• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar selam, 13+1 oldum sankı ıkı gundur halsızlık yorgunluk azaldı, dun soğan kokusu etkılemedı, biranda daha ıyı hıssetmeye basladım.
İlk 3 ay bittiği içindir diye dusunmek ıstıyorum bıryandan da bır sıkıntı varmı dıye de aklıma gelmıyor degıl.
Salı gunu gordum bebeği çok şükür.
Benım haftamı yaşayanların tecrübelerini duymak isterim🙏🏻

Kızlar selam, 13+1 oldum sankı ıkı gundur halsızlık yorgunluk azaldı, dun soğan kokusu etkılemedı, biranda daha ıyı hıssetmeye basladım.
İlk 3 ay bittiği içindir diye dusunmek ıstıyorum bıryandan da bır sıkıntı varmı dıye de aklıma gelmıyor degıl.
Salı gunu gordum bebeği çok şükür.
Benım haftamı yaşayanların tecrübelerini duymak isterim🙏🏻
Hiç korkacak bişey yok yavrum. Hamilelik haftaları ilerledikçe etki tepki olayı hafifliyor yada vücudumuz daha dirençli hale geliyor. İçini ferah tut Bende 13+6 dan yazıyorum sana🙂

Kızlar elenatal 2 kullanan var mı aranızda folik asitim bitti bitiyor doktorum bunu kullanmamı söyledi mide bulantısı yan etkisi falan var mı acaba bilginiz varsa yazar mısınız
Hayır rahatsız falan etmiyor bende kullanıyorum sadece geğirince balık tadı geliyor o kadar

Kızlar tansiyonu yükselen oldumu daha önce ? Anlamadım ama dün küçüğüm 12 ydi🥹

Kızlar benim kanama alanı yok olmuş çok şükür.Ama crp 25 ten aşağı inmiyor.O inmedikçe de taburcu olmazmışım
Enfeksiyon için beyaz kuru dut kaynatıp içiliyor hamilelikte ilaç kullanmaktan ziyade. Benim de gecen hafta CRP 0,9 cıkmıstı üşütmeden kaynaklı antibiyotik verdiler ama kullanmadım dut suyu içerek geçirdim çok şükür sıkıntım yok artık.

Enfeksiyon için beyaz kuru dut kaynatıp içiliyor hamilelikte ilaç kullanmaktan ziyade. Benim de gecen hafta CRP 0,9 cıkmıstı üşütmeden kaynaklı antibiyotik verdiler ama kullanmadım dut suyu içerek geçirdim çok şükür sıkıntım yok artık.
Evet canım hazırlayıp getirecekler bana 🙏inşaallah düşer

Canım 0ile 5 arası normal senin yüksek değilmiş.Brnim 25 çıkıyor

Canım 0ile 5 arası normal senin yüksek değilmiş.Brnim 25 çıkıyor
Evet evet işte ona rağmen antibiyotik yazdılar ama kullanmadım çok az yüksek diye. Her gün bir bardak kullanırsan seninki de düşecektir hayırlısıyla içini ferah tut 🌸

Henüz yükselmedi ama normalde tansiyon yüksekliğine yatkınım ve ilk aylar için doktorum yüksek olduğunu söylüyor 11-12/7-8 civarı. İlk aylar epey düşüyormuş çünkü. Ailem hep hipertansiyon hastası benim. Bu nedenle her gün sabah-akşam tansiyonumu düzenli ölçüyor ve not tutuyorum. Ecopirini de bu yüzden içmek zorundayım.
Senin küçük çok yükselmiş ama sürekli olmaması önemli olan. Düzenli ölçmeyi, not tutmayı ve doktoruna mutlaka göstermeyi ihmal etme lütfen. Var mı yatkınlığın yüksek tansiyona ?

Tam olarak kaç çıktı tansiyonunuz hemen doktorunuzu bu konuda bilgilendirin . Düzenli ölç tansiyonunu tuzu tamamen çıkar hayatından ödem olduğunda gözlerin bulanık gördüğünde aşırı bir mide yanması hissettiğinde hemen acile başvur tansiyonun 13 9 üstüne çıktığında da acile başvur bu konuyu mutlaka doktorunla paylaş . Riskli bir durum

Tam olarak kaç çıktı tansiyonunuz hemen doktorunuzu bu konuda bilgilendirin . Düzenli ölç tansiyonunu tuzu tamamen çıkar hayatından ödem olduğunda gözlerin bulanık gördüğünde aşırı bir mide yanması hissettiğinde hemen acile başvur tansiyonun 13 9 üstüne çıktığında da acile başvur bu konuyu mutlaka doktorunla paylaş . Riskli bir durum
Biliyorum canım yoğurt çorbası içmiştim o mu zehirledi acaba diye düşünüyorum

13 12 çıktı

Henüz yükselmedi ama normalde tansiyon yüksekliğine yatkınım ve ilk aylar için doktorum yüksek olduğunu söylüyor 11-12/7-8 civarı. İlk aylar epey düşüyormuş çünkü. Ailem hep hipertansiyon hastası benim. Bu nedenle her gün sabah-akşam tansiyonumu düzenli ölçüyor ve not tutuyorum. Ecopirini de bu yüzden içmek zorundayım.
Senin küçük çok yükselmiş ama sürekli olmaması önemli olan. Düzenli ölçmeyi, not tutmayı ve doktoruna mutlaka göstermeyi ihmal etme lütfen. Var mı yatkınlığın yüksek tansiyona ?
Annem babam tansiyon hastası. Aslında tansiyonum yükselmez benim. Her hafta kontrolde mesela 11 6 falandı düşüktü çok etkilemezdi. Dün noldu anlamadım akşamda kusmaz yediğim çorba komple çıktı.

Kızlar kahve içiyor musunuz? Ben ilk 3 ay önerilmiyo diye içmedim hiç ama canım çok istiyo bazen 🙄

Back