2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hiçbir şey yiyemediğinizde hiç yoksa peynir ekmek açık çay leblebi galeta tuzlu kraker vs yemeniz gerek. Yiyince kusuyorum diye düşünüp yememezlik yapmayın çıkartsanız da yiyin.

Kızlar hayatımda ilk kez sade kefir içiyorum tadı ekşi gibi geldi bana tarihi de son kluşlanma tarihi de 17 mart

Ay ilk defa içtigim için mi öyle geldi tadı bilmiyorum ekşimiş gibi tadı böyle
Eksi ayran gibi biraz asitili gibi de gelebilir canım normali öyle. En sağlıklısı sade olan altinkilic markanın sadesi güzel oluyor. Meyveliler şekerden dolayı pek önerilmiyor.

2li tarama.testi sonucum down çıkmıştı canim. Ona üzüldüm kanamam başladı. Fetal dna yaptirdik sonucu bekliyoruz simdi
Fetal dna yı kaça yaptırdın canım. Ben bu 2 li taramayı bu yüzden yaptırmak istemiyorum yanılma payı çok yüksek. Ama fetal dna sonucun çok güzel gelsin inşallah o çünkü %99.9 doğruluk gösterdiği söyleniyor

Bugün ikili tarama günü dualarınızı esirgemeyin hanımlar
Güzel haberler al canım. Olumsuz bişey çıkarsada canını sıkma yanılma payı çok yüksek testler birde yaşın 30 üstüyse tamam artık hepten yanılma oluyor. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben 2 li tarama yaptırdığıma bin pişman oldum canim keske direkt fetal dna yaptırsaydim.sonucum henuz cikmadı ama 10 bin kusure yaptirdim ankarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…