• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Doğruymuş duyduğum. Geçen burda bir arkadaşa 9 buçuk demişler, size 10, bana 12 😬 hiç hoş değil. Yeter ki doğru ve güzel sonuçlar alalım, sorunsuz atlatalım da 🌺
Arada aracı bir labratuar var belki ondan farklı fiyat söylenmiş olabilir. Bir de mesela ben ege bölgesindeyim kanım Ankaraya gidecek. Ege bölgesine verilen fiyat ile yakın illere verilen fiyat aynı olmayabilir diye düşünüyorum🙏🏻

Aşerme kaçıncı haftalara kadar oluyor ya canım öyle bir 🎂 istiyor ki anlatamammm

Arada aracı bir labratuar var belki ondan farklı fiyat söylenmiş olabilir. Bir de mesela ben ege bölgesindeyim kanım Ankaraya gidecek. Ege bölgesine verilen fiyat ile yakın illere verilen fiyat aynı olmayabilir diye düşünüyorum🙏🏻
Bunu soracağım kendilerine. Söyledikleri tek ücret olduğu ve değişmediği ama, bu sebeple soruyorum. Bir de bugün 12 bin yaparız ancak size gibi saçma bir cümle kurdular. Ki ne pazarlık yaptım ne bir şey dedim. Bu konuda da çok şikayet duydum. Bakalım hayırlısı. Fikirleriniz için teşekkürler 🙏🏻

İlk gebeliğimde öyle olmadım şuanda da çok yiyemiyorum zorluyorum hatta.. keşke bende çok yesem 😄 belki ilerleyen haftalarda iştahım açılır 🤲🏻🙈😁 sonrasında her türlü veriliyor zaten kilolar
Bende hem hamilelik hemde emzirdiğim için tutmadım , bide ben çok acıkıyorum ya ilk gebeliğimde böyleydi ve 20+ kilo aldım, şeker yüklemesi falanda yapıldı çıkmadı ama ben çok acıkıyorum bugün de öyle oldum mesela açlığa hiç tahammülüm yok, hele ilk gebeliğimde son ay hiç doymuyordum artık yemek yemek istemiyordum 🥲

İlk çocuğun ne kadarlık canım o mu erkek istiyordu 😅
Canım özelde mi baktılar bide bende devlette 2 li için ultrasona gireceğim de usg ye kadın doğumcu değil ultrason bölümünde bakıyorlar cinsiyet sorsam doktor kızar mı diye düşünüyorum da😅
Merhaba, ben pazartesi gittim devlette ikili test için. Detaylı güzel baktı bence doktor ve sormadığım halde cinsiyet tahmini yaptı ama erken yine de bi iki hafta sonra daha net olur belki dedi 😊 bence sor hiç çekinme

Merhaba,
İnşallah eylül ayında bende Allahın izniyle evladımı kucağıma almayı umuyorum. Sizlere bir sorum olacak yardımcı olur musunuz?
Benim 9 ay önce bir düşüğüm oldu.
Şuan 14 haftalık hamileyim. Yarınn serklaj işlemi gerçekleşecek. Çok gerginim bu konuda tecrübesi olan hanım arkadaşlar bilgi verir misiniz
Hayırlı ramazanlar

Merhaba, ben pazartesi gittim devlette ikili test için. Detaylı güzel baktı bence doktor ve sormadığım halde cinsiyet tahmini yaptı ama erken yine de bi iki hafta sonra daha net olur belki dedi 😊 bence sor hiç çekinme
Ayy heyecanlandım şuan öğrenme ihtimalime, teşekkür ederim soracağım inşallah 😅

İlk gebeliğimde öyle olmadım şuanda da çok yiyemiyorum zorluyorum hatta.. keşke bende çok yesem 😄 belki ilerleyen haftalarda iştahım açılır 🤲🏻🙈😁 sonrasında her türlü veriliyor zaten kilolar
Her gebelik o kadar farklı ki ya canları sağolsun inşallah sağlıklı olsunlarda halledilir geri kalan😊

Bu gece benim gibi kötü kötü rüyalar gören var mıydı kızlar ya. Korkunç bir rüya gördüm, zikretmek bile istemiyorum çoğunuz tahmin etmiştir. Allahım esirgesin hepimizi, evlatlarımızı....
Canım ya bugün bende çok kötü bir rüya gördüm, ağlayarak uyandım. Modum aşırı düşük bugün. Allah hepimizin evlatlarını korusun, bizimle beraber🙏 ben sadaka attım uyanır uyanmaz belki senide rahatlatır biraz

Back