Canım ben muz verirken mutlaka az bir şey zeytinyağ damlatıyorum yoksa bizimki de yapamıyor ya da muz elma karışık veriyorum elma da güzel kaka yaptırıyor aklında olsun
Biz başladık desteksiz şu an rekorumuz 10 dakika sonra yorulup atıyor kendini
Ama benimki kedilere kudurduğundan hırsından ya. Basması da var mesela şu an baya tüm ayak basıyor hatta doktor kontrolde baktı dedi ki sen yürüteç hoppala ne istersen alabilirsin basmayı öğrenmiş artık şekli bozulmaz yürür bu dedi. Bir de emekleme pozisyonuna getiriyor kendini ama sonra bırakıyor sanırım kolları güçsüz azıcık
Bence kafası çok şekilli sivri gayet derler ki sivri kafa zeki olur jdjdjd Kardeşimin de böyleydi oğlumun da böyle hiç sorun yok canım gayet düzgün şekli
Başlarda bizim de böyleydi sevdiği bir şeyi artırarak miktarı artırdım ben aklında olsun canım. Mesela elmaya bayılıyor elmayı artırdım sonra fazla yiyebildiğini fark edince kendi artırmak istedi. Favorisi yoğurt yemediği her şeye azıcık yoğurt koyuyorum şapırdata şapırdata yiyor
Bizim de sorunumuz su kızlar ya sulukla asla içmiyor biberonla da süt içmeye alıştığı için su tadı gelince bırakıyor bardaktan içmek istiyor öyle de genzine gidiyor kaşık ya da bardak harici içiremiyorum. Suluk olarak siz ne aldınız?