- 25 Nisan 2022
- 50
- 60
- 35
Arkadaşımın sekiz haftalıkta görüldü bebişi orada boş gebelik denmişti kendime yapamadığım teselliyi sana yapıyorum sabırla bekle insallah bebeğin hayırlısı ile seninledirBugün 7+3 üm adetimden kese 6+3 çıktı ama kese alttan muayenede oldum boş gibi haftaya gel dedi buna yakın yaşayan var mı?? düzenli beta artışı da oldu
Bugun 5+6 kontrolum vardi duyamaabiliriz dedi o yuzden 7 haftanin icinde tekrar bakacakKızlar cumartesi günü hesabıma göre 5+6 günlük oluyoruz ama geç döllenme olduğu için daha büyükte olabiliriz tam hesaplayamamış olabilirim.Sizce 5+6 da kalp atışını duyabilir miyim
Canım benim de göğüs hassasiyetim ve kaşık ağrım azaldı. Bence bu belirti işi biraz dalgalı bir gün artıyor bir gün rahat. Hep aynı şiddette gittikçe artsa perişan olurduk bence.Kızlar dün göğüsmde hafif de olsa ağrı vardı.Bu sabah o ağrı da gitmiş.Bu normal mi acaba.Git gide daha da ağrı olması gerekmez miydi acaba çok korkuyorum kasıklarda da hiç ağrı yok
Malesef bazı doktorlar hasta yada gebe psikolojisini önemsemeyebiliyor. Umarim gittiğiniz zaman daha güzel haberler alabilirsinizYarın gel dedi sabah tekrar alttan bakalım bi dedi evet cihazı baya eski ama doktor tecrübelidir die sadece üzüldüm birde su dış gebelik olayı beni huzursuz ediyor allahın dediği olur ama hamilelik psikolojisi fazla önemsenmiyor yada rahatlatıcı konuşulmuyor
Bata 1 gün kaldı benim bilmiyorum çok korkuyorum daha önce kayıplar olduğu için şuan ağrı yok hiç ne kasıkta ne de göğüsteCanım benim de göğüs hassasiyetim ve kaşık ağrım azaldı. Bence bu belirti işi biraz dalgalı bir gün artıyor bir gün rahat. Hep aynı şiddette gittikçe artsa perişan olurduk bence.
Canım senin göğsünde dokununca ağrı varmı veya kasıkta herhangi ağrıBen gecen yıl doğuma diye gittigim hastanede bebegimi kaybettim. 37. Haftadaydık. Sebep bulunamadı. Kordon düğümü olabilir ama kesin bişey yok kordon kazası olabilir dediler. O sebeple bidaha gebelik planladıgımızda enox iğne progestan Coraspin baslıycaz demişti doktorum. Hem de beta yapılır yapılmaz adet gecikmesi beklemıycez dedi. Ben de kan testinde cıkar cıkmaz başladım. Ama cok cahilmişim :) bildigin gobekten yakıyor bu meret ya. Ama olsun saglıklıca dogsun da. Sen neden kullanıyorsun
Vücudunuz ağrılara alıştığı için size öyle geliyor olabilir. Bende geçenler de göğüslerimin sızlamasının azaldığını hissedip elimle kontrol ettim. Sabah uyanınca o kadar acıyodu ki ay dedim her şey düzgün ilerlesin de ben hissetmesem de olurKızlar dün göğüsmde hafif de olsa ağrı vardı.Bu sabah o ağrı da gitmiş.Bu normal mi acaba.Git gide daha da ağrı olması gerekmez miydi acaba çok korkuyorum kasıklarda da hiç ağrı yok
Kız beni de korkuttun şuan he. Napcaz şimdiBata 1 gün kaldı benim bilmiyorum çok korkuyorum daha önce kayıplar olduğu için şuan ağrı yok hiç ne kasıkta ne de göğüste
Kusura bakma canımKız beni de korkuttun şuan he. Napcaz şimdi
Minnoş sen daha giitmedin mi hiç doktoraKızlar bulantılarım ufaktan ufaktan ben geliyorum cogaliyorum demeye başladı. Bir de bütün kaslarım kendini bırakmış durumda kollarım bacaklarım çok güçsüz hissediyorum bütün gün yatsam yatasim var. Kim ne derse desin bana göre hamileliğin en zor dönemi ilk trimester. Bir de kulak enfeksiyonum benicok yordu. İlaç kullanamadığım için kulağımın içini alkol oksijenli suyla dezenfekte ediyorum. Bir de sabah aksam sarımsak yutuyorum antibiyotik niyetine. Başka bir şey yapamıyorumçok basit bir hastalık bile hamilelikte çok zor hale gelebiliyor ilaç kullanamayinca malesef.Bu arada çok iyi sabrettim haftaya 8 haftalık olunca ilk randevuma gideceğim toptan gösterir artık bana ne var ne yok.
Ya estağfurullah ne kusuru, belki kıdemli hamişler de yaşamıştır aynısını bir soralımKusura bakma canım
Yok canım hiç gitmedim bebişle kendi kendimize takiliyoruz kaç haftadırMinnoş sen daha giitmedin mi hiç doktora
Ayyy Allah hepimize o mutluluğu yaşatsın inşallah üç minnoşunu da sana bağışlasınYok canım hiç gitmedim bebişle kendi kendimize takiliyoruz kaç haftadırilk iki çocuğumda kalp atışı yok ,boş gebelik kürtaja alalım falan dediler. su an çok şükür biri 11 diğeri 7 yaşına geldi. Yine öyle bı aksiyon yaşamamak adına buna bilerek geç gideceğim. Çocuklarimi da yanıma alıp beraber direkt kalp atışı dinlemeye gideceğiz İnşallah
Sen kıdemli hamişsin bizden sana soralım, benim zaten çok göğüs ağrım yoktu da genel olarak belirtilerinde dalgalanma yaşadın mı kuşum, mesela bir gün biraz daha az kasık ağrısı zaman zaman göğüs ağrısı azalması yaşadın mı?Yok canım hiç gitmedim bebişle kendi kendimize takiliyoruz kaç haftadırilk iki çocuğumda kalp atışı yok ,boş gebelik kürtaja alalım falan dediler. su an çok şükür biri 11 diğeri 7 yaşına geldi. Yine öyle bı aksiyon yaşamamak adına buna bilerek geç gideceğim. Çocuklarimi da yanıma alıp beraber direkt kalp atışı dinlemeye gideceğiz İnşallah
Aminnn inşallah sağolsun siz de sağlıkla kalp atışını duyup, vaktinde sağlığıyla evladınıza kavuşunGünaydın kızlar bende dün gördüm şükürler olsun keseyi 5+3te darısı tüm isteyenlere ve bekleyenlere
Tabi ki bir gün kasık ağrısından yol yuruyemedim. Ertesi kaç günler boyunca hiç tık yok. Göğüs hassasiyeti de gün gün farklı ilk günler daha fazlaydi şimdi biraz azaldı. İlk gebeligimde ne adet olacakmış hissi,ne kasık ağrısı hiç yoktu mesela. Bunda adet olacakmis gibi oldu ilk zamanlar sonra geçti. Birden ayağa kalkarsam bazen batmalar olabiliyor. Günlük değişiyor kafasına göre takılıyor yani vücut. Benim hamileliklerim çok bulantili geçer. Ben artık bunda tecrübe edindiğim için şu an bulantılarım coşuyor ya diyorum çok şükür yolunda gidiyor herşey ordan anlayabiliyorum.bir de doktorum demişti kalp atışı başlayacağı zaman o arada bulantılarda bı çoğalma oluyor diye tabi kisiden kişiye değişiyor bu da herşey de olduğu gibi.Sen kıdemli hamişsin bizden sana soralım, benim zaten çok göğüs ağrım yoktu da genel olarak belirtilerinde dalgalanma yaşadın mı kuşum, mesela bir gün biraz daha az kasık ağrısı zaman zaman göğüs ağrısı azalması yaşadın mı?Kayitli93
İyi ki varsınTabi ki bir gün kasık ağrısından yol yuruyemedim. Ertesi kaç günler boyunca hiç tık yok. Göğüs hassasiyeti de gün gün farklı ilk günler daha fazlaydi şimdi biraz azaldı. İlk gebeligimde ne adet olacakmış hissi,ne kasık ağrısı hiç yoktu mesela. Bunda adet olacakmis gibi oldu ilk zamanlar sonra geçti. Birden ayağa kalkarsam bazen batmalar olabiliyor. Günlük değişiyor kafasına göre takılıyor yani vücut. Benim hamileliklerim çok bulantili geçer. Ben artık bunda tecrübe edindiğim için şu an bulantılarım coşuyor ya diyorum çok şükür yolunda gidiyor herşey ordan anlayabiliyorum.bir de doktorum demişti kalp atışı başlayacağı zaman o arada bulantılarda bı çoğalma oluyor diye tabi kisiden kişiye değişiyor bu da herşey de olduğu gibi.