How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Kızlar bugün fetal dna sonucum gelecekti ama sabah aradılar ve yeterli numuneye rastlayamadıkları için tekrar kan vermem gerektiğini söylediler. çok stres oldum ağladım bi ton. gittim sonra kan verip geri işe döndüm. böyle bi şey yaşayan var mı? neyse sonuç temiz çıksın da diyorum artık düşünmemeye çalışıyorum..
Kuzenimin başına üst üste 2 kere geldi sonuç olarak sapasağlam 5 yaşında bir kızı var hiç stres yapmayın numuneyi alan yetersiz almış sadece

KIzlar 11+3'üm hala mide bulanması ve kokuya hasasiyet var. Ne zaman geçer ? 12 haftalık olunca geçiyormuṣ diye duymuṣtum

Kuzenimin başına üst üste 2 kere geldi sonuç olarak sapasağlam 5 yaşında bir kızı var hiç stres yapmayın numuneyi alan yetersiz almış sadece
ay inşallah öyledir, sordum bi de niye böyle oldu diye iki tüp alsaydınız gerekirse dedim, onla ilgisi yok hanımefendi dediler bebeğin kanı yeterli oranda sizin dna'nıza karışmamış o numunede gibi bi şeyler söylediler. bilemedim ben de .

KIzlar 11+3'üm hala mide bulanması ve kokuya hasasiyet var. Ne zaman geçer ? 12 haftalık olunca geçiyormuṣ diye duymuṣtum
Canım aynıymış günlerimiz. Benimde devam ediyor. Kişiden kişiye değişen bir şey bu. Kızımdayken 16. Haftada kesilmişti bulantım

Kızlar sizce cinsiyet nedir
Screenshot_20240313_170528_Gallery.jpg

Kızlar bugün fetal dna sonucum gelecekti ama sabah aradılar ve yeterli numuneye rastlayamadıkları için tekrar kan vermem gerektiğini söylediler. çok stres oldum ağladım bi ton. gittim sonra kan verip geri işe döndüm. böyle bi şey yaşayan var mı? neyse sonuç temiz çıksın da diyorum artık düşünmemeye çalışıyorum..
Canim korkma yeterli dna plasentadan kana geçmemiştir ondan. Yani biraz erken alınmış kan her zaman 10. Haftada geçmiyor bazen 11 de bile yeterli dna olmuyor

Bi msj yazdım kimseden bı cevap gelmedi , insan birşeyler duyup rahatlamak istiyor ama kimsenin ilgisini çekmedim galiba..

Bi msj yazdım kimseden bı cevap gelmedi , insan birşeyler duyup rahatlamak istiyor ama kimsenin ilgisini çekmedim galiba..
Doktorunun söyledikleri seni rahatlatmalıydı aslında bir sıkıntı görememiş. Bence doktorunuzu değiştirebilirsiniz

Kızlar grip 1 haftadır geçmiyor 1 gün iyi 1 gün kötüyüm sizde dikkat edin herkes hasta bulaşıp duruyor. Doktor randevuma da 10 gün var bebişimide çok merak ediyorum. Hasta olunca onuda hasta edermişim gibi geliyor kurtulamıyorum bu psikolojiden

Kızlar grip 1 haftadır geçmiyor 1 gün iyi 1 gün kötüyüm sizde dikkat edin herkes hasta bulaşıp duruyor. Doktor randevuma da 10 gün var bebişimide çok merak ediyorum. Hasta olunca onuda hasta edermişim gibi geliyor kurtulamıyorum bu psikolojiden
Canım bal yiyor musun?

anladm canım ben Genoks diye bi firmaya verdim ama hatta tekrar kan istediler.
Bebeklerimiz daha ufak olduğu için yeterli numune bulamamışlardır, hayırlısıyla tamamlanacak inşallah 🥰
Amerika’ya gönderilen bir firma varmış ismi Natera. natera panorama testi diye geçiyor. Ancak onlarla hangi kanal üzerinden nasıl irtabata geçeceğimi bilemiyorum. Bilen varsa yeşillendirirse çok sevinirim.
Ya da intergen hakkında yorum olan var mı ?

Back