- 6 Aralık 2021
- 2.080
- 2.443
- 83
Benim canım çok çekmişti azcık alıp yedim canım hatta dün pazar vardı dün yedim bence bi zararı olmaz yaKızlar bu mevsimde çilek yediniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim canım çok çekmişti azcık alıp yedim canım hatta dün pazar vardı dün yedim bence bi zararı olmaz yaKızlar bu mevsimde çilek yediniz mi?
Az önce yedim hem çilek hem karpuzKızlar bu mevsimde çilek yediniz mi?
Yeniyor canım ama tadı olmuyor hiç mevsimindeki gibi değil yaniKızlar bu mevsimde çilek yediniz mi?
Karpuzu nerden buldun kız bu mevsimdeAz önce yedim hem çilek hem karpuz
Kızlar bu mevsimde çilek yediniz mi?
Ben yedim gecen haftalarda.Kızlar bu mevsimde çilek yediniz mi?
ay geçenlerde de kavun almıştı misafirliğe gittiğimiz abla o da gayet güzeldi söylemesi ayıptır markette görmüş almış öyleKarpuzu nerden buldun kız bu mevsimde
Progestan kullanıp istirahat et canım, giderek kaybolur inşallahKızlar bebeğimin kesesinin dışında kanama vardı hala devam ediyor genişlemiş durumda. 8 haftalığız böyle birşey yaşayan oldu mu olduysa neler yaptınız
Ben yarım saate kadar uzanıyordum canım.Kızlar Progestan ile ilgili birşey soracağım fitili attıktan sonra yatıyor musunuz yoksa normal kalkıp geziyor musunuz kalkınca sanki daha çabuk aşağı akıyor gibi geldi de bana
Bende yedi valla şekere bandım da yedim :)ben yedim canım :) çokta düşünmedim açıkçası..
Valla ben indirim varken dayanamadım battaniyedir aız mendilidir çoraptır 0-3 aylık 3-6 aylıık ve 6-9 aylık tulumdur zıbındır ikili takımdır tişörttür kazaktır aldım koydum kenara hepsinden azar azarAyy kızlar biz 14 haftamızı yarıladık aşırı kıyafet alışverişi vs yapasım var ama neye nerden başlayacağım karar veremiyorum asla hep bi heveslenip bakıyorum ediyorum neyse sonra alırım diyip erteliyorum hep. Şimdi bizim bebisler Eylül bebeği olacağı için havalar çok soğuk olmaz 0-3 aylık süreçte diye düşünüyorum uzun kollu tulumlar giyerler herhalde yine ama kalın kazak triko tarzı tulumlar giymezler dimi onları 3-6 aylık olarak almak mantıklı olur diye düşünüyorum bir de hep tulum tarzı baktığımı farkettim ilk bebiş olacağı için oldukça tecrübesizim maalesef kafamda pek karışık çok çok küçükken tulumlar mı yoksa ikili takımlar mı rahat olur acaba hangisine ağırlık vermeli
ohh afiyet olsun yarasın hepimize :))Bende yedi valla şekere bandım da yedim :)
kazak falan alırsan 6-9 yada 3-6 aylık al asıl soguk zamanlar o zaman olucak çünkü.Valla ben indirim varken dayanamadım battaniyedir aız mendilidir çoraptır 0-3 aylık 3-6 aylıık ve 6-9 aylık tulumdur zıbındır ikili takımdır tişörttür kazaktır aldım koydum kenara hepsinden azar azar
Bide ben çalıştıgım ofisten bebek kıyfetleri getirdim baya o yüzden çok biişey almama gerek kalmadı şansa da hepsi erkek bebiş kıyafetleriydi zıbındır tulumdur havludur bornoz takımı şapka eldiven hırka hep getirdim. birkaç parça aldım ben o yüzden :)kazak falan alırsan 6-9 yada 3-6 aylık al asıl soguk zamanlar o zaman olucak çünkü.