- 6 Nisan 2023
- 432
- 211
- 23
Elenatal 2 ye ne zaman basladınız ? Bende 1 kullandım bitti.Ben kullanıyorum canım , bulantım oluyor ama bundan mı bilmiyorum. Senin halihazırda bulantın var mı?
Himm ama bazılarına sonra veriliyormuş diye duydum benCanım iğne verecek olsa şimdiye verirdi. Transfer edildiği gün başlamıştım ben.
Keton kaç çıktı canımSon durumunuz nasıl bana da ketondan dolayı yatış verdiler
Bu şekilde ama hiç bi şey yiyip içmedim sabahtan beri çokta istifra ettimKeton kaç çıktı canım
Bu tahlil gebeliğin kaçıncı haftasında yapılıyorBu şekilde ama hiç bi şey yiyip içmedim sabahtan beri çokta istifra ettim
Ben şuan 15.haftadayımBu tahlil gebeliğin kaçıncı haftasında yapılıyor
11. Haftadan sonra başladım sanırım. Elenatal 1i kullanıyordum o bitince tekrar 1i almayayım 2ye geçeyim dedim.Elenatal 2 ye ne zaman basladınız ? Bende 1 kullandım bitti.
İcebilirsin canım ama bir gün içinde tüketilmesi lazımKızlar hayatımda ilk kez sade kefir içiyorum tadı ekşi gibi geldi bana tarihi de son kluşlanma tarihi de 17 mart
Biraz ekşimsi acımsı bir tadı var kefirin. Ben meyveli seviyorum o yuzdenAy ilk defa içtigim için mi öyle geldi tadı bilmiyorum ekşimiş gibi tadı böyle
Eksi ayran gibi biraz asitili gibi de gelebilir canım normali öyle. En sağlıklısı sade olan altinkilic markanın sadesi güzel oluyor. Meyveliler şekerden dolayı pek önerilmiyor.Ay ilk defa içtigim için mi öyle geldi tadı bilmiyorum ekşimiş gibi tadı böyle
Güzel haberlerle gel canımm. Heyecandan mı uyulamadın?Bugün ikili tarama günü dualarınızı esirgemeyin hanımlar
Fetal dna yı kaça yaptırdın canım. Ben bu 2 li taramayı bu yüzden yaptırmak istemiyorum yanılma payı çok yüksek. Ama fetal dna sonucun çok güzel gelsin inşallah o çünkü %99.9 doğruluk gösterdiği söyleniyor2li tarama.testi sonucum down çıkmıştı canim. Ona üzüldüm kanamam başladı. Fetal dna yaptirdik sonucu bekliyoruz simdi
Güzel haberler al canım. Olumsuz bişey çıkarsada canını sıkma yanılma payı çok yüksek testler birde yaşın 30 üstüyse tamam artık hepten yanılma oluyor. Güzel haberlerini bekliyoruzBugün ikili tarama günü dualarınızı esirgemeyin hanımlar
Senin kactaydi kzuum randevu bnde 1 saat sonra gireceğimBugün ikili tarama günü dualarınızı esirgemeyin hanımlar
Ben 2 li tarama yaptırdığıma bin pişman oldum canim keske direkt fetal dna yaptırsaydim.sonucum henuz cikmadı ama 10 bin kusure yaptirdim ankaradaFetal dna yı kaça yaptırdın canım. Ben bu 2 li taramayı bu yüzden yaptırmak istemiyorum yanılma payı çok yüksek. Ama fetal dna sonucun çok güzel gelsin inşallah o çünkü %99.9 doğruluk gösterdiği söyleniyor
Hadi hayırlı haberlerle gör bebişinle de özlem gider birazBugün ikili tarama günü dualarınızı esirgemeyin hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?