Ay inşallah duyarım o kadar çok rahatlayacağım ki6 haftaya girmiş olacaksın canım hemn hemen duyabilirsin büyük ihtimalle en net 6. Haftadan sonra oluyor ama yine de
Yaa neyse nasip o zaman tekrar giderim olmadı bide kuzum hangi tarihte kaç betayla öğrendin hamilelik haberiniBugun 5+6 kontrolum vardi duyamaabiliriz dedi o yuzden 7 haftanin icinde tekrar bakacak
Yaa neyse nasip o zaman tekrar giderim olmadı bide kuzum hangi tarihte kaç betayla öğrendin hamilelik haberini
Amin inşallah çok teşekkür ederimAminnn inşallah sağolsun siz de sağlıkla kalp atışını duyup, vaktinde sağlığıyla evladınıza kavuşun
Yaaa hatırlıyorum bitanem benimde geç döllenme oldu hesabıma göre 5+5 im bugün betam 40 tı öğrendiğimde ama reglimi 6 gün geçmişti. Doktora gittiğinde kese görünmeye bilir sakın korkma gününü bilmiyorsun çok küçük olabilir betan 1500 olmadan kese görünmüyorFatmaben Canım merhaba nasılsın ? Hamilelik sevincimi paylaştıgım kişilerdensin hatırlıyorum seni selam vermek istedim :) Bende aranızdayım baya dikkatli şekilde yazılıp çizilenleri okuyorum. Benimde pazartesi ilk kez doktor kontolüm olacak. Kaç haftalık bilmiyorum doktora soracagım geç döllenme oldu sanırım doktor buna istinaden yinede kesin bilebilir mi kızlar ? Mucize gibi bişeydi verdigim kan testi 0.1 çıkmıştı 5 gün sonra tekrar verdigimde ise 4 e yükselmişti. Acaba bebişim kaç haftalık kızlar ya böyle başına gelipte benden önce doktora giden oldu mu
Canımsınız kızlarİyi ki varsınBak Kayitli93 içini ferah tut güzel olacak her şey tamam mı? Kendini ve bebişini asla strese sokma
Benide alttan muayene ile göremedi çok da canımı acıttı bugün için bida çağırdı ama gitmicem kendi tup Dr um haftaya cumaya çağırdı ona gidicem direkAlttan muane etti mi benim alttan muane ile göremedi
Benimde ilk ögrendigimde betam 48.3 tü 2 gün sonrasında 112ye yükseltmişti. Bahsettigim tarihler 2 ve 4 ocak. umarım şimdi 1500 leri bulmuştur betamYaaa hatırlıyorum bitanem benimde geç döllenme oldu hesabıma göre 5+5 im bugün betam 40 tı öğrendiğimde ama reglimi 6 gün geçmişti. Doktora gittiğinde kese görünmeye bilir sakın korkma gününü bilmiyorsun çok küçük olabilir betan 1500 olmadan kese görünmüyor
İçinizi ferah tutunKızlar dün göğüsmde hafif de olsa ağrı vardı.Bu sabah o ağrı da gitmiş.Bu normal mi acaba.Git gide daha da ağrı olması gerekmez miydi acaba çok korkuyorum kasıklarda da hiç ağrı yok
Düşünme canım öyle şeyler her gün değişiyor ağrı durumları bizlerde de öyle oluyorKızlar dün göğüsmde hafif de olsa ağrı vardı.Bu sabah o ağrı da gitmiş.Bu normal mi acaba.Git gide daha da ağrı olması gerekmez miydi acaba çok korkuyorum kasıklarda da hiç ağrı yok
Uzmanlardan daha iyi biliyor olamazlar canım ya. Allaha emanet sağlıkları içini ferah tutun.
Bana kalırsa da öyle ama eşim ilaç düşmanı azına bi kere sürmemiş bir insan bunu duyunca kullanma diyorUzmanlardan daha iyi biliyor olamazlar canım ya. Allaha emanet sağlıkları içini ferah tutun.
Canım kullandim evet hatta hamile kalmayı istediğim zaman başlamıştım önceki iki çocuğumda da. Bunda öğrenince başladım. Yani bende çok duydum bunu otizm tetikliyor vs hatta bunu hap yerine normal besinlerden alinmasi gerektigini söyleyen çok doktor var. Bunun eksikliğinde gelişim bozuklukları olacağı da soyleniyor. Yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal durumu var malesef. Doktora gidince bunu soracağım ne onerirse artık. Bu konuda çıkan makaleleri okumak lazım aslında. İçiyorum ama içim çokta rahat değil bu konuda açıkçası.
Maşallah bizde 6+1 de duyduk. Bizim sat ayniydi galibaİyi akşamlar kızlar ben bugün kalp atışını da duydumm6+3 de hem bebişim hem kalp atışıımz sağlıklı
vitaminler öyle sebzelerden meyvelerden kolay alınsaydı her 2 kişi 1 i vitamin eksikiği yaşamazdı ki canım. Bilmiyorum bana göre sakıncası yok. He folik asit değeri bakılır fazlaysa gerek yoksa kullanmazsınız depo edilmiyor zaten. Bilinçsiz kullanmayın yeterli.Bana kalırsa da öyle ama eşim ilaç düşmanı azına bi kere sürmemiş bir insan bunu duyunca kullanma diyorHangi meyve sebze de varsa ben sana onları alıyım onları ye iç diyor
Evet canım aynıMaşallah bizde 6+1 de duyduk. Bizim sat ayniydi galiba
Aynı düşünüyoruz iki türlüsü de sıkıntı gibi şuana kadar kullandım zaten bugün ve sonrası için kararsız kalıyor insanCanım kullandim evet hatta hamile kalmayı istediğim zaman başlamıştım önceki iki çocuğumda da. Bunda öğrenince başladım. Yani bende çok duydum bunu otizm tetikliyor vs hatta bunu hap yerine normal besinlerden alinmasi gerektigini söyleyen çok doktor var. Bunun eksikliğinde gelişim bozuklukları olacağı da soyleniyor. Yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal durumu var malesef. Doktora gidince bunu soracağım ne onerirse artık. Bu konuda çıkan makaleleri okumak lazım aslında. İçiyorum ama içim çokta rahat değil bu konuda açıkçası.