• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İyidir insallah korkma sakin sakin gir bebegin iyi Allahın izniyle
Kanama alanı yok dedi kan uyuşmazlığından kaynaklı olabilir dedi kan aldılar sonuç 1 gibi çıkar dediler sabah gelicem tekrardan olmazsa kendi doktoruma gidicem arayıp ya ama bebek iyi gördüm çok şükür

Kanama alanı yok dedi kan uyuşmazlığından kaynaklı olabilir dedi kan aldılar sonuç 1 gibi çıkar dediler sabah gelicem tekrardan olmazsa kendi doktoruma gidicem arayıp ya ama bebek iyi gördüm çok şükür
Cok şükür bak gördün iyi olduğunu da icin rahatlasin

Doktoruma mesaj atmıştım yarın gel yazmış bide Progestan 200 mg kullan 8 saat arayla yazmış ama daha önce yazmadı bana bu ilacı evde geçen hamileliğimden kalan var ama kullanayım mı sizce birde sinir oldum acilde kan vermiştim ya şimdi aradılar kan okunamamış gelir misiniz bi daha alıcaz diyor devlet neden bu kadar beceriksiz boşu boşuna kan verdim ya yarın kendi doktoruma gidicem

Doktoruma mesaj atmıştım yarın gel yazmış bide Progestan 200 mg kullan 8 saat arayla yazmış ama daha önce yazmadı bana bu ilacı evde geçen hamileliğimden kalan var ama kullanayım mı sizce birde sinir oldum acilde kan vermiştim ya şimdi aradılar kan okunamamış gelir misiniz bi daha alıcaz diyor devlet neden bu kadar beceriksiz boşu boşuna kan verdim ya yarın kendi doktoruma gidicem
Kullan canım. Fitil olarak mı ağızdan mı dedi progestanı?

1 ped dolusu olmadıgı surece lekelenmeler normal demişti doktorum. Takip etmek onemli. Genelde her gebede oluyormus

İyi günler kızlar. Bana doktor önerir misiniz Bahçelievler’de oturuyorum çevresi olur hizmet hastanesi ndeydim malum kapandı yeni doktor bulmaya çalışıyorum Derya Kanza gül e gittim Medipol‘e iki kere sanki içime silmeyen bir şey var bilmiyorum neden yardımcı olur musunuz bana

Kızlar doktorumdan geldim şimdi kılcal damarlarda pıhtılaşma mı ne olmuş o yüzden hafif lekelenme olmuş dedi progestan verdi eğer kanama çoğalırsa gene hemen gel bu sefer kan uyuşmazlığı iğnesini yapıcaz dedi yavrumu da gördüm
3BF57597-C4DC-485B-A267-C99729CC7EA3.jpeg

Kızlar doktorumdan geldim şimdi kılcal damarlarda pıhtılaşma mı ne olmuş o yüzden hafif lekelenme olmuş dedi progestan verdi eğer kanama çoğalırsa gene hemen gel bu sefer kan uyuşmazlığı iğnesini yapıcaz dedi yavrumu da gördüm Eki Görüntüle 3397680
Hadi gelmiş geçmiş olsun güzelim hiç canını sıkma kılcar damar çatlaması pıhtılaşması bunlar çok sık oluyormuş. Rabbim beterinden korusun hepimizinkileri :KK200:

Kızlar elenatal 2 kullanan var mı aranızda folik asitim bitti bitiyor doktorum bunu kullanmamı söyledi mide bulantısı yan etkisi falan var mı acaba bilginiz varsa yazar mısınız

Kızlar aranızda toplum sağlığı merkezinde gebe eğitimi alan var mı? Bugün için çağırdılar beni de yanımda götürmem gereken birşey var mı veya yapmam gereken?

Kızlar elenatal 2 kullanan var mı aranızda folik asitim bitti bitiyor doktorum bunu kullanmamı söyledi mide bulantısı yan etkisi falan var mı acaba bilginiz varsa yazar mısınız
Ben kullanıyorum canım , bulantım oluyor ama bundan mı bilmiyorum. Senin halihazırda bulantın var mı?

Kızlar doktorumdan geldim şimdi kılcal damarlarda pıhtılaşma mı ne olmuş o yüzden hafif lekelenme olmuş dedi progestan verdi eğer kanama çoğalırsa gene hemen gel bu sefer kan uyuşmazlığı iğnesini yapıcaz dedi yavrumu da gördüm Eki Görüntüle 3397680
Çok sevındım canım sağlıkla kucağına al inş.

Back