Dün ölçtüm 11 7 ydi. Aldım tansiton aleti sizde dikkat edinIstisnai bir durum öyleyse,normalde çok iyiymiş. Ama yine de takip etmekte fayda var. Aslında tüm gebeler için bu böyle. Preeklampsi 20.haftadan sonra olabiliyor ve çok ciddi bir durum. Tedbir açısından tansiyon aleti yoksa her evde olmalı.
Bende yaptım demin canım bebeğin pozisyonu uygun değildi epey uğraştırdı kalktım çikolata vs yedim hareket etmesi için 1 saat kaldık diyebilirim.Sonra 1 tüp kan aldılar o kadarBugün ikili tarama günü dualarınızı esirgemeyin hanımlar
Benimki ertesi gün çıkmıştı canım. Ultrason kontrolün nasıldı doktor ölçebildi miKızlar bu 2li test sonucu aynı gün çıkıyor demi hemen.
Evet canım 1 saatin sonundaBenimki ertesi gün çıkmıştı canım. Ultrason kontrolün nasıldı doktor ölçebildi mi
Özel de yaptırdım yinede 1 hafta sonra çıktı canım kan sonuçlarıKızlar bu 2li test sonucu aynı gün çıkıyor demi hemen.
İkili tarama testi 10 milyar miiiii kız benim doktorum 1500 dedi şimdi çıktım yanindanBen 2 li tarama yaptırdığıma bin pişman oldum canim keske direkt fetal dna yaptırsaydim.sonucum henuz cikmadı ama 10 bin kusure yaptirdim ankarada
Yok canım ikili değil fetal dna testinin fiyatı oİkili tarama testi 10 milyar miiiii kız benim doktorum 1500 dedi şimdi çıktım yanindan
Himm kız şaşırdım bendeYok canım ikili değil fetal dna testinin fiyatı o
Benimki bikaç gün sonra cıkmıstı 1 hafta içinde cıkar demişlerdi gecen yılKızlar bu 2li test sonucu aynı gün çıkıyor demi hemen.
Oran olarak ne dedilerİkili sonucum güzel geldi ultrasonda ense kalınlığı da normal çıktı ama doktor kesin değil bu testin sonuçları yaptırabiliyosanız fetal yaptırın dedi içimize kurt düşürdü kafamız karıştı hiç yaptırma niyetimiz yoktu. Çok üzüldüm strese girdim durup dururken. Pazartesi fetal için kan vericem.
6000/1 dedi ense kalınlığı da normal değerdeOran olarak ne dediler
Bence 16sı duymak en iyisi öncesi duyunca içinde bi şüphe oluyor hep acaba öyle mi değil mi onu bekliyorsun ben 3 haftadır alıştım bile oğlan fikrine 2 hafta sonra ne dicek bakalımDoktor ısrarla cinsiyet tahmini yapmadı kızlarhocam dedim 1 2 kıyafet alayım bari bişeyler deseniz yok dedi erken. Geçen ay kendisi demişti 12 de yaparım diye ondan heves ettim yoksa 16yı bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?