- 27 Şubat 2023
- 458
- 357
- 23
Hamile kaldıgımız ay Ocak yaşda 36 dersek kız gibi.Seneye bakarsak bende 30 ama daha 29 zum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kaldıgımız ay Ocak yaşda 36 dersek kız gibi.Seneye bakarsak bende 30 ama daha 29 zum
Önemli olan bu tabloya göre bebeğin dogucagi zamanAma hamile kaldığın ay Ocak
Anladım ben yanlış baktım o zaman ben hamile kaldıgım ay olarak bakınca kız çıkıyor .eylülde erkek . Hayırlısı sağlıklısı bakalım .hayırlı sağlıklı 1 kız çocuğu istiyorum Allah nasip ederse inşaAllahÖnemli olan bu tabloya göre bebeğin dogucagi zaman
Aslında şuan laf olsun torba dolsun muhabbet olsun sağlıklı sıhhatli dogsunlar da kız erkek hiç fark etmiyorAnladım ben yanlış baktım o zaman ben hamile kaldıgım ay olarak bakınca kız çıkıyor .eylülde erkek . Hayırlısı sağlıklısı bakalım .hayırlı sağlıklı 1 kız çocuğu istiyorum Allah nasip ederse inşaAllah
GünaydınGünaydın Eylül Anneleri
Size bir konuda danışmak istiyorum
Fetal dna nifty testi yaptıranlar
Hangi firmada yaptırdınız
Sonuç ne kadar sürede çıkti memnun kaldınız mı
Ücret neydi
Ekim annesiyim bende inşallah araştırma yapıyorum nifty için
Günaydın Eylül Anneleri
Size bir konuda danışmak istiyorum
Fetal dna nifty testi yaptıranlar
Hangi firmada yaptırdınız
Sonuç ne kadar sürede çıkti memnun kaldınız mı
Ücret neydi
Ekim annesiyim bende inşallah araştırma yapıyorum nifty için
Kızlar fetal dna icin firmanin yasadigimiz sehirde mi olmasi gerekiyor. Isparta'da yaşıyoruz. Nasil isliyor surec
Hala aynı endokrine gittim aç kalma dedi gönderdi. Geçen oruç tuttum baya kustumSon durumunuz nasıl bana da ketondan dolayı yatış verdiler
Ben istanbulda genlab a yaptırdım. Doktorum orayı önerdi. Eve de gelip kan alma hizmetleri vardı ama ben yerlerinde alınmasını tercih ettim. Ekip de gayet güler yüzlüydü. Daha sonuçlarım çıkmadı. 10-12 iş gününe çıkar demişlerdi bu hafta sonucun çıkmasını bekliyorum bakalım. Benim doktorum 35 yaş altında olduğum ve riskli durumum olmadığı için yaptırmak zorunda olmadığını, ikili taramada şüpheli bişy görürsek isteyeceğini söylemişti ama annem çok ısrar etti baktır diye o yüzden yaptırdım yine de. Cinsiyeti erkenden öğrenirim dedim. 12 bin civarı bi ücreti vardı sanırım nipt in (bi iki testle toplu ödedim tam hangisi ne kadardı hatırlamıyorum, küsürat farkı olabilir ama totalde 15 ödedim yani) 2 li teste göre daha yüksek doğruluk payına sahip. Bence maddi olarak zorlamıyorsa yaptırılmasında bi sakınca yok gibi
Günaydın
Ben intergen'de yaptırdım, eve gelip 1 tüp kan aldılar, kanın alındığı günü 1.gün sayarsak 10.günde sonucum çıktı, gayet memnun kaldım geniş panel için 11 bin tl ödedim.
Ben tutmuycam çünkü günde üç litreye yakın su icmemiz gerek ve hamileliğin başındayız aç kalmak mide bulantisini daha çok tetikliycrk doktorum kararı bana bıraktı ama şu önemli dedi hem senin için hemde bebeğin için diyince konuyu kapattım artık günler kisalinca doğumdan sonra tutucamKızlar oruç tutucak mısınız
Bende tutmayı düşünüyorum ama bilemiyorum ya denicem yine deBen tutmuycam çünkü günde üç litreye yakın su icmemiz gerek ve hamileliğin başındayız aç kalmak mide bulantisini daha çok tetikliycrk doktorum kararı bana bıraktı ama şu önemli dedi hem senin için hemde bebeğin için diyince konuyu kapattım artık günler kisalinca doğumdan sonra tutucam
Ben tutmuycam çünkü günde üç litreye yakın su icmemiz gerek ve hamileliğin başındayız aç kalmak mide bulantisini daha çok tetikliycrk doktorum kararı bana bıraktı ama şu önemli dedi hem senin için hemde bebeğin için diyince konuyu kapattım artık günler kisalinca doğumdan sonra tutucam
Sen bilirsin ama dikkat etmen gerek vücudun susuz kalırsa yüzlerinde soyulmalar başlar bebek vücuttaki su miktarını iyi ve azaltıyor bana böyle anlatıldı hayırlısı olsun hakkindaBende tutmayı düşünüyorum ama bilemiyorum ya denicem yine de
Oglumdada tutmamış tim tansiyonu olana baya sıkıntı oluyor vücut susuz kalmaması gerek en iyisi gerçekten ertelemekAynı fikirdeyim Herhangi bir durumda keşke dememek için sonraya erteleyebiliriz.
Aynen öyle canım bugünlerin tekrarı olmucak ama oruçlarımızın tekrarını sonrada ödeyebilirizOglumdada tutmamış tim tansiyonu olana baya sıkıntı oluyor vücut susuz kalmaması gerek en iyisi gerçekten ertelemek
Tabikide iki gün fazla su içmedim yüzüm soyulmaya başladı sanki gunes yakarda yuzun leke kalirya küçük küçük kırmızılar oluştu yanmış gibiyim resmen bir toaf oldumAynen öyle canım bugünlerin tekrarı olmucak ama oruçlarımızın tekrarını sonrada ödeyebiliriz