• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Aynen öyle canım bugünlerin tekrarı olmucak ama oruçlarımızın tekrarını sonrada ödeyebiliriz 🙏🏻
Kız daha cinsiyeti belli değil ama hissedilen cinsiyete kız eklermisin içimden öyle geçiyor çünkü zamanında rüya görmüştüm oğluma hamileyken yolda doğum yapıp oğlumu doguruyordum ama kucağıma aldığımda tekrar hamile olduğumu görmüştüm şuan bu gerçek oldu sonrada kızım olduğunu görmüştüm Şimdide içimden kız geçiyor 😍😍😍

Yaa bide bu hemen anlaşılcak bişeyde değil. Oruc tutmakla plesanta agırlıgı bebek agırlıgı arasında ilişkiler bulmuşlar. Daha dusuk dogum agırlıgı plesanta agırlıgına sebep oluyor şeklinde calısmalar var ama tabi kapsamlı kesin bişey yok. 2 gün oruc tuttum aa zarar verdi dıyemıyoruz belki 5 ay sonra bu cocuk kucuk kaldı diycez. Bide normal gunluk yan etkiler var. Bana doktorum gunduz uykuna agırlık verip gece daha az uyursan uyanık vakitte alman gereken gıda ve suyu alabilirsen tutabilirsin dedi. Ben tutayım die dusundum ama bulantılar cok fena ac kalınca daha da artıyor. Yemek yemek değil ama bi leblebi cubuk kraker gibi şeyler arıyorum kusmamak için. Nefsime zor gelen sonradan 30 tutmak tabi. Sabahları işe gitmek olmasa belki rahatca tutarım dıycem ama diyemıyorumda

Ben de tutamayacağım kızlar 2 3 saat açlık bile çok etkiliyor beni hem mide bulantısı aşırı artıyor hem de tansiyonum düşüyor. Evde bir de 2.5 yaşında kızım var sabah 7 de uyanıyor😂 anlayacağınız bana uykular haram 😂😂

Ben de tutamayacağım kızlar 2 3 saat açlık bile çok etkiliyor beni hem mide bulantısı aşırı artıyor hem de tansiyonum düşüyor. Evde bir de 2.5 yaşında kızım var sabah 7 de uyanıyor😂 anlayacağınız bana uykular haram 😂😂
Aaa ben bende oğlum sayesinde kalkıyorum uykular haram oldu şarkısı geldi aklıma birden 🤣🤣

Günaydın Eylül Anneleri 🥰
Size bir konuda danışmak istiyorum
Fetal dna nifty testi yaptıranlar
Hangi firmada yaptırdınız
Sonuç ne kadar sürede çıkti memnun kaldınız mı
Ücret neydi

Ekim annesiyim bende inşallah araştırma yapıyorum nifty için
Ben Veritas My Prenatal yaptırdım İspanya ya gönderiyorlar. Çok ilgililer. Kapsamlı fetal DNA yı 430 euro ya yaptırdım. 5 günde çıktı sonuç. Hem fatura kesiyorlar hemde yurtdışına gönderdiklerine dair DHL gönderi kodu. Ayrıca test numaranı da alıp Veritas a direkt sorabiliyorsun mail ile. Oldukça güvenilir.

Ben Veritas My Prenatal yaptırdım İspanya ya gönderiyorlar. Çok ilgililer. Kapsamlı fetal DNA yı 430 euro ya yaptırdım. 5 günde çıktı sonuç. Hem fatura kesiyorlar hemde yurtdışına gönderdiklerine dair DHL gönderi kodu. Ayrıca test numaranı da alıp Veritas a direkt sorabiliyorsun mail ile. Oldukça güvenilir.

Teşekkürler canım not aldım hemen 🥰

Kizlar selam bende eylulde kiz annesi olacagim insallah🙏 bir kac sorum icin gorus almak sizlerden. 12+4 teyim detayli ultrasonda plesenta asagida cikti dr zamanla yukari cikmasi lazim cikmazsa problem dedi, ayni dueumu yasayan var mi?
Dun nezle oldum bogaz agrisi geniz akintisi ve feci bir bas agrisi var. Limon ve ihlamur cayi ictim ilac almadim. Dogal be bebise zarari olmayacak yontemler var mi bildiginiz?
Gorus paylasan anne adaylarina pesinen tesekkurler🌸

Günaydın Eylül Anneleri 🥰
Size bir konuda danışmak istiyorum
Fetal dna nifty testi yaptıranlar
Hangi firmada yaptırdınız
Sonuç ne kadar sürede çıkti memnun kaldınız mı
Ücret neydi

Ekim annesiyim bende inşallah araştırma yapıyorum nifty için
Merhabalar. Ben daha önce de yazmıştım. Ben Genoksa yaptırdım. Ankara’da bir firma. Yurtdışında kullanılan cihazı kullandıkları için yurtdışında yapılan testlerle aynı test olduğunu söylediler. 80’e yakın hastalığa bakıldı. Eve gelip kan aldılar, sonuçlar da 3-5 gün aralığında çıkıyor demişlerdi, 3 güne geldi. Güvenilir bir yer, ekip de çok profesyoneldi. 9.500 TL ödedik. Memnun kaldık.

Kizlar selam bende eylulde kiz annesi olacagim insallah🙏 bir kac sorum icin gorus almak sizlerden. 12+4 teyim detayli ultrasonda plesenta asagida cikti dr zamanla yukari cikmasi lazim cikmazsa problem dedi, ayni dueumu yasayan var mi?
Dun nezle oldum bogaz agrisi geniz akintisi ve feci bir bas agrisi var. Limon ve ihlamur cayi ictim ilac almadim. Dogal be bebise zarari olmayacak yontemler var mi bildiginiz?
Gorus paylasan anne adaylarina pesinen tesekkurler🌸
Selam canım. Sağlıkla kavuş bebişine inşallah 🙏🏻 ben de hasta olmuştum, ilaç almadan geçti biraz zor olsa da. Bana en iyi gelen şey ılık suya bal ve limon yapıp içmek oldu. Ihlamur diğer bitki çayları gibi değil ama yine de çok tüketme bence. Portakal, mandalina tüket bol bol. Bi de bala karabiber karıştırıp yiyebilirsen boğazını yumuşatır.

Merhabalar. Ben daha önce de yazmıştım. Ben Genoksa yaptırdım. Ankara’da bir firma. Yurtdışında kullanılan cihazı kullandıkları için yurtdışında yapılan testlerle aynı test olduğunu söylediler. 80’e yakın hastalığa bakıldı. Eve gelip kan aldılar, sonuçlar da 3-5 gün aralığında çıkıyor demişlerdi, 3 güne geldi. Güvenilir bir yer, ekip de çok profesyoneldi. 9.500 TL ödedik. Memnun kaldık.

Teşekkürler canım evet genoksu da çok duydum

Back