• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Istisnai bir durum öyleyse,normalde çok iyiymiş. Ama yine de takip etmekte fayda var. Aslında tüm gebeler için bu böyle. Preeklampsi 20.haftadan sonra olabiliyor ve çok ciddi bir durum. Tedbir açısından tansiyon aleti yoksa her evde olmalı.
Dün ölçtüm 11 7 ydi. Aldım tansiton aleti sizde dikkat edin 🙏🏻

Kızlar geçen hafta pazartesi 26 Şubatta fetal dna testi yaptırdım İntergen'de, eve gelip kanımı aldılar, bu çarşamba da sonucu öğrendik temiz çok şükür. Fetal dna düşünenlere intergeni tavsiye ederim, süreç sorunsuz ilerledi.

Linakiz Linakiz canım cinsiyet erkek tabloya ekleyebilirsin, bu sene erkek senesi diyoruz doğru galiba 🩵 gönlüm kızdan yanaydı ama sağlıkla gelsin alışmaya çalışıyorum oğluş fikrine 👶🏻

Bugün ikili tarama günü dualarınızı esirgemeyin hanımlar ❤️
Bende yaptım demin canım bebeğin pozisyonu uygun değildi epey uğraştırdı kalktım çikolata vs yedim hareket etmesi için 1 saat kaldık diyebilirim.Sonra 1 tüp kan aldılar o kadar

Ben 2 li tarama yaptırdığıma bin pişman oldum canim keske direkt fetal dna yaptırsaydim.sonucum henuz cikmadı ama 10 bin kusure yaptirdim ankarada
İkili tarama testi 10 milyar miiiii kız benim doktorum 1500 dedi şimdi çıktım yanindan

İkili sonucum güzel geldi ultrasonda ense kalınlığı da normal çıktı ama doktor kesin değil bu testin sonuçları yaptırabiliyosanız fetal yaptırın dedi içimize kurt düşürdü kafamız karıştı hiç yaptırma niyetimiz yoktu. Çok üzüldüm strese girdim durup dururken. Pazartesi fetal için kan vericem.😔

Kızlar benim bulamtışar azalacagı yerde artıyor ya. Ben bu hafta bulantı ilacını 2 ye cıkartarak basladım. 1 tane içtigim ilk gün guzeldi ama sonra fayda etmedi gece 2 tane almaya basladım anca toparlıyor. Akşama dogru tekrar baslıyor bulantılar. Kusmuyorum da ama sürekli kustum kusucam moddayım daha fena yani. Şikayetcimiyim asla 😍 ama başka zararı olur mu diye korkuyorum hafiften bulantı ilacının falan.

İkili sonucum güzel geldi ultrasonda ense kalınlığı da normal çıktı ama doktor kesin değil bu testin sonuçları yaptırabiliyosanız fetal yaptırın dedi içimize kurt düşürdü kafamız karıştı hiç yaptırma niyetimiz yoktu. Çok üzüldüm strese girdim durup dururken. Pazartesi fetal için kan vericem.😔
Oran olarak ne dediler

Doktor ısrarla cinsiyet tahmini yapmadı kızlar 😂hocam dedim 1 2 kıyafet alayım bari bişeyler deseniz yok dedi erken. Geçen ay kendisi demişti 12 de yaparım diye ondan heves ettim yoksa 16yı bekliyordum

Kızzlarr bebek kesede sağ taraftaysa ve nabzı 171ise cinsiyeti ne oluyorr🧿🧿❤️

Doktor ısrarla cinsiyet tahmini yapmadı kızlar 😂hocam dedim 1 2 kıyafet alayım bari bişeyler deseniz yok dedi erken. Geçen ay kendisi demişti 12 de yaparım diye ondan heves ettim yoksa 16yı bekliyordum
Bence 16sı duymak en iyisi öncesi duyunca içinde bi şüphe oluyor hep acaba öyle mi değil mi onu bekliyorsun ben 3 haftadır alıştım bile oğlan fikrine 2 hafta sonra ne dicek bakalım 😅

Kızlar bebeğimin kesesinin dışında kanama vardı hala devam ediyor genişlemiş durumda. 8 haftalığız böyle birşey yaşayan oldu mu olduysa neler yaptınız

Back