Ah seni öyle iyi anlayabiliyorum ki. Çok etkilendim. Durup durup engel olamıyorum ağlıyorum. Sürekli aynı şeyi yaşayacakmışım korkusu var atamadım henüz. Kahverengi akıntı hala devam ediyor, yarın başka doktora gideceğim. Bütün doktorları deneyeceğim gerekirse. Biri bir fikir versin şundan olmuştur desin istiyorum.Merhaba cnm okuyunca kendimi gördüm sanki. Aynı şeyi yaşadım. Sebebini buldum sanırım bir kaç doktora gittim. Sebebi şu yada bu diyemeyiz dediler. Son gittiğin doktor çok ayakta durmak yorulmak vs. Bebeğin eşinde kanmaya yol açar bolca dinlenmelisin dedi. İçim fahatladı. Kanama yaptığım gün çok ayakta kalmış yorulmuştum.
Canım ne yazdın , cevaplayacağım bir şey olunca yazıyorum ben .Bi msj yazdım kimseden bı cevap gelmedi , insan birşeyler duyup rahatlamak istiyor ama kimsenin ilgisini çekmedim galiba..
Canım ya galiba sendin hamile günlüğünün yapılışını açıklamamıştın kaçıncı sayfadaydı bulamadım tekrar yazarmısın yada hangi sayfaydı söyleyebilirmisin .?Kişiye göre değişiyor canım, ben 14+3üm hâlâ bulantım devam ediyor.
Bu grubun ilk sayfasınaCanım ya galiba sendin hamile günlüğünün yapılışını açıklamamıştın kaçıncı sayfadaydı bulamadım tekrar yazarmısın yada hangi sayfaydı söyleyebilirmisin .?
Evet ama sonra su içiyorum yutamıyorum çünküCanım bal yiyor musun?
Yapabileceğin şeyler bol su tüketmek portakal kivi mandalina bal-kaymak ballı süt tüketmekEvet ama sonra su içiyorum yutamıyorum çünkü
Canım benim Allahım iyi haberler almayı, bebeğinin sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin inşallahArkadaşlar Merhabalar;
11 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı bebeğimin ense kalınlığı 4 mm ve bağırsak dışarda denildi kendi doktorum fetal dna yapılmasını söyledi, ben farklı bir doktora daha göründüm o da aynı teşhisleri koydu ve beni çam sakuraya plasentadan örnek alınması için yönlendirdi. Daha önce hiç duymadığım şeyler bunlar tecrübesi olan duyan bana bir nebze de olsa moral olacak tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim, bu arada dualarınıza da talibim
Teşekkür ederim canımBelllaa Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Ne yazmıştın canım sen
Dün sabah kanamam oldu biraz doktora gittim progestan verdi ara ara lekelenme tarzında devam ediyor. Doktor bı sıkıntı yok dedi ama insanda düşünmeden edemiyor aslında 12 haftayı geçince düşük riski de düşüyor biliyorum ama işte leke görünce canım sıkılıyor. Böyle bişey yaşayan tecrubesi olan var mı diye buraya yazdım. Bı de benim hamileligin başından beri çok akıntım oluyo geçen ay enfeksiyon çıkmadı bu gittiğimde de bakmadı doktor yarın bsska bı doktora daha gitmeyi düşünüyorumCanım ne yazdın , cevaplayacağım bir şey olunca yazıyorum ben .
Bazen çok yorulduğunda, ayakta fazla durduğunda falan da kanama oluyormuş sende durumlar nasıl çalışıyor musun canım, kanaması ara ara devam edip de sağlıklı doğumlar yapan epey fazla. Dinlemene bak canım gelip geçicidir inşallahDün sabah kanamam oldu biraz doktora gittim progestan verdi ara ara lekelenme tarzında devam ediyor. Doktor bı sıkıntı yok dedi ama insanda düşünmeden edemiyor aslında 12 haftayı geçince düşük riski de düşüyor biliyorum ama işte leke görünce canım sıkılıyor. Böyle bişey yaşayan tecrubesi olan var mı diye buraya yazdım. Bı de benim hamileligin başından beri çok akıntım oluyo geçen ay enfeksiyon çıkmadı bu gittiğimde de bakmadı doktor yarın bsska bı doktora daha gitmeyi düşünüyorum
Ben de aynı şekilde Progestan ve iğnesini vuruluyorum. Lekelenme görmeye razı geliyor insan kanamadan sonra. O da geçecek inşallah. Bir sebep duymak istiyor insan. Ben de yarın başka bir doktora gideceğim bu yüzden. Güzel haberler alalım inşallahDün sabah kanamam oldu biraz doktora gittim progestan verdi ara ara lekelenme tarzında devam ediyor. Doktor bı sıkıntı yok dedi ama insanda düşünmeden edemiyor aslında 12 haftayı geçince düşük riski de düşüyor biliyorum ama işte leke görünce canım sıkılıyor. Böyle bişey yaşayan tecrubesi olan var mı diye buraya yazdım. Bı de benim hamileligin başından beri çok akıntım oluyo geçen ay enfeksiyon çıkmadı bu gittiğimde de bakmadı doktor yarın bsska bı doktora daha gitmeyi düşünüyorum
Canım ben 7. Haftada bir kanama yaşadım geçen sene ama senin gibi ara ara değil adet görür gibi bir kanamaydı.ve 4 gün içinde bebeği kaybettim . Doktor progesteron takviyesi yapmış bence korkma derim bu grupta çok kanaması olupta sonra düzelen çok oldu .ama sen yinede için rahat etsin kanama alını tekrar kontrol etsinler .Dün sabah kanamam oldu biraz doktora gittim progestan verdi ara ara lekelenme tarzında devam ediyor. Doktor bı sıkıntı yok dedi ama insanda düşünmeden edemiyor aslında 12 haftayı geçince düşük riski de düşüyor biliyorum ama işte leke görünce canım sıkılıyor. Böyle bişey yaşayan tecrubesi olan var mı diye buraya yazdım. Bı de benim hamileligin başından beri çok akıntım oluyo geçen ay enfeksiyon çıkmadı bu gittiğimde de bakmadı doktor yarın bsska bı doktora daha gitmeyi düşünüyorum
Dualarım sizinleArkadaşlar Merhabalar;
11 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı bebeğimin ense kalınlığı 4 mm ve bağırsak dışarda denildi kendi doktorum fetal dna yapılmasını söyledi, ben farklı bir doktora daha göründüm o da aynı teşhisleri koydu ve beni çam sakuraya plasentadan örnek alınması için yönlendirdi. Daha önce hiç duymadığım şeyler bunlar tecrübesi olan duyan bana bir nebze de olsa moral olacak tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim, bu arada dualarınıza da talibim
İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruzAh seni öyle iyi anlayabiliyorum ki. Çok etkilendim. Durup durup engel olamıyorum ağlıyorum. Sürekli aynı şeyi yaşayacakmışım korkusu var atamadım henüz. Kahverengi akıntı hala devam ediyor, yarın başka doktora gideceğim. Bütün doktorları deneyeceğim gerekirse. Biri bir fikir versin şundan olmuştur desin istiyorum.
Plasenta aşağıda ise de yapabiliyormuş evet, umarım değildir ya da zamanla yukarı çıkar. Kötü senaryolar kurmamaya çalışacağız olabildiğince. Seni anlıyorum ve yanındayım canım H htmlhtml aşacağız inşallah Allah’ın izniyle
Dün sabah kanamam oldu biraz doktora gittim progestan verdi ara ara lekelenme tarzında devam ediyor. Doktor bı sıkıntı yok dedi ama insanda düşünmeden edemiyor aslında 12 haftayı geçince düşük riski de düşüyor biliyorum ama işte leke görünce canım sıkılıyor. Böyle bişey yaşayan tecrubesi olan var mı diye buraya yazdım. Bı de benim hamileligin başından beri çok akıntım oluyo geçen ay enfeksiyon çıkmadı bu gittiğimde de bakmadı doktor yarın bsska bı doktora daha gitmeyi düş
Dün sabah kanamam oldu biraz doktora gittim progestan verdi ara ara lekelenme tarzında devam ediyor. Doktor bı sıkıntı yok dedi ama insanda düşünmeden edemiyor aslında 12 haftayı geçince düşük riski de düşüyor biliyorum ama işte leke görünce canım sıkılıyor. Böyle bişey yaşayan tecrubesi olan var mı diye buraya yazdım. Bı de benim hamileligin başından beri çok akıntım oluyo geçen ay enfeksiyon çıkmadı bu gittiğimde de bakmadı doktor yarın bsska bı doktora daha gitmeyi düşünüyorum
Bende de oluyor ama gaz ağrısı gibi geliyor bende çok ağrı olmadığı için önemsemedimKızlar ara ara alt karnımda ağrı oluyor bebiş büyüdüğü içindir diye çok önemsemiyorum sizde de oluyor mu? Sancı gibi değil yani sızlama gibi hareket edince yürüyünce falan net hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?