• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Kızlar aranızda cüz okuyabilecek olanlar var mı eşim böbrek hastası sonucunu bekliyoruz

İnşallah pek aktif değildim kaç gündür zaten böbreği iflas edebilir diyalize bağlanabilir biraz ciddi dedi hastalığı doktor elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor maalesef
Ne diyicegimi nasıl yorum yapicagimi sasirdim cnm Allah'ım güç kuvvet versin 😔

Merhaba arkadaşlar bende Eylül annesi olcam Allah nasip ederse beni de gruba ekler misin Linakiz Linakiz
28 yaşındayım. 2. Hamileliğim. Tahmini doğum 21 Eylül. 12+2 deyiz. Kese ve kalp atışı 7+4. Sat 16 aralik

Merhaba arkadaşlar bende Eylül annesi olcam Allah nasip ederse beni de gruba ekler misin Linakiz Linakiz
28 yaşındayım. 2. Hamileliğim. Tahmini doğum 21 Eylül. 12+2 deyiz. Kese ve kalp atışı 7+4. Sat 16 aralik
Hoşgeldin cnm aramıza 😍

Canim senle satlarimiz ayniydi bebegin cinsiyeti belli oldumu? Benim erkek sati 16.12 olan bir arkadas daha var kayitli93 onunda erkek seninkini merak ettim 😃
Benim de sat 16 Aralık canım.Doktorum cinsiyet tahmini yapmadı malesef.12 de yaparım diyordu beyefendi ama daha erken dedi.Ben rüyamda 2 3 kez gördüm ama netleşsin öyle diyim bakalım tutacak mı😂

Benim de sat 16 Aralık canım.Doktorum cinsiyet tahmini yapmadı malesef.12 de yaparım diyordu beyefendi ama daha erken dedi.Ben rüyamda 2 3 kez gördüm ama netleşsin öyle diyim bakalım tutacak mı😂
Ankette erkegi isaretlermissin bende erkek sandim 🙈 birde september93 diye bi arkadas var onunda sat 16 aralik merak ediyorum ayni sat olanlarin cinsiyeti ayni mi acaba diye 😃

Linakiz benimde cinsiyet belli oldu. Benimde erkekmis. Bir oglum vardi insanllah bu kiz olur demistim ama Rabbim 2.yide erkek nasip etti 😊
Benim kuzenlerimin yakın arkadaşlarımın hep erkekten kıza döndü 20.haftada. Umudumuzu diri tutalım kızlar belki kız olur bizim de :halay:

İnşallah pek aktif değildim kaç gündür zaten böbreği iflas edebilir diyalize bağlanabilir biraz ciddi dedi hastalığı doktor elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor maalesef
Canım çok geçmiş olsun burada hepimiz hamileyiz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine güzel haberler alın inşallah

Back