Ben içiyorum canım günlük 1 tane den bişey olmazKızlar kahve içiyor musunuz? Ben ilk 3 ay önerilmiyo diye içmedim hiç ama canım çok istiyo bazen
Kızlar kahve içiyor musunuz? Ben ilk 3 ay önerilmiyo diye içmedim hiç ama canım çok istiyo bazen
Ama Türk kahvesinin kokusuna bir tuhaf oldum, en çok sevdiğim kahveydi ve pek zevk almıyorum .exsperesso içiyomBen içiyorum canım günlük 1 tane den bişey olmaz
Ben günde 1 fincan sütlü espresso yada türk kahvesi içiyorum doktorum içebilirsin demiştiKızlar kahve içiyor musunuz? Ben ilk 3 ay önerilmiyo diye içmedim hiç ama canım çok istiyo bazen
Canım ilk 5 dakikadan sonra kaçıyor tazeliği. Buzluğa at limonla birlikte limonata yaparsınKızlar evde çok portakal var çürüyecekler sıkıp dolaba kooiysam tazeliği kaçar mı napsam babam annem hep geldikçe almışlar bilemedim napacagımı
Sıkıp buzluga atıyoruz biz. Yazın enginara falan koyarsın suyunuKızlar evde çok portakal var çürüyecekler sıkıp dolaba kooiysam tazeliği kaçar mı napsam babam annem hep geldikçe almışlar bilemedim napacagımı
Istisnai bir durum öyleyse,normalde çok iyiymiş. Ama yine de takip etmekte fayda var. Aslında tüm gebeler için bu böyle. Preeklampsi 20.haftadan sonra olabiliyor ve çok ciddi bir durum. Tedbir açısından tansiyon aleti yoksa her evde olmalı.Annem babam tansiyon hastası. Aslında tansiyonum yükselmez benim. Her hafta kontrolde mesela 11 6 falandı düşüktü çok etkilemezdi. Dün noldu anlamadım akşamda kusmaz yediğim çorba komple çıktı.
Ben 2 fincan Türk kahvesi içiyorum. İkinciyi kafeinsiz içerek çare buldum. Tek eğlencem bu ondan da vazgeçemedimKızlar kahve içiyor musunuz? Ben ilk 3 ay önerilmiyo diye içmedim hiç ama canım çok istiyo bazen
Gayet normal görünüyorKızlar adetime 4 gün kala beta 51 çıkmıştı 2 gün kala ise 152 3 kat artmış gözüküyor başına böyle bir şey gelen var mı?
Güzel işte canım hamilesin hayırlı olsun değerinde güzel bana göre az artsa az arttı diyecektikKızlar adetime 4 gün kala beta 51 çıkmıştı 2 gün kala ise 152 3 kat artmış gözüküyor başına böyle bir şey gelen var mı?
Benim hep 13e 8 çikar ama bende de normalde yüksektir bünyem alışkınTam olarak kaç çıktı tansiyonunuz hemen doktorunuzu bu konuda bilgilendirin . Düzenli ölç tansiyonunu tuzu tamamen çıkar hayatından ödem olduğunda gözlerin bulanık gördüğünde aşırı bir mide yanması hissettiğinde hemen acile başvur tansiyonun 13 9 üstüne çıktığında da acile başvur bu konuyu mutlaka doktorunla paylaş . Riskli bir durum
Doktorum bana mutlaka ic anne icin faydali kahve dedi. Onceden su niyetine icerdim suan gunde 1 turk kahvesi veya filtre kahve ve 2 bardak cay iciyorum. Her gun de mide yanmam icin 2 maden suyu iciyorum o da cok faydaliymisKızlar kahve içiyor musunuz? Ben ilk 3 ay önerilmiyo diye içmedim hiç ama canım çok istiyo bazen
Buzluga koy canım sıkıp. Dolaba koyunca 2 günde ekşiyorKızlar evde çok portakal var çürüyecekler sıkıp dolaba kooiysam tazeliği kaçar mı napsam babam annem hep geldikçe almışlar bilemedim napacagımı
Çok haklısınız insan kafaya takıyor yine de neden çok arttı bir sıkıntımı var diyeGüzel işte canım hamilesin hayırlı olsun değerinde güzel bana göre az artsa az arttı diyecektik
Son durumunuz nasıl bana da ketondan dolayı yatış verdilerKızlar beni dinleyin lütfenBende kilo verdim hiçbir şey yiyip içemedim. Yani bebeğe yetecek kadar yedim ve gerçekten de öyle oldu bebeğin gelişimi bir hafta ilerde. Ama ben o kadar aç kalmışım ki vücut direncim çok düşmüş ve idrarda hem şeker hemde keton çıktı. Bu da açlıktan ve susuzluktan olmuş. Şimdi çok zorlanarak yiyorum ve tatlı yediğim zaman sabahlara kadar yatamıyorum çok rahatsızlanıyorum. Lütfen siz zorla da olsa yiyin. Kussanız da yiyin sağlıklı şeyler yiyin hep. İnanın bu zor günler geçicek. Benim şu an hastaneye yatıp sıvı almam lazım. Çünkü bebeğe geçerse büyük problem olur. Lütfen siz dikkat edin sizde de olmasın
İlk hamileliğim oldugu icin biraz acemiyim endiselendim. İkili tarama testinin sonucunu göstermeye gittiğimde doktor muayne bile etmedi. Agrı normal dinlen su iç gecer dedi. İnsan tedirgin oluyor. Lekelenmem felan yok ama diyorlarya bazen rahim icinde olsada dısarı sızmayabiliyormus diyeBenimde kasık agrisi ve bel agrisi cok oluyor. İlk hamileligimdede cok olmustu.
Canım iğne verecek olsa şimdiye verirdi. Transfer edildiği gün başlamıştım ben.Kızlar bişey sorcam ben 9+4 günlük hamileyim akşamları günde bir coraspirin kullanıyorum 12 haftaya kadar kullanacaksın dedi doktor progestan dex igne progestan fitil ve estrofem tablet bunları içiyorum 12 haftaya kadar benim sorum kan sulandırıcı iğneyi doktor ne zaman vercek acaba her tüp bebek hamileliğinde kullanılıyor mu kan sulandırıcı igne ?
Canım iğne verecek olsa şimdiye verirdi. Transfer edildiği gün başlamıştım ben.
Coraspini yeterli görmüştür kan pıhtılaşma sorunun yoksaKızlar bişey sorcam ben 9+4 günlük hamileyim akşamları günde bir coraspirin kullanıyorum 12 haftaya kadar kullanacaksın dedi doktor progestan dex igne progestan fitil ve estrofem tablet bunları içiyorum 12 haftaya kadar benim sorum kan sulandırıcı iğneyi doktor ne zaman vercek acaba her tüp bebek hamileliğinde kullanılıyor mu kan sulandırıcı igne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?