doktor, vajen kaynaklı dedi. Bugün de ikili test için kan verdik, ultrason da herşey normal gözüküyor dedi ama içime korku düştü bir kere. Bir daha olursa diye aklım gidiyor. Hayatımda bu kadar korktuğumu bilmiyorum. Bunun nedenini bulana kadar da içim rahat etmeyecek sanırım. Bir daha olmaz inşallah
Canım ben 11+3'üm ve sık sık ağrılarım oluyor. Adet olucakmıṣım gibi. Doktora söyledim hiç aldırıṣ etmedi. Bence önemsiz bir ṣey kanaman yoksaKızlar ara ara alt karnımda ağrı oluyor bebiş büyüdüğü içindir diye çok önemsemiyorum sizde de oluyor mu? Sancı gibi değil yani sızlama gibi hareket edince yürüyünce falan net hissediyorum
Allah razı olsun canım unutmamışsın beni.Çok sevindim temiz çıkmasınaMerhaba canım fetal dna sonucumuz geldi. Hiçbir problem yok. Senin de için rahatlasın diye yazmak istedim. Acildeki doktordan sonra kendi doktorum da ense kalınlığı azalmış demişti zaten. Darısı başına
Kızlar bugün fetal dna sonucum gelecekti ama sabah aradılar ve yeterli numuneye rastlayamadıkları için tekrar kan vermem gerektiğini söylediler. çok stres oldum ağladım bi ton. gittim sonra kan verip geri işe döndüm. böyle bi şey yaşayan var mı? neyse sonuç temiz çıksın da diyorum artık düşünmemeye çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?