- 15 Ocak 2023
- 2.699
- 1.032
- 53
İnşallah Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun burada hepimiz hamileyiz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine güzel haberler alın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun burada hepimiz hamileyiz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine güzel haberler alın inşallah
Canım kaç haftalık bildi erkek olduğuku. Oturduğum ülkede 20 haftalıkken tahmin ediyorlar...Linakiz benimde cinsiyet belli oldu. Benimde erkekmis. Bir oglum vardi insanllah bu kiz olur demistim ama Rabbim 2.yide erkek nasip etti
Yanlış olmuş belki canım anket neresiAnkette erkegi isaretlermissin bende erkek sandim birde september93 diye bi arkadas var onunda sat 16 aralik merak ediyorum ayni sat olanlarin cinsiyeti ayni mi acaba diye
Benim iki günde çıkmıştı özelde ama e nabızda görünmüyorduKızlar cuma 2li test için kan vermiştim hala çıkmamış sonucu özel hastanede.Bu ne zaman çıkıyor acaba özel diye çabuk çıkar sanmıştım
Erkeklere +1de ben ekliyorum. :) Linakiz
Ay erkek senesi mi nedir benim de oğlum var bir kız olsa iyi olacak amaLinakiz benimde cinsiyet belli oldu. Benimde erkekmis. Bir oglum vardi insanllah bu kiz olur demistim ama Rabbim 2.yide erkek nasip etti
Memorialın kendi sayfasından da bakıyorum canım oraya da düşmemişBenim iki günde çıkmıştı özelde ama e nabızda görünmüyordu
Ben de cuma günü verdim ama doktorum 1 hafta içinde dedi galiba anca hafta ortasına doğru çıkar.Memorialın kendi sayfasından da bakıyorum canım oraya da düşmemiş
Hosgeldin aramiza benimde sat 16 aralikMerhaba arkadaşlar bende Eylül annesi olcam Allah nasip ederse beni de gruba ekler misin Linakiz
28 yaşındayım. 2. Hamileliğim. Tahmini doğum 21 Eylül. 12+2 deyiz. Kese ve kalp atışı 7+4. Sat 16 aralik
Ben kocaeli de lutfiye ünlü diye bi doktora gidiyorum canim ilk cocugumda 11 haftalikken erkek demisti cok net bir sekilde ve oglum oldu bu hamileligimde gene ayni doktora gidiyorum 12. Haftamda gene direk çıkıntıyı gordum erkek dediCanım kaç haftalık bildi erkek olduğuku. Oturduğum ülkede 20 haftalıkken tahmin ediyorlar...
Ay 20 haftada cokmus kuzum yaa Allah sabir versin valla insan çatlar meraktan burda hepimiz eylul ayinda anne olucaz yani son adet tarihlerimiz uc asagi bes yukari yakin birbirine ve birer birer herkesin belli olmaya basladi 16 kisi erkek 18 kisi de kiz olacagini isaretlemis anketeCanım kaç haftalık bildi erkek olduğuku. Oturduğum ülkede 20 haftalıkken tahmin ediyorlar...
Benimde her yerde kiz cikiyordu herkes kiz diye dua ediyordu nur topu gibi oglum olduBu arada çin takvimi rus takvimi kan değişimi maya takvimi hiç biri tutmadı. Kalbim kırık
Vallahi benim hepsi erkek gösteriyordu ama içimdeki his kız diyordu ben 20.haftaya kadar inanmayacağım yine deBu arada çin takvimi rus takvimi kan değişimi maya takvimi hiç biri tutmadı. Kalbim kırık
Bana herkes erkek diyordu ama o takvimle falan niye öyle oldu ya. Ne isim koycaz şimdi bu oğlana biz.Benimde her yerde kiz cikiyordu herkes kiz diye dua ediyordu nur topu gibi oglum oldu
Canım senin hala umudun var en azından. Bizim burdan dönmez artık.Vallahi benim hepsi erkek gösteriyordu ama içimdeki his kız diyordu ben 20.haftaya kadar inanmayacağım yine de
Yorumlarin en ustunde canim 18 kisi kiz isaretlemis 16 kisi erkek bir arkadasimizinda ikizleri oluyormusYanlış olmuş belki canım anket neresi