2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
2 aydan sonra 5 saate kadar dokunma uyuyorsa diyorlar canım. Bizim oburiks en fazla 2-3 saat duruyor ama dursa ben emzirmem acıkmıyor çünkü rahatlamak için emiyor çoğu zaman.

Canım reflü şurubunun ismi ne

Verildi bile çoktan ama ben de anlamadım cuma günü yazdım müdür yardımcısına bakalım, kontrol edeceğim dedi büyük ihtimalle raporu girmedi o sisteme

Ben hiç uyandırmıyorum kendi ne zaman uyanırsa. Ama genelde gece 3 saatte bir kendi uyanıyor zaten gündüz daha kısa 1,5-2 saatte bir genelde

Ay her kafadan bir ses çıkmasın gerçekten. O bizim gibi değil diye diye sıcak havada kalorifer yakıyorlardı. Patik giydir diye ısrar ediyorlardı. Çocuğumun yüzü hep isilik olmuştu. Kendi bildiğimi okumaya başlayınca yüzü tertemiz oldu. Soğuk sıcağa göre daha masum. Aksine sıcak daha tehlikeli. Bunu bir türlü idrak edemiyorlar.

Reactions: Gao
Uyanıksa, istiyorsa veriyorum. Çok az uyuyor bu ara. Uyandırmama hiç gerek kalmıyor. Ama 2 ay 4 saate kadar uyur deniyor.

gündüz iki saat zor duruyor kendisi istiyor zaten ama gece 12 ve 6 arası hiç uyanmıyor bu ara. hatta geçen yazmıştım 12den sabah 8e kadar deliksiz uyumuş ben de uyumuşum tabii. sorun olmadı diye düşünüyorum. ben de öyleymişim bebekken. gece yatıp sabah uyanıyormuşum annem de uyanınca emziriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…