• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Bu arada çin takvimi rus takvimi kan değişimi maya takvimi hiç biri tutmadı. Kalbim kırık☺️
Benim de öyle oldu 😂 doktorum cinsiyeti söylediğinde ilk bir on saniye sessizlik oldu ben de kıza çok yükselmiştim çünkü tum işaretler onu gösteriyordu büyük şok oldum 😁

Bu arada ben de nipt yaptırdım cinsiyeti öyle öğrendim de nipte yanlış çıkan var mı acaba cinsiyette 🥹 aklıma düştü şimdi 🧐

Benim de öyle oldu 😂 doktorum cinsiyeti söylediğinde ilk bir on saniye sessizlik oldu ben de kıza çok yükselmiştim çünkü tum işaretler onu gösteriyordu büyük şok oldum 😁
Nipt olmasaydı belki arada sevinirdik kız gibi falan dediklerinde. Şüpeye ve pipiye yer bırakmayacak şekilde erkek şu an sonuçlarımız😁😁

Cinsiyet yanlış çıkarsa komple testten şüphe ederim. Sanmıyorum ve ummuyorum ya🤔
Yanlış çıkanlar oluyormuş az önce öyle bir bakayım dedim de. Ben genoksa yaptırmıştım. 12. Haftada doktora gittiğimde doktor ultrasonda göremedi nipt ile öğrendik direkt biz. Ultrasonda da görürsem tamam diyip rahatlayacağım artık 🤩

Yanlış çıkanlar oluyormuş az önce öyle bir bakayım dedim de. Ben genoksa yaptırmıştım. 12. Haftada doktora gittiğimde doktor ultrasonda göremedi nipt ile öğrendik direkt biz. Ultrasonda da görürsem tamam diyip rahatlayacağım artık 🤩
Valla benim erkekse Barlas kızsa defne ismi olacaktı erkek olacak Barlas bebiş gelsin bakalım hayırlısıyla🌸🙋🏻‍♀️

Ay Allah'ım neler neler nedir bu erkek cinsiyetleri 🥰🥰 Kızlar dün hem hayatım boyunca hem hamilelik boyunca ilk defa baş dönmesi yaşadım bu neydi bayılıyorum sandım gözlerim falan gitti iyiki eşim evdeydi tuttu otutturdu hemen çok korktum 🥹 Ayın 19u gidicektik normalde kontrole erkene aldım perşembe gidicem artık çok merak ediyorum bebeğimi umarım iyidir 🙏🏻🩷 15+3 olucam cinsiyeti de erkekse zaten öğreniriz artık herhalde kesin 😅

Biz de nift ile öğrendik. Ama kromozoma yanlış bakılıyorsa komple testin de güvenirliği sorgulanır bu durumda. Yani yanılmış olmamalarını tercih ederim açıkçası. Ben de bugün gideceğim doktora. Bakalım o ne diyecek.

Ben erkek isim hic düşünmemiştim. Kız olsa bade koymak çok istiyordum. Suan erkek için Arden, Arda, yiğit isimleri arasındayız eşimle 😁

Merhaba sağlıcakla alın kucağınıza inşallah ne gibi belirtileriniz oldu merak ettim🥰

Ay Allah'ım neler neler nedir bu erkek cinsiyetleri 🥰🥰 Kızlar dün hem hayatım boyunca hem hamilelik boyunca ilk defa baş dönmesi yaşadım bu neydi bayılıyorum sandım gözlerim falan gitti iyiki eşim evdeydi tuttu otutturdu hemen çok korktum 🥹 Ayın 19u gidicektik normalde kontrole erkene aldım perşembe gidicem artık çok merak ediyorum bebeğimi umarım iyidir 🙏🏻🩷 15+3 olucam cinsiyeti de erkekse zaten öğreniriz artık herhalde kesin 😅
4 gün önden mi gidiyor canım. Doktor bana da 4 gün önde gözüküyor dedi son gittiğimde ama ben uygulamada değiştirmedim hala 14+6 gözüküyoruz. Seninle aynıydık diye hatırlıyorum

4 gün önden mi gidiyor canım. Doktor bana da 4 gün önde gözüküyor dedi son gittiğimde ama ben uygulamada değiştirmedim hala 14+6 gözüküyoruz. Seninle aynıydık diye hatırlıyorum
Yok aynı canım normalde 15+0ım şuan perşembe 15+3 olucam gösterir mi diye dedim 🙏🏻

Merhaba sağlıcakla alın kucağınıza inşallah ne gibi belirtileriniz oldu merak ettim🥰
Amin inşallah hepimiz 🤲🏻 cildim ergenlikte bile bozulmadığı kadar bozuldu. Kırmızı kırmızı lekelenmelerim oldu hala da devam ediyor. Erkek bebek anneyi güzelleştirir teorisini direkt olarak çürüttük😁 yüzük testi, Çin takvimi, Rus takvimi,hepsi kız gösteriyordu. Nuba göre de kızdı. Oda tutmadı 🤷🏻‍♀️

Back