2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Kızlar yaa göbek deliğimin bbirkaç parmak altında sanki bi takım kıpırtılar var bu bebişimdir di mi çok heyecanlandım

Kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Ben 9 haftalık hamileyim ama böyle hiç halim yok. Elim kolum kalkmıyor hep hasta gibiyim vucudum ağrıyor ağlamaklı bir halim var. Bitane çocuğum var onunla bile ilgilenemiyorum böyle çok boşluktayım. Bide kese dışında kanamam var onada canım sıkılıyor. Hamile değil hasta gibiyim.

Ben de bugün fetal dna testimi verdim. 5-7 iş günü içinde gelir sonuçlar dediler, ben de yaptıran herkesin de sonucu güzel çıkar inşallah dualarınızı bekliyorum kızlarım. Ankaraya gidecekmiş kanım. Yukarıda bir üye sormuştu nereye yaptırdınız diye doktorum genoksu önerdi daha önce bir sıkıntı yaşamamışlar oraya yaptırdım ben de.

Benim o çok güzel tertemiz sonuçlar alın inşallah bana da doktorum geneoksu önerdi ama olumsuz yorumlardan kafam çok karıştı, doktorumu dinlesem, önerilerden mi kendi aklıma göre seçsem bilemiyorum. Bir de şunu duydum True_orange herkese farklı ücret çıkarıyorlar diye. Size ne kadar dediler ücret?

Amin sizin de sonuçlarınız tertemiz gelsin inşallah. Yaşadığım yerde çok bir seçeneğim yoktu zaten o yüzden ben doktorumu dinlemeyi tercih ettim. 10 bin ödedik biz

Uyku uyuyamayan var mıı bu gece sabah ezanında anca uykuya dalabildim dön dön artık uyumak istiyorummm gündüzde aynı tam dalıcam yok olmuyor

Amin sizin de sonuçlarınız tertemiz gelsin inşallah. Yaşadığım yerde çok bir seçeneğim yoktu zaten o yüzden ben doktorumu dinlemeyi tercih ettim. 10 bin ödedik biz
Doğruymuş duyduğum. Geçen burda bir arkadaşa 9 buçuk demişler, size 10, bana 12 hiç hoş değil. Yeter ki doğru ve güzel sonuçlar alalım, sorunsuz atlatalım da

Kızlar yaa göbek deliğimin bbirkaç parmak altında sanki bi takım kıpırtılar var bu bebişimdir di mi çok heyecanlandım
Ya dün akşamdan beridir ara ara bende de kıpırtı var titreme gibi böyle 14+4 olduk aöa mümkün müdür bilmem

Doğruymuş duyduğum. Geçen burda bir arkadaşa 9 buçuk demişler, size 10, bana 12 hiç hoş değil. Yeter ki doğru ve güzel sonuçlar alalım, sorunsuz atlatalım da
Dolar kuru arttığı için fiyatı yükseltiyo olabilirler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…