- 24 Nisan 2016
- 140
- 105
- 103
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor bize ikili taramada %60 kız dediğinden beridir bizimkinin ismi Melis Ada :) İnşallah son anda gol yemeyizAl benden de o kadar. Kızda nettim Ada koyacaktım ismini. Şimdi çaresizce bakınıyorum.
Benim de öyle oldu doktorum cinsiyeti söylediğinde ilk bir on saniye sessizlik oldu ben de kıza çok yükselmiştim çünkü tum işaretler onu gösteriyordu büyük şok oldumBu arada çin takvimi rus takvimi kan değişimi maya takvimi hiç biri tutmadı. Kalbim kırık
Tamam canım o zaman.1 tüp kan ama yine de geç çıkıyor demekBen de cuma günü verdim ama doktorum 1 hafta içinde dedi galiba anca hafta ortasına doğru çıkar.
Çok güzel isim, adıyla sağlığıyla huzuruyla büyüsün. Ben koyamadım siz koyun caaağnım ismiDoktor bize ikili taramada %60 kız dediğinden beridir bizimkinin ismi Melis Ada :) İnşallah son anda gol yemeyiz
Nipt olmasaydı belki arada sevinirdik kız gibi falan dediklerinde. Şüpeye ve pipiye yer bırakmayacak şekilde erkek şu an sonuçlarımızBenim de öyle oldu doktorum cinsiyeti söylediğinde ilk bir on saniye sessizlik oldu ben de kıza çok yükselmiştim çünkü tum işaretler onu gösteriyordu büyük şok oldum
Cinsiyet yanlış çıkarsa komple testten şüphe ederim. Sanmıyorum ve ummuyorum yaBu arada ben de nipt yaptırdım cinsiyeti öyle öğrendim de nipte yanlış çıkan var mı acaba cinsiyette aklıma düştü şimdi
Yanlış çıkanlar oluyormuş az önce öyle bir bakayım dedim de. Ben genoksa yaptırmıştım. 12. Haftada doktora gittiğimde doktor ultrasonda göremedi nipt ile öğrendik direkt biz. Ultrasonda da görürsem tamam diyip rahatlayacağım artıkCinsiyet yanlış çıkarsa komple testten şüphe ederim. Sanmıyorum ve ummuyorum ya
Valla benim erkekse Barlas kızsa defne ismi olacaktı erkek olacak Barlas bebiş gelsin bakalım hayırlısıylaYanlış çıkanlar oluyormuş az önce öyle bir bakayım dedim de. Ben genoksa yaptırmıştım. 12. Haftada doktora gittiğimde doktor ultrasonda göremedi nipt ile öğrendik direkt biz. Ultrasonda da görürsem tamam diyip rahatlayacağım artık
Ya bence erkek cinsiyeti kendini hemen belli ettiği için erken öğreniliyor. Bakın görün ilerleyen haftalarda kızlarda artış görülecek.Ay erkek senesi mi nedir benim de oğlum var bir kız olsa iyi olacak ama
Miray olmazsa Miraç olurAllah biliyo ya bende hep kiz isimlerine baktim miray a da nerdeyse karar vermistim bende simdi erkeklere bakiyorum
Biz de nift ile öğrendik. Ama kromozoma yanlış bakılıyorsa komple testin de güvenirliği sorgulanır bu durumda. Yani yanılmış olmamalarını tercih ederim açıkçası. Ben de bugün gideceğim doktora. Bakalım o ne diyecek.Yanlış çıkanlar oluyormuş az önce öyle bir bakayım dedim de. Ben genoksa yaptırmıştım. 12. Haftada doktora gittiğimde doktor ultrasonda göremedi nipt ile öğrendik direkt biz. Ultrasonda da görürsem tamam diyip rahatlayacağım artık
Merhaba sağlıcakla alın kucağınıza inşallah ne gibi belirtileriniz oldu merak ettimBenim de öyle oldu doktorum cinsiyeti söylediğinde ilk bir on saniye sessizlik oldu ben de kıza çok yükselmiştim çünkü tum işaretler onu gösteriyordu büyük şok oldum
4 gün önden mi gidiyor canım. Doktor bana da 4 gün önde gözüküyor dedi son gittiğimde ama ben uygulamada değiştirmedim hala 14+6 gözüküyoruz. Seninle aynıydık diye hatırlıyorumAy Allah'ım neler neler nedir bu erkek cinsiyetleri Kızlar dün hem hayatım boyunca hem hamilelik boyunca ilk defa baş dönmesi yaşadım bu neydi bayılıyorum sandım gözlerim falan gitti iyiki eşim evdeydi tuttu otutturdu hemen çok korktum Ayın 19u gidicektik normalde kontrole erkene aldım perşembe gidicem artık çok merak ediyorum bebeğimi umarım iyidir 15+3 olucam cinsiyeti de erkekse zaten öğreniriz artık herhalde kesin
Yok aynı canım normalde 15+0ım şuan perşembe 15+3 olucam gösterir mi diye dedim4 gün önden mi gidiyor canım. Doktor bana da 4 gün önde gözüküyor dedi son gittiğimde ama ben uygulamada değiştirmedim hala 14+6 gözüküyoruz. Seninle aynıydık diye hatırlıyorum
Amin inşallah hepimiz cildim ergenlikte bile bozulmadığı kadar bozuldu. Kırmızı kırmızı lekelenmelerim oldu hala da devam ediyor. Erkek bebek anneyi güzelleştirir teorisini direkt olarak çürüttük yüzük testi, Çin takvimi, Rus takvimi,hepsi kız gösteriyordu. Nuba göre de kızdı. Oda tutmadıMerhaba sağlıcakla alın kucağınıza inşallah ne gibi belirtileriniz oldu merak ettim