- 24 Aralık 2019
- 418
- 381
- 103
- 31
İyidir insallah korkma sakin sakin gir bebegin iyi Allahın izniyleGeldim sıra bekliyorum umarım bebek iyidir ağrım çok var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir insallah korkma sakin sakin gir bebegin iyi Allahın izniyleGeldim sıra bekliyorum umarım bebek iyidir ağrım çok var
Kanama alanı yok dedi kan uyuşmazlığından kaynaklı olabilir dedi kan aldılar sonuç 1 gibi çıkar dediler sabah gelicem tekrardan olmazsa kendi doktoruma gidicem arayıp ya ama bebek iyi gördüm çok şükürİyidir insallah korkma sakin sakin gir bebegin iyi Allahın izniyle
Beenn. Kasık ağrısı+bel ağrısıKizlar merhaba suan 13+3 üm. Benim gibi bu haftalarda kasik agrisi ceken var mi normal mi
Cok şükür bak gördün iyi olduğunu da icin rahatlasinKanama alanı yok dedi kan uyuşmazlığından kaynaklı olabilir dedi kan aldılar sonuç 1 gibi çıkar dediler sabah gelicem tekrardan olmazsa kendi doktoruma gidicem arayıp ya ama bebek iyi gördüm çok şükür
Çok şükür ya ay hayırlısıyla şu riskli ayları sorunsuz geçirelim yaCok şükür bak gördün iyi olduğunu da icin rahatlasin
Kullan canım. Fitil olarak mı ağızdan mı dedi progestanı?Doktoruma mesaj atmıştım yarın gel yazmış bide Progestan 200 mg kullan 8 saat arayla yazmış ama daha önce yazmadı bana bu ilacı evde geçen hamileliğimden kalan var ama kullanayım mı sizce birde sinir oldum acilde kan vermiştim ya şimdi aradılar kan okunamamış gelir misiniz bi daha alıcaz diyor devlet neden bu kadar beceriksiz boşu boşuna kan verdim ya yarın kendi doktoruma gidicem
Onunla ilgili birşey yazmamış anlamadım sadece kullan yazmışKullan canım. Fitil olarak mı ağızdan mı dedi progestanı?
1 ped dolusu olmadıgı surece lekelenmeler normal demişti doktorum. Takip etmek onemli. Genelde her gebede oluyormusDoktoruma mesaj atmıştım yarın gel yazmış bide Progestan 200 mg kullan 8 saat arayla yazmış ama daha önce yazmadı bana bu ilacı evde geçen hamileliğimden kalan var ama kullanayım mı sizce birde sinir oldum acilde kan vermiştim ya şimdi aradılar kan okunamamış gelir misiniz bi daha alıcaz diyor devlet neden bu kadar beceriksiz boşu boşuna kan verdim ya yarın kendi doktoruma gidicem
Ağızdan alındığında yan etkisi görünüyormuş sanırım öyle okudum ben yorumlarda ve kanama için doktorum bana fitil olarak kullan demişti öyle kullanıyorum canımOnunla ilgili birşey yazmamış anlamadım sadece kullan yazmış
Fitil olarak daha etkili canımOnunla ilgili birşey yazmamış anlamadım sadece kullan yazmış
Hadi gelmiş geçmiş olsun güzelim hiç canını sıkma kılcar damar çatlaması pıhtılaşması bunlar çok sık oluyormuş. Rabbim beterinden korusun hepimizinkileriKızlar doktorumdan geldim şimdi kılcal damarlarda pıhtılaşma mı ne olmuş o yüzden hafif lekelenme olmuş dedi progestan verdi eğer kanama çoğalırsa gene hemen gel bu sefer kan uyuşmazlığı iğnesini yapıcaz dedi yavrumu da gördüm Eki Görüntüle 3397680
Ben kullanıyorum canım , bulantım oluyor ama bundan mı bilmiyorum. Senin halihazırda bulantın var mı?Kızlar elenatal 2 kullanan var mı aranızda folik asitim bitti bitiyor doktorum bunu kullanmamı söyledi mide bulantısı yan etkisi falan var mı acaba bilginiz varsa yazar mısınız
Çok sevındım canım sağlıkla kucağına al inş.Kızlar doktorumdan geldim şimdi kılcal damarlarda pıhtılaşma mı ne olmuş o yüzden hafif lekelenme olmuş dedi progestan verdi eğer kanama çoğalırsa gene hemen gel bu sefer kan uyuşmazlığı iğnesini yapıcaz dedi yavrumu da gördüm Eki Görüntüle 3397680
Bende yapmadı canımKızlar elenatal 2 kullanan var mı aranızda folik asitim bitti bitiyor doktorum bunu kullanmamı söyledi mide bulantısı yan etkisi falan var mı acaba bilginiz varsa yazar mısınız