Merhaba bugün benim de tekrar betama bakıldı 2814 Dr görünür artık dedi baktı göremedi yarın gelir biraz daha büyümüş olur yarın bida bakalım dedi olumsuz birsey demedi amaMerhaba kızlar hastaneden cıktımdevlete geldim üstten baktı göremedi keseyi alttan muane etti catala cıkarmadan görünmüyor dedi dış gebelik olabilir dedi beta yapalım dedi şimdi beta sonucum çıktı 9 ancak 1800 11 Ocak 2930 bu betada alttan gözükmesi lazım beta ilerlemesi nasıl bilgisi olan var mı?
Sizde de mi pıhtılaşma var bende oksapar kullanıyorum canımayy ben ilk gebeliğimde 2 veya 3 gun gecıkmeyl gitmiştim aşırı yuksekti doktor 5-6 hafta var demişti saglık ocagında. kendıne kdu bul dedi. ve ben ertesi gun tatile cıktım 10 gun sonra geldim hastaneye keseyı gorduk yerleşmiş iyi hos. 1 hafta sonra falan da kalp atısı dinlemeye gittik ilk gidisimde dinlemedi (ozel hastaneydi sanırım 2. randevuya cagırdı ). ne kadar relaxmış. ay şimdi doktorum dedi beta 1500-2000 leri bulsun oyle muayneye cagırcam seni. eger enox iğne kullanmıcak olsaydım gitmezdim gec giderdim teste valla. ama dün aksam iğne vurulmaya basladım yarasın tosunuma
Canım ben 3 gün önce beta 10 ile öğrendim pıhtılaşma var diye erken öğrenmem lazımdı hemen iğne yapmak içinBenim gibi gebeliğini henüz yeni öğrenen Eylül anası yok mudur ya
Ben de 3 gün önce BAT'a 4 gün varken beta 25.4 ile öğrendim. Şimdi de taa 9 ocakta sağlık ocağında verdiğim kanın sonucunu bekliyorum bugün de verdim bakalım artış nasıl. Senin de ağrın oluyor mu, akıntın ve sürekli çiş isteğin?Canım ben 3 gün önce beta 10 ile öğrendim pıhtılaşma var diye erken öğrenmem lazımdı hemen iğne yapmak için
Akıntı var canım idrar da var.Ben kan vermiyorum evde hergün gebelik testi ile koyulaşma takip ederim.kan yorucu yaBen de 3 gün önce BAT'a 4 gün varken beta 25.4 ile öğrendim. Şimdi de taa 9 ocakta sağlık ocağında verdiğim kanın sonucunu bekliyorum bugün de verdim bakalım artış nasıl. Senin de ağrın oluyor mu, akıntın ve sürekli çiş isteğin?
En mantıklısı gerçekten çok yoruldum bu arada. Zaten bugünden sonra pazartesiye kadar vermem herhalde kan falan. Eşin dışında birine söyledin mi, ben çok zor tutuyorumAkıntı var canım idrar da var.Ben kan vermiyorum evde hergün gebelik testi ile koyulaşma takip ederim.kan yorucu ya
Daha önce pıhtılaşmadan dolayı 2 kez kayıp yaşadım bunda çık heyecanlıyım ama söylemedim kimseye bi 2 ay geçsin netleşsin inşallahEn mantıklısı gerçekten çok yoruldum bu arada. Zaten bugünden sonra pazartesiye kadar vermem herhalde kan falan. Eşin dışında birine söyledin mi, ben çok zor tutuyorum
Ayyy çok sevindimİyi akşamlar kızlar ben bugün kalp atışını da duydumm6+3 de hem bebişim hem kalp atışıımz sağlıklı
Ben gecen yıl doğuma diye gittigim hastanede bebegimi kaybettim. 37. Haftadaydık. Sebep bulunamadı. Kordon düğümü olabilir ama kesin bişey yok kordon kazası olabilir dediler. O sebeple bidaha gebelik planladıgımızda enox iğne progestan Coraspin baslıycaz demişti doktorum. Hem de beta yapılır yapılmaz adet gecikmesi beklemıycez dedi. Ben de kan testinde cıkar cıkmaz başladım. Ama cok cahilmişim :) bildigin gobekten yakıyor bu meret ya. Ama olsun saglıklıca dogsun da. Sen neden kullanıyorsunSizde de mi pıhtılaşma var bende oksapar kullanıyorum canım
Ayy çok çok geçmiş olsunBen gecen yıl doğuma diye gittigim hastanede bebegimi kaybettim. 37. Haftadaydık. Sebep bulunamadı. Kordon düğümü olabilir ama kesin bişey yok kordon kazası olabilir dediler. O sebeple bidaha gebelik planladıgımızda enox iğne progestan Coraspin baslıycaz demişti doktorum. Hem de beta yapılır yapılmaz adet gecikmesi beklemıycez dedi. Ben de kan testinde cıkar cıkmaz başladım. Ama cok cahilmişim :) bildigin gobekten yakıyor bu meret ya. Ama olsun saglıklıca dogsun da. Sen neden kullanıyorsun
İnşallah kucagımıza aldıgımızda gülerek anarız bu günleri :)Ayy çok çok geçmiş olsunevet feci yakan bi iğne bende testte gördüğüm gün başladım hemen
İnşallah canım benimİnşallah kucagımıza aldıgımızda gülerek anarız bu günleri :)
Aynıları bendede oluyor kuzumBen de 3 gün önce BAT'a 4 gün varken beta 25.4 ile öğrendim. Şimdi de taa 9 ocakta sağlık ocağında verdiğim kanın sonucunu bekliyorum bugün de verdim bakalım artış nasıl. Senin de ağrın oluyor mu, akıntın ve sürekli çiş isteğin?
Alttan muane etti mi benim alttan muane ile göremediMerhaba bugün benim de tekrar betama bakıldı 2814 Dr görünür artık dedi baktı göremedi yarın gelir biraz daha büyümüş olur yarın bida bakalım dedi olumsuz birsey demedi ama
Yarın gel dedi sabah tekrar alttan bakalım bi dedi evet cihazı baya eski ama doktor tecrübelidir die sadece üzüldüm birde su dış gebelik olayı beni huzursuz ediyor allahın dediği olur ama hamilelik psikolojisi fazla önemsenmiyor yada rahatlatıcı konuşulmuyorMerhaba, henüz keseyi görmek için erken olabilir. Kullanılan cihaza göre bile farklilik gösterebiliyormuş. Siz kötü düşünmeyin lütfen moral çok önemli biliyorsunuzSonucunuzu ne zaman göstereceksiniz?