2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merhaba bugün benim de tekrar betama bakıldı 2814 Dr görünür artık dedi baktı göremedi yarın gelir biraz daha büyümüş olur yarın bida bakalım dedi olumsuz birsey demedi ama

Merhabalar 9 aydır yasmin kullanıyorum maalesef 1 haftalik regl arasından sonra iki günden birinde icmeyi unuttum 1.yi aldım 2 ya da 3.yü unuttum 1 tane ve eşimle ilişkim oldu o gün eksik içtiğimi de 4 gün sonra farkettim. Gebelik riski çok mu yüksek? Aradan 16-17 gün gecti gebelik olsa hemen belirti olur mu sadece midemde şişkinlik var ve guruldama son 1 haftadir psikolojik de olabilir mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :/

Sizde de mi pıhtılaşma var bende oksapar kullanıyorum canım

Canım ben 3 gün önce beta 10 ile öğrendim pıhtılaşma var diye erken öğrenmem lazımdı hemen iğne yapmak için
Ben de 3 gün önce BAT'a 4 gün varken beta 25.4 ile öğrendim. Şimdi de taa 9 ocakta sağlık ocağında verdiğim kanın sonucunu bekliyorum bugün de verdim bakalım artış nasıl. Senin de ağrın oluyor mu, akıntın ve sürekli çiş isteğin?

Akıntı var canım idrar da var.Ben kan vermiyorum evde hergün gebelik testi ile koyulaşma takip ederim.kan yorucu ya

Akıntı var canım idrar da var.Ben kan vermiyorum evde hergün gebelik testi ile koyulaşma takip ederim.kan yorucu ya
En mantıklısı gerçekten çok yoruldum bu arada. Zaten bugünden sonra pazartesiye kadar vermem herhalde kan falan. Eşin dışında birine söyledin mi, ben çok zor tutuyorum

En mantıklısı gerçekten çok yoruldum bu arada. Zaten bugünden sonra pazartesiye kadar vermem herhalde kan falan. Eşin dışında birine söyledin mi, ben çok zor tutuyorum
Daha önce pıhtılaşmadan dolayı 2 kez kayıp yaşadım bunda çık heyecanlıyım ama söylemedim kimseye bi 2 ay geçsin netleşsin inşallah

Sizde de mi pıhtılaşma var bende oksapar kullanıyorum canım
Ben gecen yıl doğuma diye gittigim hastanede bebegimi kaybettim. 37. Haftadaydık. Sebep bulunamadı. Kordon düğümü olabilir ama kesin bişey yok kordon kazası olabilir dediler. O sebeple bidaha gebelik planladıgımızda enox iğne progestan Coraspin baslıycaz demişti doktorum. Hem de beta yapılır yapılmaz adet gecikmesi beklemıycez dedi. Ben de kan testinde cıkar cıkmaz başladım. Ama cok cahilmişim :) bildigin gobekten yakıyor bu meret ya. Ama olsun saglıklıca dogsun da. Sen neden kullanıyorsun

Merhaba hanımlarr 22 aralıkta transfer yapıldı çok şükür tuttu beta değerlerim 12. Gün 620 14. Gün 1072 16. Gün 2922 çıktı daha da baktırmadım dr 16sına çağırdı sabırsızlıkla kese görmeyi ve kalp duymayı bekliyorum 16sında sat a göre 6+2 olacak umarım kalp de duyulur hepimize sağlıklı gebelikler inş bebişlerimize sağsalim kavuşuruz beni de listeye eklersen sevinirim canım sat 3 aralık Linakiz

Ayy çok çok geçmiş olsun evet feci yakan bi iğne bende testte gördüğüm gün başladım hemen

Aynıları bendede oluyor kuzum

Merhaba, henüz keseyi görmek için erken olabilir. Kullanılan cihaza göre bile farklilik gösterebiliyormuş. Siz kötü düşünmeyin lütfen moral çok önemli biliyorsunuz Sonucunuzu ne zaman göstereceksiniz?
Yarın gel dedi sabah tekrar alttan bakalım bi dedi evet cihazı baya eski ama doktor tecrübelidir die sadece üzüldüm birde su dış gebelik olayı beni huzursuz ediyor allahın dediği olur ama hamilelik psikolojisi fazla önemsenmiyor yada rahatlatıcı konuşulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…